Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-29 z 29.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
[RedBaron] RedBaron 20032,99% vs [Minionki] Minionki] 13861,9% wygrana RED BARON
bobirek - - Wojny Uriel
PostNo dobrze masz racje to nie miejsce na walki słowne oraz co do progu ale na tym etapie tego uni 100% to mało i nie chodzi o " ciasteczka " jeżeli patrzysz przez pryzmat " zostawiać stocznie napchana latajkami " to nie nie to było w założeniu chodziło o wykręcanie dobrych ładnych % bo sam widziałeś, ze ten nieszczęsny dla nas lot na Krucjo data-verified= _>"> choć w sumie on był robiony bardziej z jajem niż uważany za atak to tak naprawdę desperacja.... moje rw na Przemie tez desperacja wasze na …
-
[RedBaron] RedBaron 20032,99% vs [Minionki] Minionki] 13861,9% wygrana RED BARON
bobirek - - Wojny Uriel
PostLudzie naprawdę przeczytajcie jeszcze raz to co napisaliście..... przecież to wstyd.... atakujecie wszystkich tych co napiszą tu coś.... i nie pisze to jako osoba z która wojujecie ale jako człowiek .... czemu nie wytłumaczycie sytuacji tylko od razu atakujecie ludzi których całą ta sytuacja interesuje tak jak śluz ślimaka na liściu w lesie tropikalnym .... jeżeli kolejna osoba pisze ze coś jest nie tak to musi być coś na rzeczy zauważcie ze od jakiegoś czasu tylko wasz sojusz wymyśla wspaniałe …
-
bobirek - - Wojny Uriel
PostA jak pisałem " dźwignijmy razem próg " to nie to takie zasady a teraz płaczecie ze desperackie wloty..... hipokryzja to mało powiedziane i kolego Krucjo tego złoma mogłeś dostać co najmniej 2-3 h wcześniej więc nie pitol głupot typu "zaspało mi się "
-
bobirek - - Wojny Uriel
PostLUDU MÓJ KOCHANY LUDU A PO CO TE SPORY nie wiem czemu ale tan próg choć niski nie powinien nam przeszkadzać, choć nie oszukuję ja was a zaiscie jest on strasznie niski toć tosz szalona krowa z H9N7 powinna nabić większy jedząc słomę z kieszeni nawalonego rolnika z pod Rawy ale jeżeli nasi zacni przeciwnicy życzą sobie latania po takich śmieciach (choć jestem najsłabszy z nich wszystkich ) to ja muszę uszanować tę decyzje ale apeluje jak Jarek z pod krzyża .... troszeczkę zrozumienia i wzajemnego…
-
Reaver [RedBaron] & khz [RedBaron] & KomuLazanki [RedBaron] vs. Old loog [Minionki] 1895% Wojna
bobirek - - Starcia Uriel
Postno to masz ciepło.... po 1: moje krążki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tez mają być podkreślone bo to są nieśmiertelne 2: kto was pilnował jak byłem w pracy 3: toć tosz MUA go znalazł obserwował dał cynka i wg. a tak BTW to łądny %%%%%%%% i to sie liczy oczywiscie wielkie choc pewno go nie będzie
-
bobirek - - Wojny Uriel
Postnie wiem czemu ten spór te uni ma tak wysokie mniemanie ze wykręcenie 400% to kwestia przyłożenia się znam ludzi od was (z czasów wojny) i wiem ze jesteście uparte bestie dlatego życzę powodzenia i ja tez się nie dam
-
tym razem rzecz działa sie w nocy i najnormalniej w świecie obrońca chyba zasłabł albo standardowo zasnął obserwowałem go bacznie a gdy tylko pojawiły sie minutki no to myk....... telepek i jazda ale nie nie nie nie ma tak łatwo data-verified= _>"> oczywiście musiałem flotę na inna kulkę przerzucić choć to i dobrze gdyż po paru minutach znowu była aktywa i tak przez 30 min po czym minutki a telepek jeszcze stygnął ale po nerwowych odliczaniach to wystudzenia upragnionego hokus pokus wylot lot pr…
-
Witam najwyższy czas wkleić jakieś ST acz kol wiek obiecałem sobie ze nie będe nic wklejać lecz sytuacja mnie zmusiła tzn. jednym RW trzeba się pochwalić oraz zaistnieć na tablo sojuszu Dlatego nie przedłużając: Sytuacja klasyczna, poszukiwania i wyloty przez całą noc niestety bez owocne a tu brakło 3 min. a tu 15 min czyli czysty standard, ale mym oczom ukazała się perełka już pod koniec nocy gdzie straciłem wszelką nadzieje tak wiec szybki skan obliczanko i oczywisty wylot sam lot stresujący b…
-
noooo to się nazywa piękny lot wlot i wylot pięknie normalnie pięknie aż patrzy się z podziwem może kiedyś ja będę mieć coś takiego w swym ogródku a i oczywiście naturalnie dla lotników oraz pełen szacunek i oczywiste dla obrońcy i jeszcze raz