Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 202.

• nuta pretendująca do miana hymnu tego naszego kurwidołka same psychole, ja nie wiem, co mnie tu trzyma, najporządniejszego z Was wszystkich... graty jeszcze raz, zwariowałeś dziś chyba...

• rano się zaczynałem martwić, czy masz kawę, śniadanie itp i czy nie padniesz tam za sterami bo nocka owocna, szaleństwo... gz sterydzie, czym Ty teraz tę surę przewieziesz

• No graty Donutku, wstrzeliłaś się w sam raz, za moment się zapalił, przetapiaj na pc, bo mało masz P. S. "ona to lubi robić..." xd

• graty Rav, u Ciebie wolne bez STeka to chyba byś musiał się naj... nadużyć alkoholu co do tej miernoty, to pół uni to widzi, na czele z GO, ale nie można przecież nic zrobić

• jakby podliczyć przepalony dex, to nawet lepiej wychodzę niż Ty czyli wszystko jak należy, w nagrodę Ci podam to co lubisz i jak lubisz gz szo itp

• Siema, ST solo nr 17 Bez historii, nasz guru wyskanował i walnął główną, podzielił się skanem żebym dobijał. Bilans mam w sumie prawie taki jak on, więc nie jest źle Pozdro dla SITHów, dla dostarczyciela skana szczególnie jeszcze dla ediego, bo w trio z nim i lodziarą zawsze miło przepalić ponad 100kk dexu obrońcy SzO, dystansik jest, zwyczajnie zapomniał o FSie, ludzka rzecz Dnia 01-06-2020 12:33:49 następujące floty spotkały się w walce: Agresor mareczeeek [SITH] ______________________________…

• T7FvpUFUU4lo2RzsLODsXo3WiYGrA6KC7V9-vndgzZeCtFaZ_mzKeBKRCSnhjiVnPibhkQ O PANIE!!! Ten obrazek idealnie pokazuje moją reakcję po zobaczeniu tego na udostępnionych. Różnica, że nie siedziałem w kasku. Zdrowo przywalone, szkoda że nasz mistrz tak nie kończy jak popije Gz Raven, przetapiaj bo jest co xd a obrońcy powodzenia

• Oho nieźle przytuliłeś sury, jak zawsze botów nie żal! Gz i czekamy na kolejną jego zwiechę

• FS z planety, przekozak przy tej flocie, ale przypuszczenia się potwierdziły i jesteś zarobiony... Ale lot przez gale, chyba zjarałeś sporo dexu! gz pasterzu, pasaj dalej a w przerwach sisaj xD

• Siema, ST solo nr 16 Mój ulubiony obrońca, uciekł mi na innego moona, ale i tak miałem blisko. Skan o 10, po 5 h start bez skana tylko na obserwacji akt przyleciało coś z expów, dlatego za mało recków poszło i 20kk mety zostało. Pozdro SITH Dnia 28-05-2020 15:46:05 następujące floty spotkały się w walce: Agresor mareczeeek [SITH] ________________________________________________ Krążownik 35.000 Pathfinder 1.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca eMZet87 [ACC] _…

• Zdecydowanie nie jest to nasz prywatny dział i serdecznie zapraszamy do wspólnej zabawy gratuluję i liczę na następne

• Siema, ST solo nr 15 Jakoś przypadkowo wyskanowane, ale jakoś nikt z soju nie miał bliżej, więc sam ruszyłem 120us... Przez tę odległość byłem ograniczony dexem, więc skład jest jaki jest, żeby nie spalić za dużo a jednocześnie coś wycisnąć z tego bunkierku. Pozdro dla SITHów i nocnego łowcy. Dnia 27-05-2020 12:16:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor mareczeeek [SITH] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 200.000 Pancernik 11.111 _________________________…

• jeszcze brakowało, żeby recki i sondy zabrał ze sobą pierwsze co to pomyślałem że gość pomylił FSy, ale chyba jednak nie... ważne że zarobione, okazja wykorzystana, czego chcieć więcej

• no Leras, trochę ze swojej flotki, ale ST jest gz, jest zysk, nie ma bunkra, wszystko się zgadza, do następnego!

• ładnie konsola, niezły procent patrząc na to kiedy zacząłeś to universum. Dobre przywitanie z sojem dawaj następne!

• Noo ten nawet w przerwie na kupę znajdzie cel do złomowania ładne to Twoje "nie mam czasu" xd gz uszaty ciśnij dalej!

• Siema, ST solo nr 14 Kolega szybko się buduje, ale dalej robi luki. Rano uciekł na 1-2 min przed wlotem, teraz wpadł jakoś równo z ostatnim dofarmem, bo już wtedy wiosłował, czego uzbierał nieco ponad 1k reca. Pozdro dla SITHów, szczególne dla @uszata który nie ma czasu nawet spokojnie kupki zrobić Dnia 25-05-2020 17:59:41 następujące floty spotkały się w walce: Agresor mareczeeek [SITH] ________________________________________________ Krążownik 35.838 Pathfinder 4.999 __________________________…

• Cytat od lord*sith: „(...) potem po laserze każdemu, poza pękniętym jeżem oczywiście i zostajesz xdxd gz ” To już było, ale Ty nietomny w weekend byłeś to nawet nie poczułeś xd Gz nowy, sprawdzasz się na każdym polu! Do następnego!

• Siema, ST solo nr 13 Wyskanowane na minutkach, puszczone recki i zapalił się wszędzie poczekałem chwilę, doskanowałem, zobaczyłem że ubyło trochę lekkiego i lecę na aktach bo i tak już recki przepaliły No i idealnie, bo zaraz pogasł wszędzie i lot spokojny do końca. Obrońcy SzO floty Pozdro dla SITHów Dnia 25-05-2020 09:42:10 następujące floty spotkały się w walce: Agresor mareczeeek [SITH] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 19.079 Reaper 1.313 Okręt wojenny 7.251 …

• coś tam zarobiłeś nie powiem ale dalej myślę, że ten drugi wlot był zrobiony GĘSINĄ! SzO Adrianowi, nieźle pilnował i ładnie przyjął na klatę wtopę, bez wymówek, szacun gz edi, do następnych