Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 81.
-
@yoda_u20 do Czarnucha dzwoni i mowi: "Fev masz flote w 8 gali bo cel jest i musimy razem leciec " @FeVeR do Szefa Czarnuchów: "mam ale dexu jak zwykle brak, poza tym pachnie podstawką i w ogóle oglądam tv..." No ale jak Pan kazał, sługa polecial, troche okrojonym składem, w sumie baardzo okrojonym nawet nie zebralem całego pz bo brakło paliwa Ale Mordeczko dziękują za akcję Parę minut poźniej odwdzięczyłem sie innym stejkiem bo mój telep zgrzany był Dnia 02-07-2020 21:16:19 następujące floty sp…
-
Specjalne dedy dla @nikers ( tego od Nas ) ,oraz Szefa @yoda_u20 i @zona_rolnikaRolnika Czasem nawet Czarnuchowi się coś uda Dnia 02-07-2020 16:45:54 następujące floty spotkały się w walce: Agresor HaaaTfuuuNaCiebie [inus] ________________________________________________ Okręt wojenny 110.575 Pancernik 63.714 Niszczyciel 4.533 Reaper 3.308 _________________________________________ Obrońca Nike RS [KoKa] ________________________________________________ Mały transporter 63.538 Duży transporter 21.…
-
#31| Top 3 ACS | yoda [TEREFERE] & HaaaTfuuuNaCiebie [TEREFERE] vs. Kindaes [KoKa] ~ 45 126.88%
FeVeR - - Starcia Octans
Postdziekuję za lot, nie mówiłeś że trzeba równą ilosc statkow poslac ://// zlamiłem
-
Gonero [KoKa] vs. Bez_Majtek [LOTR] ~ 3458.34% - z dedykacją dla złodzieja złomu
FeVeR - - Starcia Octans
PostWażny strzał a nie złom
-
zona_rolnika [TEREFERE] vs. Director Sun [OOOO] ~ 2419.43% SPOSÓB NA BOTA
FeVeR - - Starcia Octans
PostJa znam innego fajnego Lokaja Maciek sie dobrze opiekuje flotą Leonidasa Leo jest mu bardzo wdzięczny A wykonczenia bota gratuluje