Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 116.
-
Trochę inny skład floty ze względu na to że Piloci GS trochę się burzyli że ostatnio nie latają :P:P Dnia 13-05-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Raien [BHW] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 80.000 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca Starscream [MIB] ________________________________________________ Mały transporter 9.485 Duży transporter 47.887 Lekki myśliwiec 67.161 Ciężki myśliwiec 3.163 Krążownik 2.3…
-
Nic specjalnego.... kolega w us, kolega świecił się na moonie i planecie, więc zeskanowałem i poleciałem --> nie liczyłem na nic, bo już kilka razy uciekł mi w taki sposób ale chyba tym razem nie odświeżył. Skład floty trochę przesadzony no ale sąsiad ma sporą flotę ofensywną więc nie chciałem ryzykować. Dnia 12-05-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Raien [BHW] ________________________________________________ Krążownik 9.558.138 Pancernik 500.000 ______________________…
-
Jak widać % praktycznie żaden, choć trochę surowca wpadło... Zdziwiony jestem że to weszło... Sąsiad z US, świecił się jak nie wiem na planetach i moon. Skan i patrzę coś tam stoi, to lecę w ciemno - myśląc że sąsiad poszedł do WC na "2" i możliwe że tak było;) Ale to nie jest najlepsze w tym... skan i jest 1kkk metalu, 300kk kris, 100kk dex... a popatrzcie ile ściągnąłem coś w tych marnych 20 min musiało dolecieć ;D, ehh czemu jak w totak nie mam takiego szczęścia Dnia 26-04-2021 21:58:55 nastę…
-
Chciałem się pochwalić swoją niebotycznie wielką ilością Pancerników Dnia 18-04-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Raien [BHW] ________________________________________________ Pancernik 80.000 _________________________________________ Obrońca ZakochanyLapa [APHA] ________________________________________________ Mały transporter 20.000 Duży transporter 100.000 Lekki myśliwiec 13.112 Ciężki myśliwiec 2.561 Krążownik 1.729 Okręt wojenny 903 Recykler 458 Sonda szpiegowska …
-
TOP2 ACS RAFUS1973r [BHW] & Mrozu [KGH] vs. yyy urlop [FAoE] & jumek1916 [Veto] ~ 261331.4% - Nieudana Kontra Generała Rafusa
Raien - - Starcia Nekkar
PostŻenada..... współczuję Jumek bo zrobił Ci tutaj prywatną pogaduche na temat kto jest gorszy a kto leprzy. Ogarnijcie się panowie. Rafus padł to padł. Gratuluję i życzę odbudowy a nie tworzenie Fraszek na temat kto ile razy padł i jest słaby Wstydźcie się:p Wspo
-
TOP2 ACS RAFUS1973r [BHW] & Mrozu [KGH] vs. yyy urlop [FAoE] & jumek1916 [Veto] ~ 261331.4% - Nieudana Kontra Generała Rafusa
Raien - - Starcia Nekkar
PostNie wypada pogratulować, więc gratuluję! A Rafus już flotę obudował, jedynie go stocznie nie puszczają by to było dziś ;D Bawimy się dalej....
-
Takie małe coś, wszystkich ST z bunkrami nie wstawiam bo nie ma w nich nic nadzwyczajnego, natomiast tutaj mi się spodobał bunkier obrońcy --> Same Plazmy. Życzę odbudowy ale nie bunkra bo nie ma to większego sensu Dnia 05-04-2021 05:35:23 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Raien [BHW] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 80.000 _________________________________________ Obrońca superfrog1965 ________________________________________________ Mały transporte…
-
Uff... zdążyłem, wpisać się na starym forum przed delete Wczoraj po pracy zacząłem drinkować, myślę a oględne sobie Snowpiercer - ehh przełożyli nowy odcinek na 30 marzec. No ale już %% szedł to szkoda było przerywać więc włączę nowy sezon F1 na Netfrix. Już po paru głębszych i nudnym sezonie zacząłem szukać jakiegoś tam celu (bunkier), nic nie było, więc będąc w us, z kolegą powyżej stwierdziłem polecę co mi szkodzi. 22:00 Kolega siedział więc poszedłem dalej ostro %% po północy widzę 0 aktywno…