Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-185 z 185.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Twój pomysł miałby sens, gdyby nie to że FS możesz wysłać na tyle godzin ile chcesz, nie jest to problem nawet na uni x6. Martwisz się że zabiorą ci wyprodukowane surowce w nocy? 10lvl magazynu to około 2h wydobycia bezpiecznego, gdzie kiedyś czegoś takiego nie było, powyżej 5k punktów mógł cię jechać każdy do zera :p Atak rakietami i duże floty na bunkier? Na pewno nie na bunkier gdzie można zarobić tylko kilka godzin wydobycia
-
Przyszłość Ogame
PostCytat od Mari: „Co o tym sądzicie? ” Jeżeli chłopaki się nie sprężą to nic z tego nie będzie. Szał był kiedyś (pamiętam ogame jak powstało U11) ale teraz to już etap terminalny. Za dużo jest innych gier szybciej się rozwijających. Więcej okrętów, więcej specjalizacji, więcej rodzajów surowców, dużo więcej budynków może to by pomogło ale to są już mrzonki. Najwięcej grałem w x-wars... ehh... ale tamto umarło dawno temu Chcą zachęcić więcej graczy za przedmioty za antymaterię? Niezły żart, to ma b…
-
Różnica puktów
PostGram zaledwie tydzień i mogę potwierdzić to co starzy wyjadacze już napisali - jak nie opłaca się to nikt nie przyleci. Chyba że zajdziesz komuś za skórę, to może wydać więcej niż jesteś wart aby cię zniszczyć... co nie jest niczym nowym nawet w prawdziwym życiu Ja osobiście podchodzę na luzie do tej gry, bo podchodzenie na poważnie i przeżywanie utraty wirtualnych punktów może się źle skończyć. youtu.be/PbcctWbC8Q0 Polecam TSO lub AnnoO - nikt cię tam nie zniszczy ale emocji brak.