Twoja przeglądarka ma wyłączoną obsługę JavaScript. Jeśli chcesz korzystać ze wszystkich funkcji tej strony, wymagane jest włączenie JavaScript.
No i nastepny:D Gratki:D. Bogaty jesteś to nie rob szumu o byle 15kk Bedzie na waciki:P Obrońcy standardowo lizaka
Duble kill - nizłe combo. Gratki :D. Obroncy standardowo lizaka
Szalejesz:D. Tak przegladam i widze ze jeszcze pare wpisow mi sie szykuje Obroncy standardowo lizaka
Gratki:D chłopaki, weekend sie skonczyl trzeba nadrabiać zaległości. Obroncy standardowo lizaka
Znowu ty to już się robi nudne. Przetapiaj w kopalnie Agresorowi standardowo lizaka
:D. Gratki przystopuj troche, weekend majowy sie zbliza. Wrzuc urlop Obroncy standardowo lizaka
Cytat od [88]: „Graty lamo widze ze moje konto jeszcze zyje” no żyje, żyje i tak ciśnie ze nie daje żyć innym :P. Gratki kochan i przystopuj trochę bo za szybko do top 1 dojdziesz Obrońcy standardowo lizaka
Nuda:D. Nic się nie działo, ale to zawsze kopalnia do przodu Obrońcy standardowo lizaka
Jak na 12 lat to nieźle dajesz rade, muszę swoja córkę nauczyć żeby fsy robiła za starego:P Obrońcy standardowo lizaka
Niezłe jak na ekowca:P. Następnym razem będziesz już dzielił recki:P Gratki:D Sienio to brutal Obrońcy standardowo lizaka
Spóźnione ale szczere . Gratki Więcej takich akcji Obrońcy standardowo lizaka
Gratki:D. Przez twoje wstawki przyszla mi ochota odswiezyć te serie ze Stallone Obroncy standardowo lizaka
Gratki:D. Widać nieźle ciśniesz, cały czas w gorę. Obrońcy standardowo lizaka
Gratki:D. Uśpiłeś go tym zawracaniem lub automat zawsze pisal Obroncy standardowo lizaka
Cytat od Starsky2: „Cześć i czołem. Dostałem konto na Librze dwa dni temu, jakieś top "tysionc pińcet" i szukam sojuszu. Coś tam umiem, ale grać mi się nie chce, także nie liczcie na szybki awans w topce :P. Mile widziane sojusze mocno spamerskie i luzackie :D. P.S Nie chcę do GEN, bo słyszałem, ze to geje i homusie.” to wbijaj
Typowy GEN:D. Nie gramy dla zysku Gratki lub SzO Obroncy bez lizaka bo ma zlom
Pierwsze koty za ploty teraz to tylko z górki. RW prawie typowe sojuszowe Obroncy standardowo lizaka
Gratki:D. Wstydziłbyś się, takie RW z zyskiem Stało czy leciało? Obrońcy standardowo lizaka
Widze ze stare u38 w akcji no i moje ulubione akcje samymi krowkami Graty:d Obroncy standardowo lizaka
ST jest, zysk jest, zawsze można za to jakąś kopalnie postawić Gratki. Obrońcy standardowo lizaka