Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 134.
-
szajka [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] & Kmicic [KOMORNIC] & mad max [KOMORNIC] vs. Apeiron [TPS] ~ 2482.64%
Kmicic - - Starcia U68
PostCo zerknę na forum to nowy STek. Gratulacje, kolejnych.
-
Y2K [KOMORNIC] & dziuniekk [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. Hamer [P N] ~ 4186.77%
Kmicic - - Starcia U68
PostAż się przez chwilę zawiesiłem... czy to nie ST gdzie się już wpisywałem a to bliźniak. Ładnie zaszalałeś
-
mad max [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. KajkoKokosz ~ 8476.61% i 2424.34% double shot
Kmicic - - Starcia U68
PostPrzy poprzednim te dwa trochę w cieniu, ale też prawie 11k% i stocznię jest czym nakarmić. Kolejnych.
-
mad max [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] & dziuniekk [KOMORNIC] vs. Joyek [EKO] ~ 32543.79%
Kmicic - - Starcia U68
PostPiękne trafienie, a farming to już na bogato. Ładnie wczoraj szalałeś.
-
Y2K [KOMORNIC] & dziuniekk [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. Hamer [P N] ~ 4166.94%
Kmicic - - Starcia U68
PostDrobne, ale fajny wlot. Gratulacje wyczucia
-
dziuniekk [KOMORNIC] & mad max [KOMORNIC] & Kmicic [KOMORNIC] & Wuja Fredek [KOMORNIC] vs. bosman ~ 5843.44%
Kmicic - - Starcia U68
PostPraktycznie czyścioch i ładnie wyfarmione. Gratulacje.
-
dziuniekk [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] & Wuja Fredek [KOMORNIC] & gonsiorek [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. Frederikus [HARIBO] ~ 131649.9%
Kmicic - - Starcia U68
PostSilniki przepalone, zysk jest, bunkier zaorany. Wszystko się zgadza. Gratulacje, bo i % wyszedł konkretny
-
Y2K [KOMORNIC] & mad max [KOMORNIC] & dziuniekk [KOMORNIC] & zygunia [KOMORNIC] vs. Sadu [BlackSun] ~ 8869.14%
Kmicic - - Starcia U68
PostFajne zyskowne trafienie, kolejnych.
-
mad max [KOMORNIC] & Kmicic [KOMORNIC] & Y2K [KOMORNIC] vs. hetman s [HQ] ~ 5835.17%
Kmicic - - Starcia U68
PostŁadne tankowanie, będzie na nowe zabawki i kolejne STeki.
-
Kmicic [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] & mad max [KOMORNIC] vs. Radim [P N] ~ 61904.56%
Kmicic - - Starcia U68
PostNo.10 Z dedykacją dla: - Zagłoby - ostatnio obiecałem, że przy nowym PB będzie dedykacja i jest - Pablo Escobara Moje 10 ST po powrocie do gry, nowe PB solo i jednocześnie drobna odpowiedź za ST na Escobarze Tradycyjnie pozdrowienia dla Sojuszu, Buddy i kolegów z MIST WGkmPcL.jpg Dnia 30-07-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kmicic [KOMORNIC] ________________________________________________ Pancernik 429.000 _________________________________________ Agresor szajka [KOM…
-
Valhalla [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. tyskie1 [HARIBO] ~ 224789.33%
Kmicic - - Starcia U68
PostGratulacje. Konkretny wlot, % i zysk. Kolejnych i to takich które wejdą w top ST tego uni.
-
No.9 Obrońca podkradł sporą część. Na waciki zostało. Pozdrowienia dla Sojuszu, Buddy i kolegów z MIST. WGkmPcL.jpg Dnia 27-07-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kmicic [KOMORNIC] ________________________________________________ Pancernik 200.000 Pathfinder 136.000 _________________________________________ Obrońca czubaka [Darkness] ________________________________________________ Duży transporter 1.015 Lekki myśliwiec 74.352 Ciężki myśliwiec 42.637 Krążownik 33.520 Ok…