Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-78 z 78.
-
Gratulacje chłopaki też bym coś dodał ale niestety siła wyższa zaniemogła. Obrońcy SZO, mam tylko nadzieję, że będzie grał jeszcze
-
Hehe śmiesznie wyszło bo puściłem z głupa czując kolejną podstawkę a Tu Nari ogarnął sąsiada suma sumarum ważne, że weszło i zostało u nas. Btw. Graty starcia obrońca długo uciekał, aż dziwne, że weszło i tam jakichś kombinacji nie było alpejskich. Obrońca mam nadzieje, że będzie grał, strata przy takim eko nie wielka - spadek tylko o kilkanaście pozycji więc do przodu!
-
Akcja hmm ciekawa z dreszczykiem emocji Podziękowanie dla Vice Sol za priva w odpowiednim momencie, obserwacje no i recki Obawy były duże bo 3-4 dni wcześniej już Badi był na skanie ale zalogował się raz po puszczeniu recków, a przed puszczeniem floty. Tym razem się udało ale obawiałem się lustra gdzie sam niestety nie wyzbierałbym się nawet z kolegami ale koledzy dołączyli się do lotu gdzie obawa o lustro poszła w niepamięć, teraz pozostały obawy z kontrą na flotę i recki ponieważ lot trwał 49 …
-
Hmm.. Nie wiem jak to się stało dawno dawno temu uciekał mi obrońca... odpuściłem sobie go. Dzisiaj puszczam FS'a i zeskanowałem jeszcze układ i w sumie 10 minut się zastanawiałem czy dam radę dotrzymać po ciężkim dniu ale puściłem, nie wiem dlaczego bez MT, a potem dziwny dofarm... ale to chyba wina tego, że w połowie już śpię. Obrońca po zalogowaniu pogratulował, wiem, że to trudne ale życzę odbudowy (ja 3x się odbudowywałem...) Pozdro dla sojuszu, buddy i wszystkich znajomych Dnia 26-02-2019 …
-
Z A N Y [KUPIEDEX] vs. Boje sie Buki [MNS] ~ 140.25% Dnia 24-01-2019 03:10:26 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Z A N Y [KUPIEDEX] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.111 _________________________________________ Obrońca Boje sie Buki [MNS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.358 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 278 Sonda szpiegowska 111 Niszczyciel 21 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Z A N Y […
-
"...około 00:30 zhieniłem mu 5 gsów na podstawce u Eksotycyny, a w tym czasie Nari robił skutecznie aktywki całemu uni - podobno murzyni w etiopii umierają na brak wody, gdy u niego surki nie ma, a na puszkontach też 0. Wtedy Nari zauważył filemona, który stał bez aktywek.Po ostatniej akcji z Edolem wiadome, że jak Filemon stoi, to Sierota też musi stać. Patrzymy, a on się pali wszędzie - szybki wstrzemienny dla Zohana i lecimy. Lot z przygodami, bo recków za mało, dexu nie było, karaczany chodz…
-
Gz, unia ma specyficzne parametry i niestety nie każdy potrafi się dostosować. Obrońcy więcej finezji i szo!
-
Witam wszystkich, trochę minęło od mojego ostatniego RW w ST hmm... 12 lat? Miło zawitać, % nie jest może imponujący i zysk ale w ST się mieści. Totalnie dziki lot w trakcie reklam. Atak z moona gdzie miałem najmniej deu i brakowało na lot po puszczeniu recków, więc trzeba było czekać na deu z drugiej gali na szczęście atak wpadł ok 40 sekund przed reckami. Lot dodatkowo dziki ponieważ w układzie z ofiarą był Adas i mogło być różnie. Pozdro dla soja i znajomych. PS. Angerfist ;/ odbudowy szybkie…