Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 248.
-
Cytat od chinski-_-zwiad: „Cytat od mrau: „ciap mówi, że czekać, to czekać cierpliwie. dowództwo zrobi tak, żeby wszyscy byli zadowoleni, więc bez paniki, nikt pokrzywdzony nie będzie. zluzować majty. ” Zobaczymy , jezeli backaup'u nie bedzie to ja bede pokrzywdzony ” Wyślesz zgłoszenie, wkleisz raport. GO/SGO sprawdzi logi w postaci wyskanowania Twojej floty, startu obcej floty i godzinę awarii - jak czasy się pokryją, to dostaniesz pz do zebrania i odbudowania. Tak było przy ostatniej awarii i…
-
Wirtualny pogrzeb.
PostTlo pozdrawia i życzy wytrwałości. ./dev null
-
zygunia [KOMORNIC] & ReTsaB The End [KOMORNIC] & dziuniek [KOMORNIC] & WieprzSS [KOMORNIC] vs. Warka [COMA] ~ 651561.83% - TOP1 ACS UNI 68, TOP3 ogame.pl
f4ust - - Starcia U68
PostGratulacje, się należą. Rano szukałem kto bana wyłapał, bo spadek był zbyt duży na dzwon.. ale jednak. Warka - SzO
-
Cytat od john malkowitz007: „A dlaczego nie wprowadzic limitu urlopu na starych Uniach ? Propozycja Na 68 3 miesiace urlopu w roku ( do uzgodnienia ) ” Bo stare Uni są tak specyficzne i mają tak starych graczy, że przy narzuceniu limitu, w większości by upadły - ot co. Cytat od john malkowitz007: „Ktos chce dluzej Urlopowac ? Dodatkowy urlop mozna kupic za AM , ile i za ile do uzgodnienia ” Chcesz dzielić graczy na tych lepszych i gorszych? Dyskryminować tych co nie chcą płacić, albo tych, którz…
-
Mili & ARO & wilku [3 X] & obserwator [BOSS] & FILU [MISIE] vs. Yes Man [P N] ~ 453008.33% Top 1 Uni68 & Top 3 OGame.pl
f4ust - - Starcia U68
PostNie wiem.o.co dalej ta piana. Yes Mam napisał że ma dość i konto zostawia w sojuszu. Jak komuś się nudzi, to dziś jest fajna akcja w NH. A reszta na spacer, albo zakupy, bo jutro zamknięte.
-
[P N] Andre & Wisior & Hetevox & Mallory & kajako uni6 vs. [Pac-Man] EncePence ~ 351.168% - top6 ACS OGAME.pl + top3 ACS u68
f4ust - - Starcia U68
PostCóż można napisac... Ence nie zdążył się wyspać, taki to urok życia Graty atakującym, bo stres na pewno był. Tak jak ustaliliśmy - 500kk dexa i obiecane 17% za wystawienie bfsa
-
To jeszcze w temacie i poza nim: 1. Na u68 miałem identyczną sytuację - obserwowany Kamas - niecałą godzinę po moim skanie powrotu (4-6mld sury) wylądował w reckach. Kilka dni później razem z naszym unijnym olimpijczykiem wylądował na banie, który trwa do dziś (raczej perm). Olimpijczyk odesłał surę i gra dalej.. więc jedyna rada, to pisać tickety z wszystkim co wg. Was może być przydatne w tym temacie. 2. Offtop. @ciap, nie boje się Ciebie