Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 161.
-
Ladnie ladnie az sie boje powiedziec tego slowa zaczynajacego sie na PU a konczacego na SH. SoSik gratki wjazdu i floty, odblokuj mnie w grze bo nie mam z kim pisac :(:(:( juz nie bede ci pisal ze zle skanujesz ;p Graty top2 pusha pffu to znaczy ACS uni
-
Patrzac na takie starcie odechciewa sie grac w ta gre. Nun sie wystaweilo na push. Rozumiem ze oni sie konczy i trzeba sie podklatac SOSowi. Gdzie jest GO zeby bany rozdac za to ? Nikomu nie gratuluje takiego pusha
-
Musicie sie bardziej starac LSP/Korona, zwykly pusz napisalem do Malibu daj sie stuknac do wojny i sie zgodzil pozdro dla LSD LSP i KORONY nuda nuda push @ 476,574% Dnia 10-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pEREzini [LSD] ________________________________________________ Krążownik 8.000 _________________________________________ Obrońca Mallibuu [LSP] ________________________________________________ Mały transporter 29 Duży transporter 616 Lekki myśliwiec 357 Ciężki …
-
oj oj 21k pancy, i dlatego trzymam sie z dala od SOSa jak to tylko mozliwe. graty wlotu, a acs bo to chyba nie twoja akcja co ?
-
lamy lamy lamy alkohol szkodzi widze ze nie tylko mi ale i bandycie
-
to rw mialo byc top 1 badz top2 acs tego uni, sojusz korona jest zartem i niech zniknie z tego uni jak najszybciej.... 0 wsparcia dla sojusznika. polaczenie z sojuszem ant ? joke zoham juz was opuscil... proponuje wam zamkniecie soja i wypad z naszej wojny bo chyba was ponioslo... otrzymujecie order najwiekszych lam tego uni....my nie bronimy swoich...nawet jak nam dacie 15 godzin pozytywna strona pozdrowienia dla nun wiecie za co i dla lsd [ciach] Moderator Neferet:Nieregulaminowe treści
-
Cytat od FILU: „Panowie tak troszkę światła rzucę bo nie jasno się rozpisaliście , hakowanie lub haker to tu nie na miejscu sformułowanie gdyż hakowanie jest to obejście zabezpieczeń czyli po normalnemu włam na konto a booty nic z hakerką nie mają a z dobrym programistą na legalu który sobie może w domu takie rzeczy robić .Boot to inaczej programik napisany przez programistę czym lepszy programista tym lepszy efekt zależy co używa i jakich "języków" czyli boot to nic innego jak skrypt napisany d…
-
Progi ST Uni Xanthus: solo - 400% , ACS - 600% od 22.01 ekhm