Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 108.
-
Flota Imperialna JN [COMA u32] vs. Ssiwy [TEREFERE] ~ 2671.52% TOP 1 SOLO!
Knot - - Starcia Kalyke
PostJa tam w tego bota nie wierzę. Kilka razy coś strzelałem i później śledziłem akty u Owcy. Czas reakcji bardzo różny. Raz 2 minuty, raz 10. Innym razem nawet 30. Im mniejszy złom, tym później widzi, nawet pod samym pyskiem. Raczej obserwuje skoki w zniszczonych, ale ja się nie znam. Takie moje przypuszczenia. Gratki starcia Flota, ale wielki pal w dupsko za nie zgranie recyklerów. Lepiej nie trafić, niż karmić już i tak potężne bestie. Obrońcy Szo. Musi być odbudowa skoro zebrał troszkę złomu.
-
Cytat od dziadek barezi: „Piekne ST. Konto od dluzszego czasu obserwowalem.Zero przyrostow,zero inwestycji. Codzienna zsylka surowca i nic dalej.Czekalem z ciekawoscia, kto bedzie tym "tym przypadkowym" SZCZESLIWCEM. Dwaj "FARCIARZE" leca po 30 us w sumie na pewniaka,przed 03:00,gdzie bankowo nie zgadzaja sie im minuty po skanach (jesli takie byly) W tym samym czasie,pojawiaja sie kolejne akty,po powrotach mt,ale leca dalej. Mimo to ,ze starcie przed przelogowaniem, nie sa zainteresowani tym,ze …
-
#8 Zebrałem co zebrałem, resztę zwinął szczęśliwy posiadacz turbosów. (zabrakło 40sek.) Pozdro sojusz i buddy! Dnia 17-11-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Knot [COMA u32] ________________________________________________ Mały transporter 247 Lekki myśliwiec 11.403 Okręt wojenny 741 Pancernik 200 Krążownik 741 _________________________________________ Obrońca NobS [SET] ________________________________________________ Mały transporter 961 Duży transporter 80 Lekki myśl…
-
#7 Za pierwszym lotem obrońca poderwał flotę 8 minut przed starciem. Zwróciłem, a po kilku minutach zniknęło pz przy moonie. Za drugim razem już nie zwracałem, powisiałem kilka minut, poczekałem aż pz zniknie i się udało. Pozdrowienia dla buddy i sojuszu. Obrońcy Szo. Podebrał kilka recków to ma. Ave COMA! Dnia 12-11-2019 10:05:00 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Knot [COMA u32] ________________________________________________ Mały transporter 2.356 Lekki myśliwiec 9.424 Okręt woj…
-
Cytat od unavit: „Cytat od Billie the kid: „no tez sie zastanawiam czy jest sens wrzucania skoro przyjdzie Ci taki wojciech i polemizuje ze analizuje przyrosty graty Pawel cisnij tam dalej leszc ” [...] Co do angera latałem na niego z Karolinka na zmianę po 5x dziennie, ale nie typ jeden skan i gong. Tickety od nas poszły, sie okaze na ile skuteczne. ” Doobre, dobre.. Latałem, ale nie trafiłem więc zgłaszam. Tak btw cały Wasz sojusz widzę lata i skanuje z finezją. Szczególnie pozdrowienia dla sw…
-
Flota Imperialna JN [COMA u32] vs. Smerf [SMURFS] ~ 449.03% MEGA DOFARM!
Knot - - Starcia Kalyke
PostTe dofarmienia powalają na kolana! Fajny zysk, a mówiłeś w nocy, że bieda z celami..
-
Zabierałem się jak pies do jeża, a się okazało, że kolega Spejson zasnął robiąc FSy i na ostatnim moonie została flotka. Szczere SzO Spejson. Odbuduj i bijemy się dalej! Dzięki Aga, że siedziałaś do samego wlotu! Pozdro sojusz i buddy! Ave Coma! Dnia 09-11-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Knot [COMA u32] ________________________________________________ Mały transporter 1.624 Lekki myśliwiec 8.827 Ciężki myśliwiec 25 Okręt wojenny 293 Pancernik 140 Krążownik 1.548 ___…