Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 107.

• Nick oddam i koparka nie kupil? Moze hajsy sie skonczyly xD Graty trafienia. Zysk mega. Przetapiaj na eko

• Pożegnanie

orok - - DiD Uriel

Dzieki za wspólną gre, byles jednym z lepszych flociarzy/obserwstorow jakich mialem przyjemność poznać jeśli nie najlepszym. Mi utkwilo w pamięci liczenie z pz nequriela - "chyba zrobil fs na swoje pz, no to klikam tu,a Ty tu" pier wsze i jak narazie jedyne moje klikanie pz po powrocie do gry, i to jeszcze z telefony Powodzenia w realu, i mam nadzieję ze już nie wrócisz do nałogu. Pozdrawiam

• Wiciu w swoim naturalnym srodowisku, czyli w reckach. Teraz tylko czekac az ziidlaczy Gratulacje dla atakujacego, zlomu szkoda ale cóż jak ktos nie umie upilnowac floty to musi miec gruby portfel. Pozdro

• To ST w 99,9% należy do pavciosza, który ma talent to wyszukiwania BFS. Dostalem cynk ze ghost stoi, puściłem atak i weszło a jak na górnika przystalo recków u mnie malo, i tu podziękowania leca dla buleona za pomoc. Pozdro dla MINIONKOW Dnia 12-08-2018 00:29:48 następujące floty spotkały się w walce: Agresor orok oddam [Minionki] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 119.995 Krążownik 27.605 Ciężki myśliwiec 799 Okręt wojenny 4.063 Pancernik 19.740 ___________________…

• Historia tego starcia jest bardzo krótka: stało i już nie stoi Obronća pare dni temu próbowal mi lapać fsa ale przestrzelił.. o pare godzin Wielkie dzięki dla Ide_po_Top_1 za wspólny lot i fajne podejście do tych cyferek- mam nadzieje ze jeszcze kiedyś razem gdzieś polecimy. Obronca zalogował się krótko po starciu i zaczął wiosłowac... no cóż jak ktoś nie umie upilnować floty to musi mieć dużo hajsów Ode mnie pozdro leci dla żółtych stworków z Uriela Dnia 05-08-2018 00:03:58 następujące floty sp…

• Padla potężna flota. Piękne wyczucie z Waszej strony. To był czarny czwartek dla LNG.Fajnie ze te moje zardzewiałe recki się na cos przydaly. Moze nie długo sciagne urlop na dłużej Przetapiajcie bo macie tego sporo. A pasiemu no cóż... odbudowy?hmm jak juz chce konczyc z tym nalogiem to chyba najlepszy moment. Chociaż mam nadzieję ze zmieni swoją decyzję. Pozdro

• Pozdro dla Minionków Dnia 14-06-2018 05:54:12 następujące floty spotkały się w walce: Agresor orok [Minionki] ________________________________________________ Pancernik 7.000 _________________________________________ Obrońca Lemur ________________________________________________ Duży transporter 960 Lekki myśliwiec 14 Krążownik 30 Okręt wojenny 2.006 Recykler 850 Sonda szpiegowska 27 Satelita słoneczny 100 Niszczyciel 130 Pancernik 20 Lekkie działo laserowe 1 ____________________________________…

• Taki tam farming z rana. Obronca długo byl niebieski, i po ataku znowu sie w niebieakiego zamienił. Mam nadzieje ze nie na zawsze, bo coraz mniej Nas tutaj. Pozdro dla Minionków. Dnia 12-06-2018 05:39:36 następujące floty spotkały się w walce: Agresor orok [Minionki] ________________________________________________ Krążownik 28.724 Okręt wojenny 3.136 Pancernik 17.002 _________________________________________ Obrońca atro13 [aLEGION] ________________________________________________ Mały transpor…

• MUNDIAL 2018 - typowanie

orok - - Piłka Nożna

1. Hiszpania- Niemcy 2:1 2. Neymar 8 bramek 3. 1/8 finalu 2 miejsce 4 bramki

• Piękny debiut w nowych żółtych barwach, zysk spoko a i flota przewietrzona. Przetapiej i lataj dalej. A u deko to pewnie znowu jakis wlam na konto i się nie mógł zalogowac xD

• czyli lotke moge juz skasowac gratuluję fajna flota padla i dobrze pilnujacy sie gracz. Ale jak to mówią alko i Ogame to nie najlepsze połączenie. Obroncy odbudowy, mam nadzieje ze sie podejmie.

• Stalo to polecialem, jakies 15m przed wlotem aktywki sie pojawily, ale to tylko skany. Obronca sie pojawil chwile po ataku i wywioslowal pare reckow - na zdrowie Trash troche oszukal bo mialem się przebic, dobrze ze nie bylo dużo surowcow na moonie Pozdro dla Minionków. Dnia 07-06-2018 00:43:35 następujące floty spotkały się w walce: Agresor orok [Minionki] ________________________________________________ Krążownik 10.000 _________________________________________ Obrońca God_Haddes [WHS] _______…

• Dzieki panowie za świetną zabawe i umilenie czasu w pracy wyszło fajnie, ale bądźmy szczerzy obronca nie mial szans z taka ekipa Obroncy odbudowy. A nam zycze jeszcze nie raz takiej zabawy.

• Witam. Obrońca miał 3 moony w układzie, flote cały czas widziałem na jednym, także opcje byly dwie albo zawraca stacje albo lata na pz. Moon spadł od 3 fali GŚ 4 poszły do piachu a na fali flota wracajaca z pz za 11h. Xiii próbował troche namieszać, ale z pomocą żółtodziobów mu nie wyszło DZIĘKI WIELKIE. z obrońcą po bitwie wymieniłem kilka sympatycznych wiadomosci, także życze obdudowy Pozdro dla MINIONKÓW Dnia 06-06-2018 14:44:44 następujące floty spotkały się w walce: Agresor orok [Minionki] …

• Nie przejmuj się "graczami" z RedPuszers, kazdego mierzą swoja miara, a ze tam pusz na puszu pusza goni, to nie dziwne ze wszedzie widza oszustwa. Wszyscy wiedza ze starcie jest czyste, takze gratulacje. A obroncy odbudowy życzę.

• Lot nr 2 na obrońcę, pierwszy ledwo wystartowalem to juz się obrońca świecił, dzisiaj lot spokojny bez żadnych aktywek. Złomu udało się zebrac tyle ile udało, reszte podebral franc- przetopu życzę Pozdro dla Minionków i SPACE. Dnia 25-05-2018 09:15:48 następujące floty spotkały się w walce: Agresor orok [Minionki] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 151.524 Krążownik 18.140 Okręt wojenny 3.241 Pancernik 17.221 _________________________________________ Obrońca Renegad…

• I mnie sie tez to podoba, nie tam zadne kupowanie kont tylko po to zeby je zlomowac, jak ma w zwyczaju robic to pan powyżej tylko fajny wlot w bunkier xD bo wiadomo najlepszy bunkier to przeorany bunkier. Gratuluje

• Witam znowu Obrońce jakiś czas temu zalatwilem w podobny sposób, odbudowal flote i bunkier to trzeba było znowu Go odwiedzić. Moze w końcu sie nauczy ze fs lepszy on bunkra. Jak nie to odwiedze po raz kolejny Obronki bylo tyle: Obrona - 3e567d6f16d040326c7a0ea29a4f41.gifWyrzutnia rakiet 118.000 - 3e567d6f16d040326c7a0ea29a4f41.gifLekkie działo laserowe 110.000 - 3e567d6f16d040326c7a0ea29a4f41.gifCiężkie działo laserowe 2.000 - 3e567d6f16d040326c7a0ea29a4f41.gifDziało Gaussa 1.500 - 3e567d6f16d04…

• Moja uwage zwróciły minuty na moonie obroncy- skan a tam a tam recki, skan reszty moonow i znalazla się flota, ktora musiala na mnie poczekac bo u mnie stateczki w rozjazdach. Szczęśliwie weszlo jedno i drugie. Obronca pogratulował, mam nadzieje że się odbuduje. Pozdro dla Minionków i SPACE Dnia 14-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor orok [Minionki] ________________________________________________ Krążownik 15.000 _________________________________________ Obrońca Col…

• Stało to polecialem. Pozdro dla Minionków i SPACE. Dnia 13-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor orok [Minionki] ________________________________________________ Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca Versase [WHS] ________________________________________________ Mały transporter 304 Duży transporter 948 Lekki myśliwiec 3.705 Krążownik 861 Okręt wojenny 762 Recykler 1.954 Sonda szpiegowska 93 Bombowiec 9 Niszczyciel 4 Pancernik 124 __________…