Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-37 z 37.

• Cytat od franc: „@up A ile jest uni z predkoscia x1 i 70% zlomu? Chyba lepiej obniżyć delikatnie % ze złomu i połączyć Jupiter z H L M, niż nie łączyć nas z nikim bo mamy taką konfigurację... W sumie po ankiecie i tak pewnie wyjdzie, że będzie 70% złomu po UF także luz blues nie spinam się :)” Mogą wrzucić Jupiter do Io albo Io do Jupitera

• Art a co z pierwotnym pomysłem żeby Io wrzucić do fuzji H J L M ? Ewentualnie czy jest możliwość dołączenia Io do Andromedy ?

• Cytat od Art: „Cytat od Fear: „Art może, E + F => Q ?? jak za minimum pół roku będzie łączenie to że 200 osób przejdzie z forka na elke to dużo nie zmieni” Taka kombinacja w tym momencie może być za duża. Wszystkie serwery cechują się wysoką (jak na obecne warunki) aktywnością. Jednak na pewno, jeśli dojdziemy do Q, to chciałbym aby połączone E ostatecznie trafiło do Q... Ale do tego czasu jeszcze sporo wody przepłynie Wisłą Edytka: Posiedzieliśmy nad cyferkami i opracowaliśmy nowy plan: Oprócz …

• Cytat od Fear: „na etapie rozmów wstępnych z GF czy łaskawie zgadzają się na nasze propozycje :E” Naprawdę wierzysz w to że są jakieś rozmowy ? Kto je niby prowadzi nasz kochany Artur z Torunia ?

• Ok ok może być H I J L a teraz Mizar ładnie podziękuje "wierzbie płaczącej" bo niestety nie ma Was z kim połączyć.

• Cytat od Sarmik: „juras, zbastuj trochę, nie jesteś jedyną osobą, która czeka na UF jak na Boskie zmiłowanie, ale jedyną, która strzela focha bo nie ma już, teraz, zaraz Na każdego przyjdzie pora, cierpliwości, oby tylko UF miało miejsce, były plany i realizacja, ja też w tej chwili wiszę na urlopie na Hydrze bo dalsza gra w "uciekam, nie zezłomujesz mnie" to nie gra a męczarnia, konta nie pozbywam się tylko dla UF, ale nie pyszczę w koło, że to ma nastąpić za tydzień, oby w ogóle nastąpiło a ko…

• Rozumiem że płacze z Hydry znalazły odbicie w Twoim dobrym serduszku Art. Powiedz mi proszę czy błędem nie jest narzucanie prędkości x2 ludziom z universum x1 ? Gdybym chciał grać na uni o prędkości wyższej niż x1 to zapewne bym grał. Proponuję więc zostawić Io bez łączenia a jak już Webber wytłucze tych noobow z Hydry to wtedy nas dołączycie do tej reszty co zostanie. Ludzie z Jupka chyba nie mieli by nic przeciwko by nasze uni do nich dołączyło - % z floty taki sam a na odblokowanie ACS możemy…

• Tak na sucho bez żadnego opisu ? Kto następny Cerv ? Wiem wiem nie mieszamy reala z grą zresztą to nie ma znaczenia póki Kmicic pretensji nie ma a z tego co wiem to nie ma. Pizgnij teraz Cerva on też pretensji mieć nie będzie. Ja czy tam Bro to inna para kaloszy ale myślałem że z Kmicicem w dobrej komitywie żyjecie i o tym że na totala latałem mi nie pitol bo ja totala na zlocie do snu nie układałem. Ciężki do rozpracowania jesteś z jednej strony to tylko zabawa a z drugiej co ? Edit: Teraz Ci w…

• No i to jest stejk, ale gdyby nie ja to by go nie było. Tylko dlatego, że dostałeś ode mnie pozwolenie na złomowanie (decyzja podjęta przeze mnie ze względu na to że nigdy nas nie połączą) to mogło się stać. Graty TOP 1 ale nie jaraj się za bardzo bo obrońca (i tu słynny tekst) i tak pewnie miał kończyć i skończył jak chciał.

• Graty starcia i flotę też masz ładna taka w sam raz na raz Mogliby by się pospieszyć z tym UF bo jeszcze sami się tu powybijacie a szkoda by było

• Webber i Chełmek powinno Wam to latać bo gracie flotą od zawsze i wiecie jak z niej korzystać więc powiedział bym że to raczej uni idealne dla flociarza. To że ta gra to tylko kolejna przegródka w portfelu GF to kwestia oczywista i z tym nikt nic nie zrobi. Zagrałbym bym sobie na tym universum ale mam zasadę że zawsze gram tylko na jednym. PS do tych wszystkich wyżej co się wypowiadają na temat braku ACS mam pytanie - gdzie byliście przy Io i Kasio ?

• Myślę że flot z uni Io nie trzeba się bać bo to same DT a tak na poważnie to jeśli chodzi o mnie to mogą nas i wrzucić do jednego kosza z A, B, C, G

• ST NR 146 [center]Starcie następujących flot: Agresor FallenAngel [SDRR] (x;xxx;xx) Broń 170% Tarcza 170% Osłona 170% Flota: Krazownik 40.053 Panc. 66.642 Razem: 106.695 Obrońca Kenji [FallenA] (x;xxx;xx) Broń 140% Tarcza 140% Osłona 140% Flota: M.transp. 4.759 D.transp. 7.051 L.myśliw. 204.033 C.mysliw. 78 Krazownik 5.267 O.wojenny. 56 Recykler 16.377 So.szpieg. 1.501 St.kolon. 4 Bombowiec 20 Panc. 10.002 Niszcz. 1.615 G.Smierci 4 Razem: 250.767 ...po 6 rundach: Agresor FallenAngel [SDRR] (x;xx…

• Tak sie zastanawialem co bedzie jak juz do tego dojdzie i nic mi do glowy nie przychodzi. Akcja bez jakiejkolwiek finezji po prostu Ivan mial popoludniową drzemkę a ja mialem blisko. Cała sytuacja zaczeła sie jakis czas temu kiedy to Ivan udowodnil sobie i mnie tez, ze mozna ze mnie wycisnac sporo deu ;/ Wczesniej moja agresja przeciwko niemu byla umiarkowana o ile nie znikoma (chyba łacznie 2 ataki) zawsze było szkoda deu bo jeden taki lot to bez recek około 7-9kk. Nie mniej sytuacja i zgrzyty …

• Pozdro dla soja. Obiadek dzieki za cyne [center]Starcie następujących flot: Agresor FallenAngel [SDRR] (x;xxx;xx) Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx% Flota: Krazownik 8.800 Panc. 20.027 Razem: 28.827 Obrońca SeniorSiarra [TTG] (x;xxx;xx) Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx% Flota: M.transp. 9.657 D.transp. 707 L.myśliw. 48.443 C.mysliw. 4 Krazownik 14.708 O.wojenny. 76 Recykler 10.548 Panc. 3.167 Razem: 87.310 ...po 6 rundach: Agresor FallenAngel [SDRR] (x;xxx;xx) Flota: Krazownik 4.020 -4.780 Panc. …

• Bro dzieki za posta lepiej poczekac na Ciebie i potem tylko potwierdzic zgodnosc zdan. Hulio juz wiesz skad ten bulwers ?? Nie chodzi o zysk tylko o % ?? Zawsze chodzi o zysk a Ty nie jestes typem gracza rozbijajacego sie for fun (zupelnie tak jak ja) bo gdybys byl to Total juz dawno by nie latal. Przestancie sie zaslaniac tagiem, rozumiem ze to bardzo wygodne ale zaczyna to przypominac zwykla wymowke i to taka z nizszej pólki typu dostalem zloma bo mama zabrala mi kabel od komputera. Tak z Tobą…

• Cytat od M I C H A L: „Tak krzyczeli, tak krzyczeli, Namenoo napisał i buzię zamkneli:P Graty decyzji. AFERE wspominasz :)” Oj oj taki z Ciebie prowokator jak grajek To co mielismy do powiedzenia zostało napisane w poprzednim ST kto chcial to przeczytal zanim posty usunieto Bez gratek.