Czy odpowiedzial ktos dobrze na wszystkie pytania "z wiedzy" (oprocz ostatniego) + zdobył punkty za pytania do oszacowania ? Taka osoba tu wygra pewno...
Nie no mnie to wali bo i tak 12 500 wyrobie bez sztabu, tak tylko wspomniałem bo ktos wczesniej pytał czy to mozliwe czy nie. Poki co olałem tylko 100 tryt kup cos w kantynie 100 tryt kup cos w kantynie 200 tryt włącz badanie a trytu mozna olać 1 500 sztuk by i tak 12 500 zebrac
yyyy......msbn, roboty na moonie, dopałki kazdego rodzaju, pola na moonie, sloty floty, sloty expu, darmowe zmiany klasy, antymateria, surowce w mniejszej ilosci........nie wiem czego Wy oczekujecie ? moze Wam jeszcze pieniądze na konto przelac ? poloki....
Na początku ja nie miałem pojęcia jak to policzyc bo nic z floty nie wiem....nawet jak acs puscic, po przeczytaniu pytania wiedzialem tylko ze znajde odpowiedz na forum. Dzisiaj szukałem i w połowie zorientowalem sie że w pytanie nie jest o zniszczenie gsia. Po znalezieniu info jak to obliczyc czułem sie juz pewnie. Po znalezieniu info o minimum 3000 sile ataku (OW odpada) czułem że będą punkty. Po przeczytaniu odpowiedzi już punktów nie czuje.
Ma ktos sprawdzone info co sie stanie gdy bede chciał odebrac nagrode w postaci budynku ale nie bede miał wolnych pól na planecie ? Tylko sprawdzone info a nie "logicznie by było...itp"