Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 61.
-
marcik - szefowa szefow;)
djezmo - - Archiwum CT
Postżałujesz czegoś:>?? jeśli mogła byś się cofnąc w czasie co byś zmieniła :>?? jesteś nie grzeczna :>??
-
ZAiMeR|OFF - podobno mod.
djezmo - - Archiwum CT
Postz czym kojarzy Ci się ta emota --->> :>?? jaki nick miałeś przed zmianą :>?? dziękuje za upy
-
ZAiMeR|OFF - podobno mod.
djezmo - - Archiwum CT
Post:closed2: witaj:D męczenie czas zacząć 1. Dlaczego masz tak wielką ochote zamknać moje FC:>?? 2. Ile to jest Pi razy dzrzwi:>?? 3. Ulubiona modka :>?? 4. Lubisz truskawki:>?? Pozdrawiam Claire 5. Dlaczego dopiero teraz ta prezentacja :>??
-
Cytat: „malutka... napisał(a) Cytat: „djezmo napisał(a) czy jest jakiś sposób by Cię zdenerwować:>?? ” przepraszam czy mogę odpowiedzieć?^^ jeth prawdopodobnie i tak by powiedział, żebyś spytał mnie^^ bo żeby zdenerwować jetha trzeba mieć specjalne umiejętności^^ tego nie da się nauczyć^^ z tym trzeba się urodzić^^ i na nieszczęście dla jetha ja mam ten dar^^ :P” mozesz zdradzić co to za tajemna metoda na zdenerwowanie Dzecika :>?? jestem bardzo ciekawy bo jeth jest ostoją spokoju i cierpliwości…
-
1. alchemik 2. wszystko pióra sapkowskiego
-
HypnOS
djezmo - - Archiwum CT
PostCytat: „HypnOS napisał(a) Cytat: „perONE napisał(a) Z czym kojarzy Ci się banan, oczywiście pytanie bez podtakstów :p” Z długim, prostym i soczystym owocem Cytat: „podoba Ci sie moja sygna ?? a ten napisik pod nią fajny prawda ?? no to przejdzmy do najwazniejszego będziesz?? moze inaczej wpisać na liste ??” Sygna jest brzydka Ale na zlocik wpadne ^^” przepraszam masz coś do mojej sygny :irrit:?? no jak wpadniesz to bardzo dobrze zapisałem i nie musisz się martwić do zadnego pulsaru nie idziemy d…
-
HypnOS
djezmo - - Archiwum CT
Postpodoba Ci sie moja sygna:>?? a ten napisik pod nią fajny prawda:>?? no to przejdzmy do najwazniejszego będziesz:>?? moze inaczej wpisać na liste:>??
-
Cytat: „jeth napisał(a) Latem uwielbiam pojeździć czerwonym isuzu ulicą podczas tutejszych rajdów, ale czasem hebluję budowaną autostradę motocyklem.. nie lepszego nie chce mi się wymyślać Chyba, że można skorzystać z motywu znanego wszystkim z Alice. Lasy zielone Uroczyska mroczne Puste pustelnie Czegoś czego pragnę I czego nigdy nie miałem- Upragniona wena, Poezji twórczyni. Tam natchnienie Roznosi od wewnątrz, A tu jedyne Co teraz mam, to Halucynacje - Złudzenie piękna. Bogowie zwróćcie mi Um…