Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-100 z 121.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• marcik - szefowa szefow;)

.Archangel - - Archiwum CT

Cześć Dzisiaj mam akurat dobry dzień więc mam ochotę na wszystko Do robiłaś dziś gdy świeciło to piękne słońce? Jak jesteś zUa to czemu się nie starasz żebyś była dobra? Nie mam weny Czemu jak mnie zjesz to tak szybko się odrodzę? Czemu nie wiem co napisać? Czemu siedzisz tak cicho na irc? Pa

• Uwaga! Ostatni post w tym temacie był napisany 87 dni temu. Temat może być już nieaktualne. Proszę rozważyć rozpoczęcie nowego tematu. Cześć! Jako że temat zaniedbany to trzeba to zmienić Jak mija dzień? Czemu temat taki zaniedbany? Jakie plany na jutro? Lubisz spam? Ile mam pisać pytań? I czemu nie wiesz czy odpiszesz? Papa

Mam na myśli prezent za czytanie! A nie wiem jaki U mnie lekko jeszcze świeci i dobrze Ja muszę nie długo jakąś kolacyjkę zjeść Aha i ja nie ksyce.. ja mówię normalnie Czemu przestałaś? Pa

Znowu jestem To dobrze że wiesz że na golasa latać nie będę i u mnie też świeci słońce A co masz do zaoferowania? I nie ksycałem ja tylko Cię wołałem A jak mogłaś zapomnieć? no przecież niedawno jadłaś Aha ucz się i nie przestawaj! Pa

Jestem! Sora że tak długo ale musiałem tematy ogarnąć Na golasa latać nie będę A czytać mogę ale coś za to chce bo tak mi się nudzić będzie I nie ksycałem! Ja już swój obiad też wszamałem i powiem że dobre było A antropologia dla Ciebie nudna jest czy ujdzie? Pa

• Mati

Ale te swoje wypowiedzi rozwinąłeś.. Słońce czy deszcz? Lata czy zima? Samochód czy motor? GG czy Irc? Komputer stacjonarny czy laptop ? Narka

Nie mam bikini I się lenić nie będę Aż tak mocno to nie ksycałem Ja na obiad muszę jeszcze chwilkę czekać A co do notatek to mogę poczytać mogę A strasznie nudna ta antropologia jest? Papa

• Mati

Cześć po raz kolejny Mimo że w sprawach gry to i tak lama Jak u Ciebie słońce świeci to powiedz żeby trochę do mnie przyleciało i poświeciło Ehh. ja tam ryby łowić lubię Wszystko zrobię (oskrobię i takie tam) Ale co do jedzenia to też nie jadam A jak nie chcesz wolnego to wiesz zawsze możesz mi dać I jak to się nie sprzedaje? Sprzedaje się! Narka

Marcikowa! Cytat: „Plany na dziś? zakładam bikini i ide na balkon marcikowac” Idę z Tobą A czemu dochodzi jeszcze leniwiec? Starcza Ptyś i marudka.. A co się będziesz uczyć? Ja dopiero wstałem i oczekuję na dzisiejszy obiad.. I czemu Ci się ucho zatkaUo? A jak się będziesz ze mną marcikować na balkonie to nie uważasz że dzisiaj brzydka pogoda? Papa

• Mati

Nie rozumiesz boś lama I nie bój się wybuchu nic Ci nie zrobi! chyba Dzisiaj grilla? Trochę dzisiaj brzydka pogoda Raz w życiu łowiłeś i nie lubisz jeść? no bez jaj xD A co do wolnego ja też tak chce! A jak nie spożyjesz to możesz zostawić dla mnie Narka <-- taki język rozumiesz?

• Mati

Cześć Czemu się wszyscy boją na irc? że wysadzę ich? Plany na dzisiaj jakie masz? Też masz dzisiaj i jutro wolne? Masz jakie piwko? Łowisz ryby czy nie przepadasz za tym? Pozdrófka

Ja nie ksyce Marcikowa! Plany na dziś? A jak zostawisz kawałek ptysia to w jaki czas odrośnie? Ja wstałem dopiero teraz i co? A ja się będę lenić cały czas wiesz o tym? Ty też się będziesz lenić? Papa

Marcikowa! Co do pytania "Lubisz mnie" nie rozwijasz wypowiedzi No jak nie wiesz kiedy zdjęcia będą? A jak mnie zjesz to nic nie zostanie i co wtedy? Czemu już spać idziesz? /me mówi że marudzisz!

No cześć No to sobie napisze bo mi się nudzi Lubisz mnie? A czemu? Kiedy kolejne zdjęcia? A jak mnie zjesz to co będzie? Smakowało? (rozwiń wypowiedz) Masz tyle może potem coś jeszcze naskrobię bo nie mam dziś weny Papa

• Cześć =] Już pewnie śpisz ale co tam Dzień dziecka już minął Marudzenie to nie moja domena i wypieram się tego! Wiem że masz wolne posiedzisz więcej na irc czy jakiejś konkretne plany masz? ja mogę powiedzieć jutro że czuje luz dopiero jak wrócę do domu po 13 Jak mnie jadłaś jak smakowało? Jak opanowałaś Hiszpański do jakiego stopnia? Kiedy zdasz prawko? Miłych snów

Hej I jak tam na Hiszpańskim? Co jutro będziesz robić? Wiesz ze w czwartek i piątek mam wolne? Nie bój się i mnie zjedz! i nie marudź Nie idź dzisiaj tak wcześnie spać! Co jutro będziesz robić kolejny nudny czy ciekawy dzień się zapowiada? Papa

Cześć Ptyś przyleciał zobaczyć co tu się dzieje Jak było w pracy? A raczej nadal jest? Co robisz wieczorem oprócz gadania ze mną na ircu? Czemu tak wcześnie spać chodzisz? Cieszysz się że Maj się kończy? To kiedy na te ryby jedziesz? Papa

Cześć Gdzie jesteś że Cie nie ma? Sądzisz że irc podupada? Co dzisiaj robiłaś? Oglądasz taniec z gwiazdami? Mam tu częściej zaglądać czy nie bo mi sie nie chce Papa

Po raz kolejny hello A o czym na uczelni było dzisiaj? Czemu akurat w sobotę? powinnaś wolne mieć I jak zdjęcia podobały się? Czemu uważasz że jestem marudka? Spróbuj z rybami spodoba Ci się

Hello Jak dzisiaj na uczelni? Ciekawie czy nudno? Jest może osoba na kim się wzorujesz? Uważasz że łowienie ryb jest monotonne bo cały czas siedzisz i czekasz aż jakaś ryba złapie haczyk czy uważasz że nie jest to takie złe? Widziałaś zdjęcia? Papa