Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 41-60 z 121.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Dyskusja na temat S&D

.Archangel - - Seek & Destroy

Cytat: „Ja sobie tego nie wyobrażam. Gdyby było tak jak piszesz to całe uni było by jedną drużyną która wspólnie walczy o wygraną. Zostaje kwestia kogo złomować skoro wszyscy z mojego uni chcą mi pomóc w zwycięstwie a na inne latać nie mogę” Przecież nie chodzi mi że całe uni ma latać.. ;x Tylko jedna drużyna z jednego uni.. np w drużynie może być od 6 do 12 osób liczba musi być taka sama na oby dwóch uniwersach.

• Dyskusja na temat S&D

Doskonale wiem że jeżeli masz flotę i umiesz się nią posługiwać napewno coś ustrzelisz. Wiem że to małe % ale będziesz ciułać i ciułać na korzyść drużyny. Nie raz brałem udział w S&D i powiem że było całkiem ciekawie raz zdarzyło mi się walnąć tylko 5% przez całe S&D bo cały czas nie miałem czasu na to.. ;x Coraz mniej ludzi zapisuje się do S&D bo nie ma kto.. A można by było zrobić tak że wszyscy chętni z uni np. 50 będą rywalizować z u 60 a nie po 2 lub 3 drużyny na jedne uni. Powiem że takie …

• Dyskusja na temat S&D

Cytat od Starrk vel Lord Pyrek: „Archangel - zdziwiłbyś się, co można zrobić z naprawdę małą flotą...” Wiem co można zrobić.. Nie takie akcje widziałem Ale pomijając to do S&D powinni zapisywać sie gracze z większą flotą a nie tam coś w podobie 1k ow i 500 pancków 5k lm. Za duzo tym nie zwojujesz. Ale jak ktoś chce. Można by wprowadzić jakiś próg ograniczający słabszych graczy.

• Dyskusja na temat S&D

Dobrze że S&D powróciło. Może to w jakiś sposób ożywi gre choć wątpie. Może by zrobić tak żeby do S&D zgłaszali się gracze z minimum 1.5kk pkt. Bo tak zgłosi się ktoś z małą flota co nie ustrzeli żadnego %.

• marcik - szefowa szefow;)

.Archangel - - Archiwum CT

Dziękuje bardzo I jak po powrocie? Dasz jakieś nowe zdjęcia? Pisz częściej na gg. Jak ponownie zlatuje Ci czas na irc? Spamują na ircu czy raczej nie? Cya.

Będzie foch ;x Na gg nie łaska napisać przez 3 tygodnie lub więcej co? I to mnie nie poinformować o otwarciu CT? a idż... ;f

• Oczywiście że Twoje zdjęcia! A czyje To kiedy będą? Sądzisz że rok szkolny jest za długi czy jeszcze powinien być wydłużony? Co sądzisz o wagarowaniu? Czym zajmujesz się w wolnych chwilach? Czemu Cię nie lubią? wysil się i to zmień Pa

• Cześć. Coś CI temat cały czas upada i mało osób zagląda. Postaraj się żeby pisali Kiedy zdjęcia będą? bo ja nie widziałem No nie wiem co napisać. Może doradzisz? Co lubisz robić najbardziej? Cya.

Cześć! Jak było w niemczech? Czemu pokazałaś tak mało zdjęć? Jak się żyje tak ogólnie? Będziesz częściej pisać na gg? Prawko już rozumiem że masz jak się jezdzi? xD ( jak nei masz to padam na glebe xD) Papa

• Cytat od mordal: „Czy zwrocisz szczególną uwagę na sojusz CWR z fornax ? Co zrobisz z sytuacja w ktorej pol uni mowi,ze ktos kupil konto, ktore dostalo odrazu zloma. Wlasciciel(byly) konta przyznaje,ze je sprzedal. Jumek robi #2 acs i solo na koncie o ktorym mowa. sytuacja opisana - fornax -” Ja tam bym z grzeczności wlepił bana xD Siemano I co tam słychować? Czemu na gg nie lookasz?!.. jak jest na irc? pusto czy nadal ktoś siedzi i spami? wiesz że nie mam dzisiaj weny? Cya.

• A czemu ty tak póżno tu zaglądasz?! O tej godzinie to powinno się spać! na co czekasz? Czemu akurat jesteś w teamie co? Załatwisz mi wejścia? Ja chce być FA [size=3](już to widzę xD)[/size] Co robisz w wolnych chwilach? Widzę temat zyskał zainteresowanie tylko dzięki mnie Gdyby nie ja nie założył byś CT Dodaj jakie zdjęcie na nk a nie takie byle jakie 3m się

• Cytat od sisko: „To teraz już do spamu nie będziesz zaglądał? Po co Ci temat tutaj? Tu jest nudno Tylko pytania zadają,a Twoim zadaniem będzie dowcipnie na nie odpowiadać.Horror. Coś czuję,że za tą decyzją stoi taka jedna maruda, Adam ma na imię.. Zobaczysz,że zamęczy Cię spamem. Mimo wszystko życzę powodzenia!” Eeee Sisko.. Nie zaczynaj Cytat: „A zdjęcie? pokaż się wszystkim tym którzy nie widzieli xD Moge na gg ci pokazac : )” Po co na gg skoro widziałem wszystkie? xD Pokaż tu innym Wypad nad …

• Kopa dostaniesz A co ja mówiłem?! specjalne podziękowania dla mnie za to że zachęciłem Cię do otworzenia CT! Pieniądze prosze przelewać na konto. nr konta podam na gg Ile chcesz pytań? Czemu tak długo CI to szło? A zdjęcie? pokaż się wszystkim tym którzy nie widzieli xD Wstaw zdjęcie na nk. I zagadaj czasem na gg

• Keyra - o dziwo facet :)

Uwaga! Ostatni post w tym temacie był napisany 160 dni temu. Temat może być już nieaktualne. Proszę rozważyć rozpoczęcie nowego tematu. Ohh yea! Cześć Coś Cię na irc nie widze a na nk żadnego zdjęcia nie dałeś Aż strach pomyśleć co się z Tobą dzieje xD Czemu tu tyle czasu było pusto?! Dlaczego tu nie zaglądasz? Wiesz że zaniedbujesz temat i to porządnie, grozi za to kara wiesz? Ogólnie to co tam słychować? Jak w pracy? Żegnam

• Uwaga! Ostatni post w tym temacie był napisany 22 dni temu. Temat może być już nieaktualne. Proszę rozważyć rozpoczęcie nowego tematu. Wiecie co?! Jak mnie nie ma to tematy upadają... Cześć. Zaglądam tu pierwszy raz. Tak jakoś wyszło. Czemu Twój temat był zaniedbywany? Spamujesz na irc? Chociaż czasem? Jak Ci się wszystko układa? Pisze tu możliwe że ostatni raz bo mi się już nie chce. Będziesz tu częściej zaglądać to ja będę częściej pisał o ile będzie mi się chciało. Dobrze? Pa

Widze że Mati i Shax nadal tu spamują boty jedne I co tam słychować? naszła mnie taka chęć napisania tutaj ostatni raz Kiedy to prawko będzie? Cieszysz się że rzadziej patrze na irc? (masz mój nr gg i nie marudz :D) Nie wiem czy będe na quizie a co dostane? Pa ;*

• Bry. Dawno mnie tu nie było może z powodu braku czasu na ogame lub też tego, że nie ma mnie cały czas przy komputerze I co tam słychać? Jak spędzasz wolny czas? Wolisz zorganizować grila czy wybrać się na ognisko? Ile chcesz pytań? (jestem w stanie zadać sporo). Wybierasz się gdzieś w czasie wolnym? Cya.

• na kłopoty Denior'owski!

Każdy mod, lub ktoś z teamu ma prawo zakładania swojego CT tak jak użytkownicy PU. Cześć Denior. Co tam słychować? Czemu nie spamujesz na irc? ;x Cytat: „Zdjecia: w avku, innych raczej nie przewiduje, chyba ze ktos jest minimalnie szprytny, ma wolna chwile i sam poszuka ^^” Można prosić zdjęcie? Ile chcesz maximum pytań? edit. Vasco

Bry Jeszcze jestem daaleko od domu i wracam za tydzień Jak tam czas beze mnie leci? Kiedy prawko?! Co tam porabiałaś do czasu dzisiejszego? Jeszcze się trochę piło np. dzisiaj wczoraj, przedwczoraj.. ehh Zawitam na irca może dopiero w środę Papa

• Cześć Pytań jestem w stanie zadać bardzo dużo A co do miejscowości to wystarczy jakie masz hobby? Masz nk? Patrzysz czasem do spamu? Jaka jest Twoja wymarzona praca? Pa