Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-100 z 295.

• Graty Andrzeju ! Choć powiem , że na biednego nie trafiło to dobrze , że przypomniałeś jak się lata Czekam na coś dużego, pomyśl i zaproś do lotu ^ ^ Obrońcy odbudowy !

• Twoje ostatnie bitwy biją na głowę nie jednego flociarza Masz nosa do soczystych farmingów - flota urośnie bardzo szybko Przetapiaj i szukaj dalej z takimi efektami Obrońcy odbudowy trampek !

• Brawo Finek ! Obrońca jeszcze ma trochę gs więc czekam na powtórkę Przetapiaj i szukaj dalej ofiar ! Obrońcy odbudowy!

• Brawo Misiek ! Dawno Cię nie było, miłe przypomnienie o sobie Przetapiaj i szukaj dalej

• Jeden lepszy od drugiego ... W czepku urodzony Przetapiaj i walnij coś na miarę floty Obrońcy odbudowy bo strata dotkliwa !

• Ty weź nie denerwuj ludzi ! Trochę surowca wpadło ? Tak narzekałeś, że posucha a jednej nocy zyskałeś tyle co niektórzy przez 1-2 miesiące muszą kombinować i wydobywać ... Przetapiaj mądrze i może teraz coś większego ? Obrońcy odbudowy !

• ST 450 Witam ponownie. Na zakończenie weekendu, który był dla mnie szczodry - taki tam bfs. Na Obrońcę latałem kilkukrotnie ale zawsze zdążył się pojawić. Dziś to jednak ja miałem farta bo Poszkodowany zalogował się między 5 a 6 dofarmem i zdołał zabrać trochę surowca . Ode mnie życzenia szybkiej odbudowy tirów i napełnienia ich surowcami ! Pozdrawiam Całą Koalicję oraz Wszystkich Znajomych ! pn4life.jpg Dnia 05-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Yes Man [P N] _____…

• Moje gratulacje Ancymon ! Fajnie, że po tych marudzeniach wpadł Ci przyzwoity zysk - na 2 dni starczy Zbieraj surowce i szukaj dalej ! Obrońcy odbudowy !

• Brawo Selenko ! Widzę, że i Tobie coś wpadło w ten weekend, który był dla PN bardzo udany Przetapiaj na zysk i ustrzel coś wielkiego Obrońcy szO

• I kolejne gratulacje ! Ładnie krisu przytuliłeś więc będzie na kolejne puszki czy co tam sobie wymyślisz Szczodrych masz Tych sąsiadów , też bym tak chciał Przetapiaj a poszkodowanemu odbudowy !

• Brawo Mallory ! Czasem warto poszukać a zawsze coś się znajdzie Zysk jakiś tam jest więc top na latawce i wal następnych ! Obrońcy odbudowy !

• ST 449 Witam. Wieczorne skany ukazały opuszczone statki Obrońcy. Nie pozostało nic innego jak lecieć i zabrać to co tam było . Zysk jest, tankowanie małe bo małe ale jest, odpowiednie TAGi sojuszy na swoich miejscach są więc nocka udana Obrońca pogratulował więc ja życzę mu sprawnej odbudowy ! Pozdrawiam : Całą Koalicję ( PN, Hunters ), Buddy, Znajomych z DoF, u1, u21, GG, IRCa oraz Poziomkę bo ... tak Dnia 04-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Yes Man [P N] _______…

• Brawo Ancyś ! Coś tam wpadło, na kilka zabawek będziesz miał Czekam teraz na 5-6 cyfrówkę - może być w acs Obrońcy szybkiej odbudowy !

• ST 448 Witam. Wczoraj zdjęty urlop zaowocował kilkoma mniejszymi i większymi farmingami a dziś już wpadło coś większego. W sojuszu poszło info, że Obrońcy nie ma więc szybkie wyszukiwanie pozostawionych statków. Po ujrzeniu skanu floty szybko podniosłem statki i udało się dolecieć. W sumie to dzisiejsza noc i poranek mógł wyglądać zupełnie inaczej i efektowniej ale jak to mówią " nie dziś , to jutro ... " Obrońca po zalogowaniu ładnie pogratulował wlotu, ja ze swojej strony życzę szybkiej odbudo…

• ST 447 Witam. Wieki mnie nie było, masa przepałów to i chęci odeszły... Dziś fart się uśmiechnął i wypatrzyłem flotę wracającą z misji transportuj na planetę. Szybkie liczenia i lot. Obrońca pogratulował czujności - ja życzę odbudowy ! % i zysk marny ale cóż, na przypomnienie jak znalazł. Pozdrawiam Całą Koalicję i Wszystkich Znajomych . Dnia 20-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Yes Man [P N] ________________________________________________ Mały transporter 100.000…

• Takie starcia to ja rozumiem. Nie zwykły BFS tylko trzeba było użyć kalkulatora więc tym większe gratulacje ode mnie dla Was bo takie akcje ostatnio to na palcu jednej ręki można policzyć ... Skład dość sporawy jak na taki % ale w sumie - czemu nie ? Zysk nawet po podziale macie ładny więc przetapiajcie ! Obrońcy w sumie nie życzę nic po padł akurat jeden z forumowych trolli więc cieszy podwójnie. Pozdrawiam. PS. a mnie kiedyś na ACS ktoś zaprosi ? ? Selenko, Andrzeju ! Liczę na Was

• Ładny % wykręciłeś ale z zyskiem musisz poćwiczyć W sumie jak na pierwsze ST w barwach PN nie wyszło źle - oby tak dalej Przetapiaj na puszki ! Obrońcy szybkiej odbudowy , eko ma potężne to szybko pójdzie !

• ST 446 Witam. Dawno mnie nie było w tym dziale, S&D się skończyło więc poszukałem i udało się coś trafić. Zysk ładny więc będzie na kilka zabawek Obrońcy robienia fs w moim sąsiedztwie. Pozdrawiam : Całą Koalicję ( PN, Hunters ), Buddy, Nowych Sojuszników, Znajomych z u1, u21, GG i IRCa Dnia 30-06-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Yes Man [P N] ________________________________________________ Pancernik 22.222 _________________________________________ Obrońca Serafan […

• Zazdroszczę deuteru ! Przydałby mi się taki zastrzyk Zysk klasa, będzie co topić na flotę Gratulacje i oby tak dalej ! Obrońcy szybkiej odbudowy !

• Miło , że i Tobie Koloc coś wpadło Przetapiaj na flotę i strzelaj kolejne STeki Obrońcy odbudowy !