Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 295.
-
ST 450 Witam ponownie. Na zakończenie weekendu, który był dla mnie szczodry - taki tam bfs. Na Obrońcę latałem kilkukrotnie ale zawsze zdążył się pojawić. Dziś to jednak ja miałem farta bo Poszkodowany zalogował się między 5 a 6 dofarmem i zdołał zabrać trochę surowca . Ode mnie życzenia szybkiej odbudowy tirów i napełnienia ich surowcami ! Pozdrawiam Całą Koalicję oraz Wszystkich Znajomych ! pn4life.jpg Dnia 05-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Yes Man [P N] _____…
-
ST 449 Witam. Wieczorne skany ukazały opuszczone statki Obrońcy. Nie pozostało nic innego jak lecieć i zabrać to co tam było . Zysk jest, tankowanie małe bo małe ale jest, odpowiednie TAGi sojuszy na swoich miejscach są więc nocka udana Obrońca pogratulował więc ja życzę mu sprawnej odbudowy ! Pozdrawiam : Całą Koalicję ( PN, Hunters ), Buddy, Znajomych z DoF, u1, u21, GG, IRCa oraz Poziomkę bo ... tak Dnia 04-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Yes Man [P N] _______…
-
ST 448 Witam. Wczoraj zdjęty urlop zaowocował kilkoma mniejszymi i większymi farmingami a dziś już wpadło coś większego. W sojuszu poszło info, że Obrońcy nie ma więc szybkie wyszukiwanie pozostawionych statków. Po ujrzeniu skanu floty szybko podniosłem statki i udało się dolecieć. W sumie to dzisiejsza noc i poranek mógł wyglądać zupełnie inaczej i efektowniej ale jak to mówią " nie dziś , to jutro ... " Obrońca po zalogowaniu ładnie pogratulował wlotu, ja ze swojej strony życzę szybkiej odbudo…
-
ST 447 Witam. Wieki mnie nie było, masa przepałów to i chęci odeszły... Dziś fart się uśmiechnął i wypatrzyłem flotę wracającą z misji transportuj na planetę. Szybkie liczenia i lot. Obrońca pogratulował czujności - ja życzę odbudowy ! % i zysk marny ale cóż, na przypomnienie jak znalazł. Pozdrawiam Całą Koalicję i Wszystkich Znajomych . Dnia 20-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Yes Man [P N] ________________________________________________ Mały transporter 100.000…
-
TOP 2 ACS zygunia [KOMORNIC] & Andre [P N] & Selene [P N] & Mallory [P N] & Pener [KOMORNIC] - Caterpillar - 113047.92%
roboGoW - - Starcia U68
PostTakie starcia to ja rozumiem. Nie zwykły BFS tylko trzeba było użyć kalkulatora więc tym większe gratulacje ode mnie dla Was bo takie akcje ostatnio to na palcu jednej ręki można policzyć ... Skład dość sporawy jak na taki % ale w sumie - czemu nie ? Zysk nawet po podziale macie ładny więc przetapiajcie ! Obrońcy w sumie nie życzę nic po padł akurat jeden z forumowych trolli więc cieszy podwójnie. Pozdrawiam. PS. a mnie kiedyś na ACS ktoś zaprosi ? ? Selenko, Andrzeju ! Liczę na Was
-
ST 446 Witam. Dawno mnie nie było w tym dziale, S&D się skończyło więc poszukałem i udało się coś trafić. Zysk ładny więc będzie na kilka zabawek Obrońcy robienia fs w moim sąsiedztwie. Pozdrawiam : Całą Koalicję ( PN, Hunters ), Buddy, Nowych Sojuszników, Znajomych z u1, u21, GG i IRCa Dnia 30-06-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Yes Man [P N] ________________________________________________ Pancernik 22.222 _________________________________________ Obrońca Serafan […
-
pogromca kredek [DoF] & Lesnydzban [DoF] vs .Spoon [Explorer] - 2967.46%
roboGoW - - Starcia U68
PostZazdroszczę deuteru ! Przydałby mi się taki zastrzyk Zysk klasa, będzie co topić na flotę Gratulacje i oby tak dalej ! Obrońcy szybkiej odbudowy !