Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 295.
-
ST 457 Witam. Jako, że nie będzie mnie kilka(naście) ? dni bo pora na wakacje to trzeba było jeszcze na pożegnanie coś trafić Proszę nie tęsknić, gorąca plaża , drinki i piękne widoki już na mnie czekają ... ale kiedyś tu wrócę Co do akcji to klasyk - skan, lot i wlazło Może % i zysk mizerny jak na moje możliwości militarne ale dobre i to Obrońcy fsów ! Pozdrawiam Całą Koalicję i Wszystkich Znajomych pn4life.jpg Dnia 13-09-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Yes Man [P …
-
ST 456 Witam ponownie. Klasyczne nie odebranie fsa przez Obrońcę. Coś tam zarobiłem, Poszkodowanemu życzę odbudowy ! Pozdrawiam Całą Koalicję i Wszystkich Znajomych pn4life.jpg Dnia 11-09-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Yes Man [P N] ________________________________________________ Pancernik 7.777 _________________________________________ Obrońca Sir Grzegorz [WK] ________________________________________________ Duży transporter 38.906 Gwiazda Śmierci 1 ____________…
-
ST 455 Witam. Takie drobne przypomnienie w tym dziale Obrońcę obserwowałem dość często, zmienił rodzaj fs ale wczoraj zrobił mały błąd , który wykorzystałem dziś. Zysk już z tych ładniejszych więc na kilka zabawek będzie Poszkodowanemu życzę odbudowy ! Pozdrawiam : Całą Koalicję ( PN, Hunters ), Buddy, Znajomych z DoF, u1, u21, GG i IRCa pn4life.jpg Dnia 09-09-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Yes Man [P N] ________________________________________________ Mały transpo…
-
ST 455 Witam ponownie. Rutynowe skany i ukazała się flota bez opieki. Ruszyłem latawce i doleciałem szczęśliwie choć po pierwszym farmingu Obrońca się pojawił i zdołał zabrać z moona 50 kk surowca - niech ma na odbudowę Coś tam zarobiłem więc będzie na kolejne cele w grze Pozdrawiam : Całą Koalicję ( PN, Hunters ), Buddy, Znajomych z DoF, u1, u21, GG i IRCa . pn4life.jpg Dnia 30-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Yes Man [P N] _______________________________________…
-
ST 454 Witam ponownie. Pierwotnie plan na zdjęcie tej floty był inny i bardziej skomplikowany... Dziś jednak Obrońca zrobił mi prezent i zostawił wszystko na kolonii więc szybki skan, lot i weszło Obrońcy życzę szybkiej odbudowy ! Dawno nie wpadło nic większego , tym bardziej na Tym sojuszu więc cieszy podwójnie Pozdrawiam Całą Koalicję ( PN, Hunters ), Buddy, Znajomych z u1, u21, GG i IRCa pn4life.jpg Dnia 25-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Yes Man [P N] _______…
-
ST 453 Wpadł i hattrick Nie pamiętam kiedy taka passa w przeciągu kilku godzin mi się trafiła ale oby jak najczęściej Obrońca co zbuduje to ląduje na pz, choć czasem uda mu się uciec. Dziś znów ja byłem szybszy - odbudowy życzę ! Zysk taki jak lubię a z wszystkich starć nazbierała się konkretna sumka ^ ^ Pozdrawiam Ponownie Całą Koalicję i Wszystkich Znajomych ! pn4life.jpg Dnia 22-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Yes Man [P N] ____________________________________…
-
ST 452 Witam ponownie. Flotę Obrońcy wyczaiłem już dawno na falandze - dziś nastąpiła egzekucja Straty są bo odległość dość znaczna a wolałem zaoszczędzić na czasie. Coś tam się za to zbuduje. Obrońcy życzę lepszych fsów Pozdrawiam Całą Koalicję i Wszystkich Znajomych ! pn4life.jpg Dnia 22-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Yes Man [P N] ________________________________________________ Mały transporter 50.000 Lekki myśliwiec 100.000 Pancernik 262.872 _______________…
-
ST 451 Na fali spostrzegłem zsyłkę surowca u Obrońcy więc się ustawiłem za nią z nadzieją , że uda się dolecieć. Mało nadziei spowodowało to, że posłałem tylko 2 fale farmiące - resztę zostawiłem ofierze na odbudowę. Pozdrawiam Całą Koalicję ( PN , Hunters ), Buddy, Znajomych z DoF, u1, u21, GG i IRCa Obrońcy odbudowy życzę ! pn4life.jpg Dnia 22-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Yes Man [P N] ________________________________________________ Pancernik 44.444 _______…