Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 63.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
nie ma co gadać sters drugi raz padł lordzik przedtem krzyczeli starcie kupione niedziela była nikt nie stoi tyle dzisiaj mon padł krzyczą kocur świnia jak można w święta ja się śmieję z tego jak nie rozumieją chłopy że to tylko cyferki pod obrazkami i przegrywać nie umieją to niech klikają w arenę mody tam mony nie spadają żona gra i poleca krzykaczom
-
Badi [WSNR] vs. Stilgar82 [GOW] 626.03% i Badi [WSNR] vs. Sonus [BadBoys] 569.63%
Kain - - Starcia Wezn
Postale miałeś farta z tym sonus ile ja na niego ropy przepaliłem taki aktywny był a widzę że znalazłeś ten moment i trafiłeś no graty obrońcy szo by cos tam miał co by i mi tą rope zrekompensowało
-
tak pochwale się rozbiłem je na podstawce. Poleciałem na 140kk floty ale podstawka weszła nie zdążyłem zawrócić 2k owiec w slotach leciało a podstawkę mi pokazał skan który był posłany już tak dla pewności dwie minuty opóźnienia ;/ 16sek na zawrócenia sonda zlagowała mi i jednego slota nie zdążyłem już cofnąć dlaczego tego nie ma ? sam nie wiem
-
Pro jak widzisz te cyferki za bardzo mnie wciągają muszę nadrobić dwa tygodnie nie aktywnej gry pozdrawiam Bliźniaków Agresor Kain [GGPiM] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 30.621 Pancernik 3.818 Okręt wojenny 4.416 Krążownik 6.002 Ciężki myśliwiec 10 Bombowiec 4 Niszczyciel 66 _________________________________________ Obrońca Mogul Aero [STIX] ________________________________________________ Mały transporter 10 Duży transporter 818 Krążownik 53 Okręt wojenny 574 …
-
Był sobie bunkier pozdrowienia dla Bliźniaków i Złej Kobiety Agresor Kain [GGPiM] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1 Pancernik 3.830 Okręt wojenny 4.280 _________________________________________ Obrońca Huwiszka ________________________________________________ Mały transporter 915 Duży transporter 100 Lekki myśliwiec 5.000 Ciężki myśliwiec 50 Krążownik 50 Okręt wojenny 450 Recykler 310 Sonda szpiegowska 20 Bombowiec 5 Wyrzutnia rakiet 2.000 Lekkie działo laserowe…
-
lisex123 [WSNR] & KotPali [WSNR] & Kain [BLIZNIAK] vs. gotYa [RETRO] 9562.45%
Kain - - Starcia Wezn
Postdostał złoma to już go nie lubicie tacy koledzy
-
Kain - - Starcia Wezn
Postdziwne połączenie przecież Kot z bliźniakami klikał Lissex od niedawna wsnr
-
Kain - - Starcia Wezn
Postprocent nam wyszedł ładny i to tego spakowany jeden z "eksterminatorów Bliźniaków" cieszy bardzo
-
Pozdrawiam Bliźniaków Agresor Kain [BLIZNIAK] ________________________________________________ Krążownik 1 Pancernik 2.492 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Tukanlsd [SPQR] ________________________________________________ Mały transporter 2.699 Duży transporter 24 Lekki myśliwiec 188 Ciężki myśliwiec 8 Krążownik 1.259 Okręt wojenny 4 Statek kolonizacyjny 6 Recykler 1.224 Sonda szpiegowska 57 Pancernik 3 _________________________________________ Po bitwie... Ag…
-
KotPali [BLIZNIAK] & tatar [BLIZNIAK] & Kain [BLIZNIAK] vs. Sum Olimpijczyk [WSNR] ~ 3391.86%
Kain - - Starcia Wezn
PostPozdrawiamy buddy i Bliźniaków Agresor KotPali [BLIZNIAK] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _________________________________________ Agresor tatar [BLIZNIAK] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 1 Krążownik 5.000 Pancernik 13.000 _________________________________________ Agresor Kain [BLIZNIAK] ________________________________________________ Pancernik 800 Krążownik 3.200 _________________________________________ Obrońca Sum Olimpijc…
-
Pozdrawiamy buddy i bliźniaków Agresor tatar [BLIZNIAK] ________________________________________________ Pancernik 13.000 _________________________________________ Agresor Kain [BLIZNIAK] ________________________________________________ Pancernik 1.739 Niszczyciel 63 Okręt wojenny 1.079 _________________________________________ Obrońca 01-1328 ________________________________________________ Mały transporter 250 Duży transporter 836 Lekki myśliwiec 8.728 Ciężki myśliwiec 3 Krążownik 622 Okręt wo…