Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-39 z 39.
-
tzn ze na uni jest jakis drugi organizator "zlomu" do puszingu. porownalbym puszing do staników pusz-up...jedno i drugie dobrze wygląda gołym okiem....jedno i drugie to oszustwo. § 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8. § 2. …
-
Witam. Obrońcy życzę Szo. Opowiem Wam zawiłą historie związana z tym ST - mam nadzieje ze macie duzo czasu. Skan , lot i boom. Pozdrawiam wszystkie moje sponsorki z patronajta. Gdyby nie Wy dziewczyny nie bylo by mnie na tym miejscu teraz @Kupie Deuter - ma na sprzedaż : - Buraki czerwone 2,30zl - Cebula 3,50zl -Kapusta biała 2,38zl -Kapusta pekińska 3,08zl -Marchew 1,85zl -Ogórki szklarniowe 1,67zl cena dotyczy 1KG Zapraszamy do sklepu @KUPIE DEUTER przy ul. Gancarskiej 5/65a Pozdrawiam oczywis…
-
Witam. Pozdrawiam cały Sojusz Majningowy chłopacy ostro pracują w tych kopalniach Obrońcy życzę Szo. Kupie DEX ! Dnia 01-09-2019 20:42:49 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Motivation [MINERS] ________________________________________________ Okręt wojenny 2.487 Pancernik 1.412 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Scrappy Cocco [SKY] ________________________________________________ Mały transporter 1.092 Duży transporter 861 Lekki myśliwiec 2.301 Cięż…
-
Witam ponownie RW dedykuje Matełkowi bo to on go wyskanował ale miał za daleko wiec , szybki telepek, poleciałem i boom. Niestety druga cześć floty była zajęta wiec poleciałem tylko lekkim sprzętem. Pozdrawiam cały Sojusz Mainersów a w szczegolnosci Angelsina tym razem :p złom cały mój na szczęście Pozdrawiam i życzę Wszystkim spokojnej Niedzieli Dnia 01-09-2019 07:05:17 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Motivation [MINERS] ________________________________________________ Lekki myś…
-
Na wstępie chciałem się przywitam z Wszystkimi to jest moje 2 ST , ale pierwsze po właściwej stronie. Akcja bez przygód , wszystko poszło gładko jak po maśle ciekawie rozpoczyna sie nam ten weekend Pozdrawiam cały sojusz MINERSOW a w szczególności Pana Matełka który nie ma co robić tak jak ja pozdrawiam Krzyniowskiego i Kupie Deuter za dobry humor przy naszych rozmowach Obrońcy oczywiscie Szo życze i spokojnego weekendu ! aha i przede wszystkim chciałbym zareklamować ze KUPIE DEUTER ! już powoli…
-
Gratulacje i Oby tak dalej ! A mowia ze Uni umiera jak tu jest tak Wesoło :))
-
Gratulacje. Widać ze coś się dzieje na tym uni Obrońcy szybkiego powrotu życzę !
-
Gabbson o w mordę nie wiedziałem że tyle dexu wyfarmileś o masakra ! Gratuluje % i zysku ! Jesteś jednym z 10 osób które potrafią tak złomować i za to Cię szanuję Jeśli jeden z nas kończy to wszyscy kończą. Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego ! Obrońcy Szo bądź powodzenia bo BYŁ to świetny gracz o ile to ta sama osoba.
-
Gratuluje Bambo piękna organizacja , lot po złoto no i jest 1st Gratuluje wlotu , % i zysku oczywiście Toxic pilnował się bardzo dobrze, z tego co wiem to 100 osób chciało go zezłomować tylko 1 sie udało i chciało przetapiaj na pance i lecimy dalej
-
Procent cieszy , ekipa najlepsza pod słońcem z nimi nie można się nudzić Obrońcy Gratuluje postawy i życzę powodzenia w życiu.
-
TOP 1 ACS; Zohan i czarocm i MamDresNieRobieFs i John Rambo i Hip [FenikS] vs dezdemona - 3864,32%
PostGratsyyy udanej akcji przetapiajcie Panowie a dezdemonie życzę odbudowy albo " wolności "