Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-68 z 68.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ACS; aplik12 [NASA] vs Tutsi, luca brasi i Czekoladowy i MoonMaker [CS] - 2308,11% + moon
Secik - - Hall of Fame
PostMy robimy starcia non stop. Owszem, większość na mały procent, ale większe również wpadają. CS robi ST rzadziej na super procent i to też jest fajne - gratulacje dla Was Wasz... w sumie nie Wasz, bo to nie tyczy się całego CS... Kilka osób z w/w sojuszu przedłuża sobie przyrodzenie tym, że kogoś zezłomowali na wysoki procent. My nie musimy sobie przedłużać, bo wasze kobiety są zadowolone. A tak na serio, to jeśli mamy kopać się po kostkach, to zróbmy w dziale "top10" pozycję "top10 sojuszy" po p…
-
TOP 2 SOLO! UNI PEGASUS! Czekoladowy [C S] vs luznaguma [UMBRELLA] - 3068,66%
Secik - - Hall of Fame
PostSmoczuś, niestety muszę przyznać Ci racje... Strata floty ugryzła głównie mnie, bo budowałem ją od zera i poświęciłem wiele czasu. Przepraszam sojuszników, mój błąd. Czeko, to chyba Twój pierwszy czysty złom odkąd grasz w OGame. Swoją drogą, to nieudolny jesteś Ty, bo ponoć najiększa lama (Rocky) spakował Cię na więcej i nie wybielisz się jednym ST. Public Enemy, życz sobie czego chcesz, moje zdanie na temat tej sytuacji znasz...
-
Aplik: "pozdro dla soja buddy i dziewczyny rockyego" Wegi: "dzięki za link i za dedki" I wszystko jasne kto kogo dmucha Jeśli ze szpitalem to prawda - Rocky, życzę szybkiego powrotu do zdrowia Ale, żeby połowa uni miała wypadek w jednym czasie? Toż to jakiś dziwny zbieg okoliczności Gratulacje ataku! Wyrwaliście chwasta
-
Top 2 ACS : wegi,Fnk [Umbrella] Wisior,aplik12 [Nasa] vs dexter [ZWB]-4527,6% +zbiórka
Secik - - Hall of Fame
PostŁadnie się przywitałeś z nowym kontem Gratulacje wspaniałej czwórce, bo fajnie to wyszło. Obrońcy życzę odbudowy i gratuluję podejścia. Co nie zmienia faktu, że ponownie odpowiednie sojusze znalazły się po odpowiednich stronach
-
TOP 1 ACS rocky i FUGAZI i Trener Ciacho [ZWB] vs Czekoladowy [CS] - 5177,18%
Secik - - Hall of Fame
PostNo i stało się, Czeko został rozdziewiczony i to potrójnie :o Kończycie stary rok z niezłym pierdzielnięciem. Choć do północy jeszcze trochę, to fajerwerki już zostały odpalone Czekoladowy, Tobie życzę odbudowy, bo czasami Ci sie pofarciło coś ustrzelić, ale zanim zaczniesz, to wypuść powietrze z lalki, schowaj do pokrowca, bo znowu zapomnisz o flocie
-
TOP 2 ACS Kusy<---Łosiek i pawciok [UMBRELLA] vs jackal [ZWB] - 2272,58% + farming + zbiórka
Secik - - Hall of Fame
PostNie waże czy top1 albo top2. Ważne, że siadło piękne starcie i ważne, że parasolki nadal robią dobre ACS-y, bo z tego słynęliśmy na początku uni (poza jednym, ale słowo peixe mówi wszystko ) Gratulacje panowie i oby tak dalej
-
Cześć