Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 68.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
August [SPECTRE] vs. Jack Sparrow [Jedi SW] & Mr wegi [OGN] - 901,83 %
Secik - - Starcia Taurus
PostKropla drąży skałę Kibicowałem zaciekle Gratuluję czujności i jakby nie było, to macie 30 życzeń do wypowiedzenia. Wegi będzie miał życzenia pokroju "niech finek w końcu weźmie razem z jajkami", ale Jack może nie zmarnuje życzeń, bo wszyscy w OGN wiemy, że Finek bierze z jajkami wszystkim poza Selenką i Wegim (bo ich nie posiadają)
-
Fourier & Mr wegi & Fundatoros_Cytrynkos & Fnk & MaD [OGN] vs. morpheus [SPECTRE] ~ 49831.54%
Secik - - Starcia Taurus
PostCytat od Fourier: „Cytat od MisiuGD: „Cytat od Hawatt: „No weź... a co z dominacją CS, Makrelą i Kałowym? ” Eeeee... nie znam , jacyś nowi ??? czy jakaś akademia ??? ” wy sobie smieszkujecie, a ja uwazam, ze jakby przestali gwiazdorzyc na forum a zaczeli zlomowac czesciej niz raz na uf to byloby znacznie weselej 4 siły na jednym uni to wystarczajaco, zeby sie pilnowac i dobrze baw ” Wybacz Fou, ale prędzej możemy się spodziewać pokazu siły od sojuszu Adeptus Astartes [ASTARTES] niż od CS
-
Fourier & Mr wegi & Fundatoros_Cytrynkos & Fnk & MaD [OGN] vs. morpheus [SPECTRE] ~ 49831.54%
Secik - - Starcia Taurus
PostNo Panowie... Toż to kapelusze z głów i staniki z piersi! Świetna sojuszowa akcja, zysk miodny, procent zacny. Fou, szacun za skilla i cierpliwość - mam nadzieję, ze na elektro policzyłeś wszystko równie wybornie Przetapiajcie na latajki i złomujcie dalej, bo jeszcze jest co i kogo Morphowi życzę czego tylko sobie chce, bo równy z niego gość, a takich brakuje na OGame. Secika się nie złomuje - uśmiałem się z tego nieźle Dzięki panowie za poprawienie nastroju, a surkę ślijcie na matke ;p
-
TOP 2 ACS : Mr wegi [OGN] & Misiu_GD [OGN] & Warus [OGN] vs. Cyber [HUSARZY] - 18.800 %
Secik - - Starcia Taurus
PostStare pały złomują - świat się kończy Gratulacje, bo to idealny wynik dla Waszej demencyjnej paczki. Obrońce zapiekło miejsce gdzie plecy przybierają mniej szlachetną nazwę, więc nie życzę SZO Gdzie pozdro dla mnie?! gdzie surowce dla mnie?! Nie wiedziałem nic o starciu, ale i tak mi się należy jak menelowi zasiłek!
-
Gratulowałem na pw, więc pogratuluję i tutaj. Długo się na mnie czaiłeś i w końcu Ci sie udało Gratuluję uporu, a Matt pewnie będzie zasmucony Flota pozostawiona bez opieki, to flota zezłomowana, co tu dużo mówić. Moja wina, więc nie ma co płakać, tylko trzeba zabrać sie do pracy. Gratuluję i życzę owocnej rehabilitacji najlepszego przyjaciela
-
Fnk [OGN] vs. Anyone 644%
Secik - - Starcia Taurus
Postbiorąc pod uwagę dane z przelewu, myślałem ze to konto zezłomuje czekoladowy.... Ale zaraz! FNK - dodać kilka liter i usunąć kilka liter... jak w pysk strzelił wychodzi Czekoladowy! Czyli Fnk i Czekoladowy to jeden gracz! Choć nie do końca, bo FNK + kilka liter - kilka liter = głupi pedał! A nie! Jednak wszystko się zgadza! FNK = Czekoladowy!