Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 121-140 z 197.

• No i bomba, majówka rozpoczęta wodzę grilluj tam dalej bo widzę, że masz do tego dobrą rękę Obrońcy SZO i pozdrawiam obie strony

• Ty właśnie koleżko co to za szwendanie się po fryzjerach w czasie kwarantanny Gratuluje zysku, fryzjerowi życzę odbudowy bo przyda się wkrótce jak już to wszystko minie Podobno jakieś problemy były z zamieszczeniem tego posta na forum, bardzo proszę adminów aby tego Pana tak długo nie trzepać na "granicy". Bidny chłop, głupot nigdy tutaj nie pisze, dobre serce ma jak widać i nikogo nie obraża. Jak dla mnie to on nawet tutaj moderować może

• Witam W dniu dzisiejszym razem z sojusznikami udało się wykręcić takiego przyjemnego ACSika, oczywiście nie obeszło się bez małych niespodzianek bo człowiek rozkojarzony i ładna pogoda za oknem sami wiecie jak jest. Na nasze szczęście Leman jak zawsze przytomny krzyknął - "lecimy co będzie to będzie". Jak powiedział tak się stało. Obrońca pogratulował i docenił kunszt naszej akcji, życzył również miłego przetopu. Tego typu zachowania pochwalamy i życzymy szybkiej odbudowy Poniżej krótkie wywiady…

• Coraz więcej tych pancerników, widzę gonisz wszystkich. Pozdrawiam i do zobaczenia

• Widzę, że ledwo wstawiłeś pierwszy ST, a tutaj już drugi trzeba komentować gratulacje!

• Widzę, że koleszko dalej sobie gra w ogejma i coś tam złomuje ktoś mi podsyłał już chyba ze dwa albo i trzy twoje pogrzeby tutaj, ale ty dalej ciągniesz. Pogratulować wytrwania

• top 1

DarthBartek - - DiD Mensa

Cytat od tr3lik: „:D Starczyły chyba 2h, żeby obczaić kto "przejął" konto, więc Holon, proszę Cię :D, do zezłomowanych 135k DT też się nie przyznajesz u gościa który nagle założył konto, po paru godzinach usunął wszystkie planety i przeniósł się w Twój układ magicznie, tak samo 2ga kolonia byłego konta Bardoka też dziwnym trafem się przeniosła żeby zamknąć układ, to z pewnością akcja w Ciebie starannie zaplanowana, żeby ktoś Cię oczernił ” Już w pierwszym zdaniu pojawia się nieprawda, bo te 135k…

• Lecisz dalej @serwi nadal jest twoja passa, nie zwalniaj

• Cytat od Rujevit: „...chyba Widelce nie sa takie, zeby w laski do Valhalli wchodzic. trudno lece, jak ci*a w jednym slocie. co ma byc to bedzie... ” No sory frajerami też nie są, bo ileż można sobie pozwalać tak w gniazdo wlatywać:) dobrze sobie musiałeś zdawać sprawę z ryzyka akcji tym bardziej, że wszyscy się pobudzili i mieliśmy już zaczynać poranną gimanstykę. Cytat od Rujevit: „chcialem nawet wystosowac list gonczy na siebie ale stwierdzilem, ze to zbyt glupie ” Dlatego my wystosowaliśmy te…

• No i prawidłowo @Smakosh wstawiaj tutaj a nie wklejasz mi kiedy sobie jeszcze smacznie śpię i śnię o kolejnych podbojach kosmosu przetop w pancki, obrońcy odbudowy i oby nie stracił chęci do gry bo byle kto mu tam nie wjechał.

• top 1

Cytat od bard0k: „ja co biore? przeciez usuniecie holon 3 moich koloni i zapelnienie sobie nimi usa to był pierwszy twoj blad po kupnie a pozniej juz sam dobrze wiesz bartku to mozesz sie nie kompromitowac ? bo jednak sie nie znacie .. albo zwyczajnie was laduje w hu... z konta zdazyl tylko sobie przeslac 130k dt a pozniej ban ” Dobry mitoman z Ciebie, w sumie obok Bezdusznego Venoma (niech spoczywa w spokoju) to taka druga barwna postać tego UNI gdyby nie tacy jak wy to by nudno było.

• Jest i kolejne z dzisiaj tak jak chłopaki pisali dzisiaj był twój dzień Pozdrawiam i oby do szybkiego zobaczenia tutaj!

• top 1

Cytat od bard0k: „pytaj Holona co odwalił z nowym swoim kontem, mam tam gdzieś pw od niego że będzie farmić nawet cele sobie chciał podwędzić odemnie .. ” Ehh nie z nami takie gadki, Holona znamy nie od dzisiaj... Jak to się mówi Widziały gały komu konto sprzedawały

• Gratuluje serwi, wreszcie coś wrzuciłeś i tutaj, ładna liczba pancerników , wiem że będzie ich pewnie więcej Obrońcy

• Kurde, gdyby ludzie tutaj wiedzieli kim ty jesteś to musiałbym przekopywać się z łopatą wśród stosu komentarzy aby życzyć Ci tych gratulacji. Czekam na kolejne, bo wiem że sporo ich tam trzymasz pod kocem i nie pokazujesz tutaj No i tak jak pisałeś cieszę się jak łysy z bombonierki, obrońcy odbudowy!

• No Panie Rujevit to się coś tam rozpisał a tutaj tylko cyfry muszę czytać przetapiaj na Rozpruwacze i do zobaczenia w CSie

• Bardzo ładny % Rujevit, jeśli to personal best to tym bardziej gratulacje.

• Jedni zakładają inni nie, drudzy złomują ale nie chwalą się różnie to bywa Dzięki za zwrócenie uwagi przy tych dofarmieniach - poprawimy się.

• Pozdrowienia dla wszystkich Widelczyków oraz sprzymierzonych No i może jeszcze mokrego dyngusa :p Dnia 13-04-2020 09:01:24 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Lemanowy [WOWWW] ________________________________________________ Okręt wojenny 21.867 Pancernik 19.109 Pathfinder 6.304 _________________________________________ Obrońca SanSatan [UoS] ________________________________________________ Mały transporter 12.396 Duży transporter 36.822 Lekki myśliwiec 21.516 Ciężki myśliwiec 7.864 …

• Ja w zasadzie w kwestiach organizacyjno-porządkowych ale pogratulować także, bo zaraz ktoś jeszcze posta wyczyści. Nie wiem czy nie lepiej przegląda się tych starć pojedynczo, bo teraz jak przychodzi do komentowania to trzeba się do każdej persony odwoływać osobno - czyli dobrze, że tego pojechałeś, ale szkoda że tamten dostał noi dlaczego ten trzeci musiał dostać ? a tak poza tym to Świątecznego przetopu życzę