Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Stary Wiatrak mocno spi Mruczki go nie zbudza, bo sie go boja jak sie zbudzi to zlom zje Takze tego wstep mam za soba Szybkiej odbudowy teog DEU tylko szkoda :C Yorkowi Gratulacje Kenji
Crazy gratki zysku :D, Zimowym gratuluje ladnego lotu Rano się śmialiśmy, że spory push sie szykuje i żeby Crazy już złom do GO odsyłał <joke its just a joke bro> Szkoda, że nie dało rady obrony jakiejś ładniejszej dograć bo ST byłoby ciekawsze
100 lat to za malo, 100 ST to za malo ze 150 by sie zdalo! Bunkry Libra strzezcie sie fallus was dostrzeze, matki dzieci chowajcie sie! obroncy mniej obrony wiecej eko badz przydatna farma! much love
a trzeba bylo mnie troche pushowac nikt by sie nie obrazil Webber zycze Ci tam powodzenia i mam nadzieje, ze moze nam jeszcze przyjdzie razem grac Gratki zlapania momentu
braklo 24% wiec to st wiele traci na jakosci xD gratki zniezne misie, mruczace kotki, i slodkie kucyki Kochanowi 101 ustawianja budzika i puszczania fs czeka na privie Kenji
i o to stało sie faktem 1400 post! dziekuje Ci o wielki imperatorze! Drzyjcie bunkry oto pojawil sie ten co bedzie latal na - byle by bylo co wrzucic do ST obrony mniej lekkich dzialek wiecej floty i puszczania fs
Dobroslawa a zostawilismy Wam zasady puszcania fs! prosze sie do nich stosowac szybkiej odbudowy Wiatrak prosze konsultowac ST z sojuszem na przyszlosc
Po uni33 jest to moje ulubione uni na ktorym przyszlo mi grac dzieki, ze bedac taka Lama jestem z Wami w sojuszu Gratki jeszcze raz mysie pysie za obrone @Ruda nie dam Ci sie zezlomowac ;* Liczenie na skype flot w czasie pracy jakos kierownikowi wytlumacze i pamietajcie, ze recki zawsze moge pozyczyc pozdrawiam Kenji
no już myślałem, że nie wrzucisz a muszę mieć co komentować, licznik postów ma się zgadzać. Gratki sojuszniku Obrońcy SzO i gwiazdek spadających z nieba
Za brak imiennego pozdrowienia to ST straciło sporo w mych oczach 5/7 Daj jeszcze trochę i też zacznę latać Jeszcze z Pierników zrobimy flociarzy Obrońcy SzO (to uni temu sprzyja) Much Love Kenji