No jeden pies Najważniejsze ze wiemy o czym gadamy A co do mego avka to taki ukłon do ciągle wykonywanego obecnie zawodu gdzie diagnoza " zdrowy na ciele i umyśle" skreśla z tego zawodu XDDD
Cytat od .:ShockWave:.: „Cytat od Darth22: „Cytat od Superman: „Dobry cytat widzę powyżej! Darcik, widzę że wyglądasz tak jak ja ” Z małego księcia czy jakos tak No cóż pewnie za jakis czas jak mi się zechce to wstawie coś co nie łamie regulaminu i będę inaczej wyglądać ” dokładnie tak, widzę kolega oczytany ” Jakis czas temu nowy film w kinach opowiadajacy o tej bajce plus demotywatory bo tam co jakis czas ten txt sie pojawia
Cytat od Superman: „Dobry cytat widzę powyżej! Darcik, widzę że wyglądasz tak jak ja ” Z małego księcia czy jakos tak No cóż pewnie za jakis czas jak mi się zechce to wstawie coś co nie łamie regulaminu i będę inaczej wyglądać
Cytat od Superman: „Za 1300 tyle pracować i nie mieć czasu dla siebie? szukaj czegoś innego, szukaj! :O” No np z 7 dni czyli całego tygodnia 5 dni w pracy i 2 dni wolnego wiec odpoczynek mam jako tako I jestem osłem korpo w tym sensie , że nie chce mi się zmieniać E: W zasadzie nic nie edytuję Jedynie ciut temat bo reszta stara bida