Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 97.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
YeahBunny [T R] & The End Fidel [T R] & Yoshimoto [T R] vs. WieslawZBydgoszczy [SMURFS] ~ 6766.09%
PostGratulacje a jeszcze dzis rozmawialem z rosolovem na temat teg konta dno i metr mułu mam andzieje ze tak jak na cama gikera i szkodnika poleca tikety i skonczycie tam gdzie wasze miejsce
-
Cytat od abecaduo: „ Nasi turbośmieciarze oczywiscie musieli spac, ale udalo sie zebrac praktycznie calosc bez paru srubek, paru reców brakło. Dobrze ze zmiane z NN wprowadzili, to mniej zostało, niz poczatkowo zakladalismy ” Po 1 primo Gratulacje top2 acs jak i wygrania wojny po 2 primo dziekuje za te 7kk mety na czysto bedzie 2,5kk dexu zarobku beaten.gif po 3 primo ultimo nie dzieki zmianom w NN a w TN:P
-
Gratki ustrzelenia mojego celu...
-
Gratulacje Panowie ustrzelenia top3 acs.
-
starcie doddane do topki Gratulacje agresorowi
-
Pan Szmata dzieki za pomoc niebawem dodam te starcia poza jednym [BOSS] czyli Mordimer + Blizna_orze_jak_moze + Lucyfer_idzie_po_Was vs. oddane & [NuN] czyli Szutruk-Nahhunte + gikerov - 4319.76% to starcie bylo zrobione nie uczciwie lamiac regulamin 2 z 3 obroncow skonczylo na banie i kazde starcie ktore skoncyz sie banem nie bedzie wstawiane lub tez bedzie usuwane z topki Guderian mnie sie te kolory akurat nie podobaja one wystepuja w rw w grze a ja chce by bylo inaczej ale dziekuje za pomysl
-
Cytat od abecaduo: „Ty robisz topke, ty decydujesz, ja tylko rzucilem przemyslenie swoje ” oczywiscie dlatego jakbys chcial tu zdjecie jakiejs blondi nie wkleil bym ale starcia juro dodam dzis niestety brak totalny czasu. a jesli masz chec wole i czas to mozesz tu wkleic kilka linkow wartych uwagi napewno bedzie mi latwiej
-
Gratulacje starcia zarówno dla obrońców jak i atakujących . Starcie dodane do top starć.
-
@Ruda jak dla mnie sprawa jest prosta nie bylo rw wiec obroncy nie powinni zawracac floty poki sie nie pokaze takze zadnego back upa nie powinno byc
-
TOP 10 SOLO1. Synonim Zua [GLORY] vs. Uosiu [NuN] ~ 5134.27% +WOJNA +TOP 2 SOLO 2. kubanczyk [T R] vs. Mordimer [BOSS] ~ 4871.17% chyba TOP 1SOLO WARRR !!! 3. konTRabas [GLORY] vs. Darth Vader [SITH] ~ 4670.97% 4. Boo vs. KaMiKaZe [GLORY] ~ 4356.69% Top 1 obrona 5. YeahBunny [T R] vs. NYGUS [LHiP] ~ 4001.51% 6. gikerov [NuN] vs. Cpr [P-16] ~ 3655.62% 7. gikerov [NuN] vs. DeSiQ [LHiP] ~ 3108.51% 8. 9. 10. TOP 10 ACS 1. [T R] & [NuN] czyli YeahBunny, Yoshimoto, gikerov i Szutruk-Nahhunte vs. Nabu …
-
graty ubicia spiocha szkoda ze konczy z gra
-
Cytat od wishmaster: „Cytat od Puncek Z Ruszom: „Po pierwsze gratulacje wyczucia czasu. po drugie nabu nie koncz wstaniesz na nogi szybko co do zlomu to przynam sie ukradlem wam 50kk mety ze starcia z hefim ukradlem wam 74 albo 76kk mety ze starcia z nygusem i wisienka na torcie ukradlem wam caly pz ze starcia yoshimoto vs grilowane kaczki 178kk pewnie dlatego yoshimoto nie wstawil na forum takze okolo 310kk zlomu waszego jest u mnie yoshimoto niestety ma pecha:P ale za to ze ktos wam ukradl 10k…