Cóż zajęty transportem paliwa pod recki sondami,spóźniłem się z podstawką ich noob.gif ,ale niema tego złego bo były by większe straty niż pożytek. Złomu za to pozbierałem dużo,a to też istotne było Gratki Stefciu czemu na mnie takie ananasy nie latają ? Pozdro i G-Z [ciach] Moderator Neferet:Offtop
synku masz bledne informacje po pierwsze nigdy nie lizalem nie jestem toba,po drugie boli cie to ze was spakowal 5 on jeden po 3 jego losy mnie nie interesuja po 4 byles jestes bedziesz zwyklym nobem:D ciao
sami jestescie sobie winni biorac tego noba 01 do soja on wszedzie dostaje baty i ucieka na nowe uni:D na yildunie 2x skasowalem go w obronie chwile pozniej zakonczyl kariere:D nie zal mi was wcale bo i tak i wy i mnsy znikniecie jak na xanthusie buehhehe
Niema to jak lecieć na farming ,a kilka minut przed wlotem wraca fs . [ciach] obrońca jak zwykle potrafił wiosłowac tylko reckami no ale [ciach] :D,walec jak go zdjął to połowe złomu zebrałem ja połowe pIotr. Zebrałem złomu na tyle na ile było recków i o dziwo jestem na plusie^^,mogłem zawrócić ,ale nie było by zabawy:) dodatkowo walec oddał sporą ilość surowca smacznie sobie śpiąc,zresztą nie pierwszy raz Pozdrowienia dla: Allchemik CBR Demeter Hellmond Ogr Pasibrzuch Raiden Steffan Super Jajo …
Cytat od smoki: „Nie można niestety zmienić konfiguracji. Postaram się uwzględnić postulat 5 galaktyk przy następnym uniwersum ” to prosze poczekaj z tym postulatem do kolejnej uni x1 hehe
Cytat od smoki: „Cytat od Het Masteen: „@smoki zakrzywienie rozumiem jest w standardzie? opcja z 5 galaktykami zdecydowanie lepsza przy x1 flocie, miejsca starczy dla każdego. ciut szybsze eko też byłoby miłe ” Tak, do standard. ” smoki a co z galami da sie cos zagadac aby bylo 5?
Cytat od Adam525: „xanthus x1 ylidum x2 zibal x1 no i co ? ... polecam sprawdzić zanim się coś napisze teraz 2 uni przerwy i znowu wychodzi x1 ” x2 to nie x1 wiec nadal nie widze gdzie co 2 uni to x1
Cytat od Winter: „Cytat od Rafik1986: „Cytat od Kuciapa: „Te parametry są wszechobecne. Lepiej by było eko x20 i floty x5 anty powinni dawać 25k wtedy nie jeden by się skusił na takie uni ” jakos uni z duza predkoscia umieraja szybciutko ” Np Quantum i spica ? szkoda że x7 zostało w Pl zapomniane jeżeli chodzi o nowe uniwersa ” na quantum 28 graczy online na spicy 29 buahahha
Cytat od Adam525: „No fajnie by było gdyby dali te 5 gal szkoda, że praktycznie co drugie uni to x1... ” pokaz mi ktore co 2 uni ma x1 zanim cos napiszesz to przeczytaj konfiguracje
Cytat od Kuciapa: „Te parametry są wszechobecne. Lepiej by było eko x20 i floty x5 anty powinni dawać 25k wtedy nie jeden by się skusił na takie uni ” jakos uni z duza predkoscia umieraja szybciutko