Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-100 z 249.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• TS Wisła Kraków.

!Pete - - Piłka Nożna

Moze i nie byl jego fanem, ale wlasnie wtedy Lewandowskiprzyszedl do Lecha, u Smudy debiutowal dosc wczesnie i u niego sie rozwinal. Ciezko mi uwierzyc, ze Smuda az tak bardzo go nie chcial, bo w przeszlosci byly juz przypadki, ze jak do kogos byl nieprzekonany, to go nie wystawial w meczach i tyle. Zreszta, ten komitet transferowy po odejsciu Smudy nagle przestal dzialac, jeden Rudnevs to cos jak u nas jeden Melikson.

• TS Wisła Kraków.

!Pete - - Piłka Nożna

Wszystko zalezy od tego jak bedzie wygladal sklad w nastepnej rundzie. Jesli odpusci sie slabszych graczy, ktorym wygasaja konrakty, a na ich miejsce przyjda wartosciowi pilkarze, to Smuda nie powinien miec problemow z poprowadzeniem druzyny. Takze duzo zalezy od tego czy wyciagnie kase od Cupiala i kogo sprowadzi Valkx. A propos sprowadzania graczy, do Wisly sciagnal m.in. Kose, Zurawia, Uche czy Szymka - ludzi, ktorzy byli podpora reprezentacji oraz grali wspaniale w pucharach (nie liczac Uche…

• TS Wisła Kraków.

!Pete - - Piłka Nożna

No coz, ciekawie sie to potoczylo. Jestem ciekaw jak beda sie zachowywac kibice z Lodzi, przeciez wczesniej (prawie) cala Polska gwizdala na niego, LKS tez Dla Wisly to dosc dobre wyjscie z sytuacji (choc nie najlepsze, szkoda, ze nie bylo transferu definitywnego na wschod). Nie bedzie placic pensji (albo nie cala; watpie, zeby sie zgodzila na wypozyczenie przy oplacaniu wynagrodzenia) a dodatkowo LKS moze spuscic rywala zza Blon.

• TS Wisła Kraków.

!Pete - - Piłka Nożna

Maly nie jest w LKS, na razie dogadaly sie kluby, a zawodnik stwierdzil, ze daje sobie 2 dni na zastanowienie sie.

• TS Wisła Kraków.

!Pete - - Piłka Nożna

No niestety, mistrza na pewno nie obronimy, teraz trzeba powalczyc o awans do pucharow. W lecie trzeba od nowa budowac zespol i licze, ze skoro teraz nikt nie doszedl do druzyny, to w lecie bedzie mozna sciagnac kogos lepszego. Kontrakty w czerwcu koncza sie: Sergiejowi Pareice, Filipowi Kurcie, Juniorowi Diazowi, Michaelowi Lameyowi, Draganowi Paljiciowi, Tomasowi Jirsakowi, Gervasio Nunezowi, Radosławowi Sobolewskiemu i Davidowi Bitonowi). Nie wiem czy ktos z nich juz podpisal nowy kontrakt, a…

• TS Wisła Kraków.

!Pete - - Piłka Nożna

No i znowu powtorka z rozrywki, tylko tym razem czerwona kartke dostal winny, a nie kolega z druzyny. Nunez zachowal sie jak idiota atakujac pilkarza bez pilki. Gracz meczu - Chavez. Teraz pilkarze musza spiac posladki w PP i lidze i walczyc o puchary. Bo troche punktow wpadlo w tym roku, wiec za rok powinno byc latwiej.

• TS Wisła Kraków.

!Pete - - Piłka Nożna

Malecki i zatrudnienie w innym polskim klubie? To byl jeszcze jakis inny klub (procz Lechii i Slaska, ktore tez raczej nie zatrudnilyby Maleckiego z roznych wzgledow), na ktorego stadionie nie gwizdali na niego? Menadzer pilkarza ewidentnie podkreslil w wywiadzie, ze w lecie Malecki mial odejsc. Wiec takie bylo jego przywiazanie do barw klubowych, ze juz teraz zakladali przejscie do innego zespolu. Najgorsze jest to, ze znowu podzielil kibicow i z tego co mozna wyczytac na forach Wisly, czesc za…

• TS Wisła Kraków.

!Pete - - Piłka Nożna

Dobra decyzja, nie ma miejsca dla swietych krow na Reymoanta. Zobaczymy co bedzie po pol roku banicji.

• TS Wisła Kraków.

!Pete - - Piłka Nożna

Maly do ME? A czym on zasluzyl na to wyroznienie? Niech w ME graja mlodzi, nastoletni pilkarze, a nie obrazalscy, co pluja na klub. To nie pierwszy wybryk Maleckiego, on w tym klubie obrazil juz wszystkich - dzialaczy, sztab szkoleniowy, kibicow oraz kolegow. Nie tylko slownie, ale takze czynami. Niech ucieka z panem Bolkiem do tej Rosji za kopiejkami. Wislakiem nie zostaje sie przez zrobienie tatuazu i poprowadzenie dopingu. Trzeba szanowac klub, tradycje i ludzi Wisly. To ja juz wole kogos z w…

• TS Wisła Kraków.

!Pete - - Piłka Nożna

Cytat: „Na konferencji prasowej dziennikarze poruszyli temat Patryka Małeckiego, który do Lubina nie pojechał. „Chciałbym powiedzieć, że jeśli chodzi o Patryka, to to, co się stało w momencie, kiedy został zmieniony i nie podał mi ręki, nie ma znaczenia. Ja też grałem w piłkę i jestem w stanie to zrozumieć. Można się zastanawiać nad tym, co było dalej: nad jego reakcją w kierunku ławki rezerwowych i po meczu. Taką decydującą rzeczą było to, co zrobił następnego dnia” - powiedział Kazimierz Moska…

• TS Wisła Kraków.

!Pete - - Piłka Nożna

Niestety Maly od dluzszego czasu nie ma formy. Albo w meczach nie pokazuje tego co na treningach, albo Kirm jest w jeszcze gorszej dyspozycji. Bo Iliev to wiadomo, ze ma problemy z wytrzymaniem calego meczu (co tez mnie troche dziwi, ale uznajmy, ze tak jest i juz). A im wazniejszy mecz, tym Patryk gra gorzej.

• TS Wisła Kraków.

!Pete - - Piłka Nożna

Jesli w rewanzu oba skrzydla beda graly przynajmniej tak dobrze jak lewe w pierwszym meczu, to powinno byc ok. No niestety, Maly chyba sie spalil przed meczem. Iliev nie wiadomo, czy wytrzyma caly mecz, wiec wydaje sie, ze trzeba puscic na prawa strone Maora, na lewa Kirma (tak, wiem, jego celnosc jest slaba, ale przy tym co pokazal Patryk, to chyba nie jest sztuka zagrac lepiej), a od poczatku drugiej polowy za Kirma puscic Ilieva, ktory moglby sie wymieniac pozycjami z Maorem.

• TS Wisła Kraków.

!Pete - - Piłka Nożna

Patrzac pod katem grania przez ponad godzine w 10, to 1:1 jest dobrym wynikiem. Niestety, glupie zagranie Nuneza, niepotrzebna walka Czekaja do konca (byl bardzo spozniony, imho mogl odpuscic; ale wiadomo jak to jest w takim meczu, Michal walczyl na maxa) i jest jak jest. Ogolnie sytuacja nie jest zla, jesli dobrze kojarze, to dwoch podstawowych zawodnikow "wykartkowalo" sobie udzial w rewanzu, wiec na pewno Standard nie bedzie mogl grac w najsilniejszym skladzie. Obawiam sie troche o obrone, sk…

• Przeciez wszystko widac jesli chodzi o punkty, a faktycznie widac od razu kto jest najlepszy Taki sporob jest praktykowany takze w statystykach sportowych na portalach, w gazetach czy innych mediach, wiec ludzie sa przyzwyczajeni, ze najpierw widza osobe/zespol, a pozniej wynik.

• A to ja od siebie dorzuce, coby glesio sam nie byl z 35 (zreszta jego konto nie istnieje juz z 2 lata) Erestor Fefalas [35] 1.894.179 pkt

• TS Wisła Kraków.

!Pete - - Piłka Nożna

A ja jeszcze dorzuce link z plebiscytu na najlepszego trenera i pilkarza Malopolski. krakow.naszemiasto.pl/artykul/…nera-malopolski,id,t.html Jest tez zalaczona videorelacja. Nagroda dla Jasnej strony futbolu przypadla akcji kibicow, ktorzy na mikolajki zaprosili na mecz 1300 dzieci. Tak, wiem, to sami kibice glosowali. Ale dobrze, ze nagroda przypadla nam, niz pilkarzom Cracovii, ktorzy nie przyjeli lapowki (czy jakos tak, juz nawet nie chce mi sie szukac co to bylo). To by byla porazka, gdyby …

• TS Wisła Kraków.

!Pete - - Piłka Nożna

Nie widze potrzeby tlumaczenia sie z mojego zdrowia przed kims obcym mieszkajacym kilkaset kilometrow dalej. Masz racje, sa rzeczy wazne i wazniejsze, dlatego raczej nie pojde na mecz. A komentowanie w taki sposob nie swiadczy najlepiej o Tobie. Mati, wiesz chyba co sie dzieje z plakatami. Z tego co wiem, plakaty maja sklonnosci do "znikania" wiec moze przez to widac ich mniej. Ponadto inna kwestia jest fakt, ze w roznych miejsach jest ich rozna ilosc. Dawniej mieszkalem na V, teraz NG. Na Krowo…

• TS Wisła Kraków.

!Pete - - Piłka Nożna

O sprzedazy internetowej jest mowa od dawna, ale maja z tym jakis problem. Nie wiem o co chodzi, wiec nie bede sie wypowiadal. Zreszta, zostalo kilka dni do meczu, takze powinno byc przyzwoicie. Mysle, ze w dniu meczu powinno pojsc sporo biletow, niektorzy moga wrocic z nart po weekendzie i dopiero przed samymi zawodami kupic. Gdyby mecz byl 2 tygodnie pozniej, to z pewnoscia byloby duzo wiecej osob (albo gdyby ferie/przerwa miedzysemestralna byly w innym terminie). Inna sprawa, ze w Krakowie pu…

• TS Wisła Kraków.

!Pete - - Piłka Nożna

Z tego co wiem, w Malopolsce wlasnie zaczely sie ferie. Takze masa ludzi wyjechala. Badz co badz, wielu z kibicow to uczniowie/studenci (oczywiscie sesje na uczelniach sa w roznych terminach, ale w wiekszosci chyba wlasnie od tego tygodnia jest przerwa miedzysemestralna). A kto, zalatwiajac sobie nocleg pare miesiecy temu, mogl sie spodziewac awansu Wiselki do kolejnej rundy? No nic, zobaczymy za kilka dni, w czwartek ma byc tylko -3/-4, wiec w takie upaly moze przyjsc wiecej osob.

• TS Wisła Kraków.

!Pete - - Piłka Nożna

No ja niestety raczej nie pojde na Standard... Choroba mnie dopadla i fatalnie sie czuje. Rok temu poszedlem chory na mecz, to pozniej zalowalem, wiec chyba zobacze w tv. No i szkoda, ze nie bylo przetarcia z Legia, jestem ciekaw jak bedzie wygladala druzyna Moskala. Bo to co bylo na jesieni, to chyba jeszcze zespol Maaskanta. Wiec po okresie przygotowawczym moze to troche inaczej funkcjonowac. Jak nie bedzie kontuzji, to powinno byc dobrze.