Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-100 z 108.

• leciałem wczoraj na niego/ją i się zalogował/a 4 minuty przed dolotem. Dziwie się mu/jej, że dał/dała się zezłomować po tym jak wczoraj o mały włos nie dopadłem jej/jego DZIWNE JAK NIE WIEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hmmmmm i dziś pada z rąk jej/jego no nic szukam nadal celu

• Pazik zawsze są floty, które mogą poskładać każdego Ale czy te floty ruszą to już inna para kaloszy

• Zemsta To jak będzie miał większą to jednak niech się odbudowuje Bawmy się dalej

• Dzisiaj loguje się patrze w statystyki a tu flota +1 i to wszyscy hmmm myślę był jakiś dzwon.. Nie myliłem się. Graty atakierowi bo uderzenie przednie, procent przedni. Też byłem na tapecie u atakiera bo cały czas mnie szpieguje. Na szczęście padło na kogo innego Coś MIŚKI ostatnio padają jak komary po Raidzie Obrońcy SZO skoro nadal będzie grał , ale down 7e6b4e65bec62ac2f10ea24ba76c51.gif(1235) nieźle wygląda i nie wiem czy bym się odbudowywał. a atakierowi hmmm urlopu

• Caterpillar [ANGELS] vs lakiluk [AVALON] ~~ 612 % z lakilukiem znamy się, gdyż zawitałem już w jego skromne progi flota wypatrzona wczoraj w innym układzie niż zawsze. Dokończenie dzieła dziś Z uwagi, iż nie miałem pod ręką mojej całej armii skład do ataku jakiś taki, że 101 pilotów dzisiaj poleciało po raz ostatni R.I.P Pozdrowienia dla nowych sojuszników. Wszak to pierwszy mój ST pod tagiem ANGELS Pozdrowienia dla Johnego pierwszego lotnika ANGELS poniżej kolorowanka i do naSTępnego Dnia 17-01…

• Super się bawicie czytając posty musiałem wypić czteropaka aby zrozumieć co i jak hmmmmmm pije piąte i............ nadal nie rozumię bynajmniej obrońcy SZO a atakującemu hmmmm też SZO

• Zatankowane pod korek przetapiaj na MT aby nie zabrakło przy kolejnych atakach na cepeeny obrońcy SZO

• Kromak Ty mnie nie rozumiesz Administracja GRY czy jak im tam zwą mają tzw. panel gdzie widzą wszystko co się dzieje w grze WSZYSTKO !!!!!!!!!!!!!!!!!! co, gdzie, kiedy. kto, o jakiej godzinie z jakiego IP itd. !!!!! Jeśli ARO zrobił to tak, że nie złamał przepisów gry to znaczy, że ich nie złamał cyt: "Caterpillar czyli jak ktos kogos zamorduje i go nie zlapia, to znaczy ze wolno mordowac!!!" - KROMAK NIE MA ZBRODNI DOSKONAŁEJ zawsze łapią i nie można mordować bo to jest zagrożone karą nawet do…

• a jakie to ma znaczenie czy konto ARO składa się z przetopu innych kont ??? no jakie ???? Jeśli nie dostał za to BANA znaczy, że to co robi jest zgodne z zasadami GRY !!!!!! i już Po co się podniecać ??? Jak tak czytam dział ST to stwierdzam, że każde starcie jest podejrzane TO ten tego spuszował, ten kupił ST, tamten "zapomniał" odebrać floty itd... TAKA JEST JUŻ TA GRA I TE OSOBY, KTÓRE SIĘ Z TĄ RZECZYWISTOŚCIĄ NIE ZGADZAJĄ MAJĄ PROBLEM WIĘC BEZ PODNIETY I CIŚNIEMY DALEJ :d:d:d EHEHEHEHEHEHE

• no johny w reckach niezły widok, biorąc pod uwagę jego zaangażowanie w grę. Atakującemu graty wyczucia czasu a dla obrońcy SZO !!!

• Caterpillar vs lakiluk [AVALON] ~~~619 % Admin niech ściągnie te RW jak nie spełnia wymagań bo wyszedł remis..... Nie wiem jak ja to zrobiłem, że nie podesłałem więcej pancków za dużo piwka chyba wypiłem i nie zauważyłem w symulatorze, że został 1 GS buuuuu oczywiście minute po ataku obrońca się zalogował i wywiózł wszystko na planete, ale nie miał wystarczającą ilość DT aby podnieść to co zostało i poleciałem jeszcze na planetę i skubnąłem 16mln dexu więc nie jest źle Dnia 26-12-2017 --:--:-- n…

• uderzenie potężne !!!!! statków macie tyle, że zmieciecie każdego na ogeju nawet admina hehehehehe dla obrońcy pakiecik chociaż ja bym już nie grał flotą po takim uderzeniu Zdrowych pogodnych świąt !!!!

• szykowałem się na niego raz mi wyszło lecz teraz byłeś szybszy co się dziwić jak miałeś do niego rzut kamieniem. Gratuluje i udanego urlopowania.

• Zwiększenie ekonomi

Caterpillar - - DiD U68

helooo z tego co się dowiedziałem to całe sojusze chcą "oddać konta" więc jak nas teraz jest 3000 tys graczy po wejściu x5 będzie nas hmm z 2000 tys Niby mniej ale i tak będzie kogo szpiegować i kogo niszczyć więc nie będzie źle Pewnie jak to w życiu na miejsce tych co odeszli przyjdą inni. I tak to się będzie kręcić Pamiętam jak wchodził nowy design gry te płacz i płacz i co teraz każdy sobie chwali , że jest tak a nie inaczej

• Zwiększenie ekonomi

Caterpillar - - DiD U68

Kasujcie konta uciekajcie z gry kogo to ??????? jak ktoś lubi tę grę to będzie grał w nią nadal aby tylko nie zwiększali prędkości x5 :D:D:D bo ja nie ogarnę hehehe pójdę na "dwójeczkę" wrócę i floty już nie będzie ehehehehehehehehehehe:D:D:D

• Zwiększenie ekonomi

Caterpillar - - DiD U68

A Oni nadal PŁACZĄ :d:d:d:d:d:d Skanować, latać, niszczyć, palić, gwałcić !!!!!!!! a nie płakać na forum !!!!! co to za różnica x5 x1 ??? Jak ktoś umie w to grać poradzi sobie i nie będzie miał żadnych problemów z aklimatyzacją (x5 ekonomia coś pięknego, jak trafie jakiegoś górnika to będę rozdawał surke na lewo i prawo :D:D:D ehehehehehe)

• Zwiększenie ekonomi

Caterpillar - - DiD U68

Eloo Płaczki Kruszynka usuń wszystkie posty i zostaw tylko Mój :D:D dawajcie to x5 !!!!! już magazyny rozbudowane

• Zwiększenie ekonomi

Caterpillar - - DiD U68

Haloooo płaczki nie rozumie jednego. Wypowiadają się tutaj flotowcy, którzy są przeciwni x5, toż to absurd nad absurdy. Panowie i Panie, którzy operujecie flotą (gracie jako flotowcy) NIE PŁACZCIE JUŻ TAK !!!! przecież będziecie mieli więcej surowców na budowę statków oraz będziecie mieli okazję na trafienie jakiegoś górnika, który będzie woził więcej surki (x5) W czym wy widzicie problem ???? Nie dziwie się nie którym graczom co mają parę kont. Oni będą mieli ciężej ogarnąć grę na paru kontach …

• Zwiększenie ekonomi

Caterpillar - - DiD U68

kiedy wchodzi x5 ?? bo chcę zabijać :D:D:D jak czytam wypociny co po niektórych to aż mi szpik wary tnie :D:D:D boją się że ich zniszczę :D:D

• Zwiększenie ekonomi

Caterpillar - - DiD U68

biorąc pod uwagę tak dużą ilość kont puschowych na UNI68, aż dziw bierze że właściciele tych kont są za tym aby nie było x5 eko. Przecież ich konta będą produkowały więcej surówki, a co za tym idzie GŁÓWNE KONTA będą się lepiej i szybciej rozwijały hmmmmm nie rozumię tego zachowania. To tak jak by ich szef w Macdonaldzie chciał zrobić ich managerami, ale oni nadal chcą pozostać na zmywaku. cholera wie o co chodzi?????