Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 161.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
push prosze zbanowac 6 graczy za to admini... widac co sie tu stalo
-
clap clap clap recki na turbo zebrane pewnie :Dpbroncy szo SOSku bym cie dodal do mojego kebaba
-
PUUUUUSH! Ten od 5 gali to ja... wciaz nie wiem czy tutaj taka jest ? wiec ze jakies lamy robia fsy w 6 gali ale o nich pozniej. Piwofil jaki masz nick na tym uni ?!:@SD:SD graty pushu jeszcze raz
-
No ładnie ladnie. To chyba nie był udany dzien dla [ZLMRZ]. SzO obroncy
-
Bylo juz pózno gdy dostalem wiadomosc ze leca na mojego ziomka, ledwo co zdazylem sie podstawic i poszukac jeszcze kogos na podstawke. Jak widac udało sie ale latwo nie było. Cieszy fakt ze to kolejny złomiarz Jako iz kolega Mendaks podebral 2400 reckow musial je tez starcic na kontrze wiec caly zysk w domu. Pozdro dla LSD i HSR no i dla Msciciela (oj narozrabiales) agresorowi SzO youtube.com/watch?v=FSegFlhFYrg Dnia 20-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mendaks [Z…
-
No Story Bro. Koelga naprawial auto i zapomnial o grze. skan lot boom. pogratulowal i podebral pare reckow wiec SzO i do nastepnego. Pozdro dla calego LSD. [ciach] Dnia 20-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor pEREzini [LSD] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 7.862 Okręt wojenny 881 Pancernik 267 Krążownik 1.672 _________________________________________ Obrońca NyGaS [ZLMRZ] ________________________________________________ Mały transporter…
-
nie czytalem ale wyglada bardzo bardzo ale to bardzo zle