Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 101-120 z 258.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Witam wszystkich Obrońca uciekł flota z rogala na bunkier po wcześniejszym locie i tak to się skończyło kilka godzin później Obrońcy szo Pozdro SYNDYCAT Buddy oraz znajomych Dnia 08-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Clemensoo [Syndycat] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 247.832 Krążownik 33.763 Pancernik 10.551 _________________________________________ Obrońca BigBunny ________________________________________________ Mały transporter …

• Witam wszystkich Ta ... kulka padła obyło się bez strat w gęsiach i ukazała się flotka wracająca niestety późno myślałem że będzie powrót nad ranem a tu 17h do powrotu i na wieczór więc już delikatnie zniesmaczony byłem że już nic z tego nie wyjdzie bo czas na przygotowania do obrony powracającej floty spory no ale udało się flo nie była broniona jak widać poniżej Lecz niestety złom został po części zgrabiony przez kogoś ... niech mu służy ja mam plus więc nie ma co narzekać taki mały błąd mi si…

• Witam wszystkich Flota złapana na minutach Brakowało paliwa na śmieciarki więc miedzy czasie dosyłka w trakcie lotu jakieś aktywki ale pewnie szpiegi lub powracające floty no ale się udało złom zebrany no i obrońca jednak po prawej stronie życze szo Pozdrowienia dla Syndycatu Buddy oraz znajomych Dnia 05-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Clemensoo [Syndycat] ________________________________________________ Mały transporter 35.000 Krążownik 20.000 Pancernik 5.000 __…

• Dzięki panowie za lot ładnie nam to wyszło do następnego

• Rozkręcasz się Brawo graty kolejnego do kolekcji

• Piknie Bandi Piknie graty wlotu przetapiaj na latajki i jak najcześciej w tym dziale po dobrej stronie

• Witam wszystkich Takie z serii leżało już nie leży Dnia 26-07-2018 ------- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Clemensoo [Syndycat] ________________________________________________ Krążownik 10.000 _________________________________________ Obrońca Wozi [Muszkiet] ________________________________________________ Duży transporter 790 Lekki myśliwiec 6.040 Krążownik 3.265 Okręt wojenny 22 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1.109 Sonda szpiegowska 26 ________________________________________…

• Noooo nie można się nie wpisać zacny % i zysk też bardzo ładny graty top 1 uni hehe a Morganowi powodzonka w realu zajmij się żonkom i dzieciakami uwolnili cie od tego nałogu

• No i ładnie chociaż tobie coś weszło a mogło być piknie w czoraj ehh ale taka gra Graty STejka i przetapiaj na latajki trzeba gonić czołówkę

• Eh tyle przepałów na obrońce hehe a tu Masz zacny % i zysk graty

• Aaaa to już wiem kto mnie uprzedził graty wlotu coś na plus jest

• Widzę że się rozkręcasz 10 życzeń trafionych nich ci służą

• Graty wlotu niezły zysk przetapiaj na latajki

• Witam wszystkich Ktoś mi zezłomował inny cel na szczęście przepał tylko na śmieciarki to znalazł się drugi Pozdro Syndycat Buddy i znajomych Dnia 23-07-2018 00:05:28 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Clemensoo [Syndycat] ________________________________________________ Krążownik 20.000 _________________________________________ Obrońca Kameleon [Shogunat] ________________________________________________ Mały transporter 507 Duży transporter 1.514 Lekki myśliwiec 338 Ciężki myśliwiec…

• Witam wszystkich Taki mały bunkierek Trochę się przeliczyłem z zyskiem obrońca ma Mechanika więc zysk taki a nie inny ważne że na plus Pozdro Syndycat Buddy i znajomych Dnia 21-07-2018 01:40:52 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Clemensoo [Syndycat] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 231.539 Pancernik 9.897 Krążownik 25.380 _________________________________________ Obrońca BigBunny [ZLOM] ________________________________________________ Mały transporter…

• Witam wszystkich Lot trochę długi z 1g do 8g już nie mówiąc o reckach no ale się udało po pierwszym przepale Obrońca nie pilnował floty jak trzeba więc efekty poniżej planeta i rogal Pozro Syndycat i Buddy oraz znajomych Obrońcy pakiecik Clemensoo [Syndycat] vs. M3ss [Tow] ~ 223.48% Dnia 18-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Clemensoo [Syndycat] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 40.000 Niszczyciel 1.033 ________________________________…

• BezNeta graty trafienia debiutnta w tej grze Głowa do góry odrobisz nie wielka strata a z twoim zaparciem dasz rade

• Witam wszystkich Takie małe wyczucie obrońca coś tam zebrał 75 reców udało mi się skontrować no i tak to wygląda Pozdro Syndycat Buddy i znajomych Dnia 17-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Clemensoo [Syndycat] ________________________________________________ Krążownik 11.000 _________________________________________ Obrońca Kylo Renn ________________________________________________ Mały transporter 2.140 Duży transporter 832 Lekki myśliwiec 1.625 Ciężki myśliwiec 2…

• Witam wszystkich Na obrońce czaiłem się już jakiś czas jakiś przepał miałem no ale w końcu wyczułem moment Obrońca nic nie napisał po starciu ale życzę szo Pozdro Syndycat Budy oraz znajomych Dnia 16-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Clemensoo [Syndycat] ________________________________________________ Mały transporter 29.838 Krążownik 10.000 Pancernik 8.211 _________________________________________ Obrońca Guziec [SLG] _____________________________________________…

• Witam wszystkich Na obrońce już jeden przepał miałem brakło zaledwie 3 min a teraz się udało jak pisał śniadanko było zabójcze Obrońcy BSZO Pozdrówki dla Syndycatu wracać mi tu z tych urlopów bo nie ma z kim grac i Buddy i znajomych Dnia 14-07-2018 10:39:36 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Clemensoo [Syndycat] ________________________________________________ Krążownik 20.118 Pancernik 7.949 _________________________________________ Obrońca Raximus [Shogunat] ______________________…