Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-30 z 30.
-
Hihihihi Takie cuś z nocki Pozdro DB Pozdrawiam również @unavit za tą świetną postawę i nie ogar w kontrze moich recków xDDDDD Dnia 16-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor nowymis [DarkBlue] ________________________________________________ Pancernik 5.000 Sonda szpiegowska 69 _________________________________________ Obrońca Zmotywowany Bardziej [Abordaz] ________________________________________________ Mały transporter 4.849 Duży transporter 151 Lekki myśliwiec 2.592…
-
A pewnie ja też pozdrawiam wszystkich Wynik dalej nie zmieniony to ja się tym zajmę : 2872.2% [MNS] My Nie Śpimy vs. [DarkBlue]Dark Blue 6802.91%
-
Graty Smurfy Odkujcie się za wojnę z nami xDDDD Graty jeszcze raz Jechać banksterów To aż miło
-
Cytat od unavit: „to żeby było śmieszniej inndem vs darkblue i mamy trójkąt byloby zacnie ” Zależy jaki trójkąt Bo takie jak ty myślisz to nieeeeeeeeee XDDDD No chyba że równoboczny
-
Jak jakieś InnDem rozbije floty MNS, to co dla nas zostanie? biggrin.png a sorry, przecież nie rozbije biggrin.png Pozdrrr
-
Teraz tylko czekać z ofertami kupna Konta od razu z cenami na priv od MNS A tak to Ktoś wygra Pozdrr
-
A ja wam powiem jak to działa : Nie związane z tym st Ale inne złamanie prawa Dziękujemy za przesłanie zgłoszenia. Niezwłocznie rozpoczniemy dochodzenie w sprawie zgłoszonego gracza. Jeśli posiadasz dodatkowe informacje lub dowody, które mogłyby pomóc nam w rozwiązaniu tej sprawy możesz nas o tym poinformować odpowiadając na tą wiadomość. Możemy zapewnić, że sytuacja ta nie zostanie przez nas zbagatelizowana, niemniej jednak ze względu na konieczność ochrony danych nie będziemy w stanie udzielić…
-
A ja przytoczę wypowiedz Śledzia pod pewnym ST,już nie pamiętam kogo... ''Coś typu,że włamanie się komuś na konto to nie problem i nawet sam to potrafi zrobić'' No to czemu i by się nie włamał na konto ziuta Jak mu się nie spodobało EDIT: Cytat od Sledz: „bez dowodow ? bittor buehehehe night nie sciemniaj graj dalej i cisniemy lamy i siebie wzajemnie bittor czy trzeba byc w annymous hmmm chyba nie ja nie jestem a wiem jak sie takie rzeczy robi w zasadzie nawet nie trudne haker bonzo mnie nauczyl…
-
Sarmik [MNS] & ukati [MNS] & Kanclerz [ZDI] vs. Zelek [ZDI] & nightm4r3_oddam 11539.87% No powiedzcie mi Bo coś mi się tu nie zgadza Jak może być sojusznik versus sojusznik???