Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 251.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Valhalla: „Co do nominacji to wszystkie osoby z wyjątkiem jednej zostały już wymienione. Ja bym chciał zgłosić DarthBartek jako, że kiedyś miałem okazję poznać go jako świetnego mediatora i rozmówcę, a równocześnie szanuję go za umiejętność pogodzenia tylu różnych "charakterów" w jednym sojuszu. ” @Valhalla O jakim laczeniu charakterow piszesz, bo to chyba cos o mnie ? Tutaj nikt nie musi niczego laczyc, bo kazdy sie z kazdym swietnie dogaduje ..zarowno w jak i poza sojuszem z innymi gr…
-
Cos tam sie da usturac bez puszowania na potege .. Troche sie minelismy z Lemanem, ale wszystko zostalo w rodzinie wiec chyba nikt sie nie obrazi ?:D Pozdro Lemuś iiii reszta soja, buddy i znajomi youtube.com/watch?v=6MReeYAcEUM Następujące floty spotkały się w walce: Agresor Styrtasiepali [WOWWW] ________________________________________________ Krążownik 111.111 Pancernik 455.555 Pathfinder 30.000 _________________________________________ Obrońca ZAS [S T] ______________________________________…
-
Wiec to jest to osobno .. zeby bylo czytelnie ^^ Pozdro sojusz, buddy, znajomi, Never iii gołoomp bo mi tu pika co chwile :D youtube.com/watch?v=7npPD6uYCIA Następujące floty spotkały się w walce: Agresor Styrtasiepali [WOWWW] ________________________________________________ Pancernik 111.111 _________________________________________ Obrońca Mogul Kuma ________________________________________________ Mały transporter 154 Duży transporter 3.110 Lekki myśliwiec 4 Ciężki myśliwiec 149 Sonda szpiego…
-
Styrtasiepali [WOWWW] & Never Ending Story [Red Moon] vs. Mogul Kuma ~ 8065.46%
gotYaaa - - Starcia Mensa
PostKiedys dostalem opiernicz, ze wstawiam wszystko w 1 poscie wiec dzisiaj podziele .. Never skirtaj sie w kiblu zeby baba nie widziala :D Pozdro sojusz, buddy znajomi i Never :D youtube.com/watch?v=a6H4N9z_QEs Następujące floty spotkały się w walce: Agresor Styrtasiepali [WOWWW] ________________________________________________ Pancernik 111.111 Pathfinder 27.503 _________________________________________ Agresor Never Ending Story [Red Moon] ________________________________________________ Okręt wo…
-
Dzieki Never, ze mnie obudziles tym pikaniem po tej ciezkiej nocce .. Pozdroofki :* youtube.com/watch?v=TmhibQ28GKE Następujące floty spotkały się w walce: Agresor Styrtasiepali [WOWWW] ________________________________________________ Pancernik 222.222 _________________________________________ Obrońca Mogul Kuma ________________________________________________ Mały transporter 8.778 Duży transporter 7.115 Lekki myśliwiec 39.334 Ciężki myśliwiec 3.889 Krążownik 27.191 Okręt wojenny 18.965 Recykle…
-
Do tej pory nie zmienil nicka .. ale wiadomo kto to :D Pozdro sojusz, buddy i znajomi youtube.com/watch?v=PiFW35E63lM Następujące floty spotkały się w walce: Agresor Styrtasiepali [WOWWW] ________________________________________________ Pancernik 222.222 _________________________________________ Obrońca oxy ODDAM ________________________________________________ Duży transporter 333 Lekki myśliwiec 19.853 Ciężki myśliwiec 34.435 Krążownik 2.484 Okręt wojenny 3.675 Sonda szpiegowska 210 Niszczycie…
-
Styrtasiepali [WOWWW] & Never Ending Story [Red Moon] vs. worn22 [W C] ~ 8415.22%
gotYaaa - - Starcia Mensa
PostDzieki dziadu Kiedy ten taniec odjabczurzysz? Bo wsie chlopy czekaja Pozdro !