Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-33 z 33.

• Ekonomia

Art1 - - Zadawanie pytań

jak masz malo czasu na gre i bedziesz gral samo eko z obrona przeciw farminiu to pomysl super sam znam pare osob tak grajacych polecaja bo czasu nie traca ~30min transport surki FS i spac

• kiedys to sie lapalo planety nawet w okolicach 350 pol ale szwaby pazerne sa na kase dodali P2W opcje za antymaterie by zwiekszyc pola no i masz te planety teraz okolo 200 pol by interes sie krecil...

• Wersja 7.x - dyskusja

Art1 - - Porozmawiajmy o OGame

Cytat od Elkanen: „Cytat od buleon: „Najciekawsze pytanie - czy gwiazdy przyspieszą? Jeśli tak i to o istotną wartość, to spokojny sen na x1 się skończy... ” Napisze Ci tak jak Twoj kolega z uni x1 speed floty. Jesli masz spokojna okolice i nie podpadniesz nikomu to nawet bez bunkra same satelity na planecie utrzymasz nie bojcie sie, dacie rade ” ja i nikt inny nie pisal o samych satkach bez obrony Cytat od Mirmir: „Cytat od Elkanen: „Napisze Ci tak jak Twoj kolega z uni x1 speed floty. Jesli ma…

• Nanity bez fabryki robotów.

Art1 - - Zadawanie pytań

Cytat od ciap: „Cytat od Art1: „mozna zostawic ale pozniej lepiej skasowac bo satki tansze jak komus miejsca oczywiscie braknie na matce np z reszta nawet tych 45-90k satek nie powinien nikt tknac przy dobrej obronie ” 90k satelit daje od 54kk (30%) do 126kk (70%) złomu.Do tego dochodzi dobowe wydobycie (w założeniu że dziennie robimy zwózki) i już się robi pokaźna sumka surowców. Ja mam fuzyjna na 21 lvl i chodzi mi na 90%. Kosztuje mnie to na dobę 235k deuteru z jednej planety. W skali roku st…

Art1 - - Zadawanie pytań

Cytat od ciap: „@Art1 Ja bym musiała mieć od 45k-90k satelit. Wcale nie potrzeba jakiegoś mega czasu żeby dojść do takich kopalni które ja mam. Moje konto grało 12 lat na speed x1 więc teraz to niecałe 2 lata. Dlatego bym nie zrezygnowała z fuzyjnej. ” mozna zostawic ale pozniej lepiej skasowac bo satki tansze jak komus miejsca oczywiscie braknie na matce np z reszta nawet tych 45-90k satek nie powinien nikt tknac przy dobrej obronie szczegolnie ze plotki glosza ze nowy statek ma byc stacjonarny…

Art1 - - Zadawanie pytań

Cytat od ciap: „Cytat od Art1: „dok co da 4 pola ” Doka nie idzie zniszczyć bo i po co jeżeli nie zabiera pól. a fakt jako bunko-gornik nie budowalem go nigdy bo floty brak Cytat od Art1: „mozna tez korzystac z samych satelit wzmacniajac bunkier co da 22 pola usowajac fuzyjna ” Nie zawsze idzie zrezygnować. Jeżeli jest planeta zimna to słabo mam wszystkie planety na 15 pozycji z samymi satkami i problemow nie mam na razie wystarczy nie fikac nikomu i nie skladowac nadmiernej ilosci surki a bedzi…

• no dodatkowe potwierdzenie ze szybszy speed to mniej graczy

Art1 - - Zadawanie pytań

zadnej kasy nie trzeba wydawac bezsens ja marnowac na to na twoim miejscu mozna wyzerowac: dok co da 4 pola labki co da 11 pol silos co da 4 pola stocznie mozna zrownac do 8 leva by miec plazmy rozbudowac terra przynajmniej do 10 leva da to 14 pol nawet na 15 miejscu to nie zaden problem setki zbudowac i zniszczyc pozniej mozna tez korzystac z samych satelit wzmacniajac bunkier co da 22 pola usowajac fuzyjna podsumowujac z zerowania mozesz 20 pol wliczajac zerowanie fuzyjnej do 44 pola rozbudowu…

• Cytat od Elkanen: „Cytat od Art1: „chyba na uni68 ktore jest najstarsze teraz ” Owszem, jest najstarsze ale malo kto chce grac na speed floty x1 ” wlasnie nie wiekszosc chce grac i gra na speed floty x1 @buleon to ladnie opisal Cytat od ale cios antynazista: „hmm a gdyby tak : skoro mamy jakies nowe klasy do wyboru niebawem eko juz chyba wszedzie sie ujednolicilo na x7 flote mozna by zrobic jak z klasami za anty przeskakujesz na rozny speed w galaktykach kazdy gracz by byl oznaczony innym kolere…

• Cytat od Elkanen: „Cytat od Art1: „bo juz na wiekszosci uni mniej niz 100 osob aktywnie gra ” Daja nowe statki do gry wiec mozna by bylo isc za ciosem i wrzucic te nowe uni do jednego wora na np. Himalie? I za jakis rok czy dwa polaczyc znowu z jakims starszym uni i tym samym krok po kroku dazyc by te dzisiejsze nowe uniwersa wpadly tam gdzie ich miejsca czyli docelowo na Libre czy Quantum. ” chyba na uni68 ktore jest najstarsze teraz

• bo juz na wiekszosci uni mniej niz 100 osob aktywnie gra

• Wersja 7.x - dyskusja

to chyba ma byc tylko cos stacjonarnego na planecie cos jak satelita sloneczna dajaca boosta w wydobyciu

• Wersja 7.x - dyskusja

Cytat od ciap: „Cytat od Elkanen: „Mamy malego transportera i duzego transportera wiec nazwa mega transporter bylaby w mojej subtelnej ocenie najodpowiedniejsza chyba. ” MT i DT wskazują na to do czego powstały, na ich funkcję. Mega Transporter dla mnie oznacza statek który ma więcej ładowności niż DT. Czy jesteś pewny że nowy statek będzie do transportowania surowców? Czy może jego funkcja będzie inna? Jeżeli inna to nazwa będzie wprowadzać w błąd. ” dokladnie to nie zaden transportowiec bo nic…