Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 1-6 z 6.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Nic się nie stało. Widziałem, że na matce Ci się obecność pojawiła, ale po cichu wierzyłem, że najprościej na świecie dostałeś skana. Gratki

• Komputer do 3,5k

DaNt - - Technologia i Gry

Cytat od wampek: „Cytat od DaNt: „No w dzisiejszych czasach ciężko jest wyczarować coś za 3.5k. Może za pół roku kiedy sytuacja się uspokoi i wszystkie podzespoły będą dostępne w normalnych cenach. ” Zerknij na datę posta ” Oj, poniosło mnie

• Pytanie o ekspedycje?

DaNt - - Zadawanie pytań

Nigdy nie zwracałem na to uwagi. Wysyłam statki jak popadnie i czasami wpadnie 300kk mety a czasami natknę się na piratów.

• No dokładnie, aż miło oko zawiesić na takim RW. Szybki wjazd i znowu 500kk do przodu.

• Komputer do 3,5k

DaNt - - Technologia i Gry

No w dzisiejszych czasach ciężko jest wyczarować coś za 3.5k. Może za pół roku kiedy sytuacja się uspokoi i wszystkie podzespoły będą dostępne w normalnych cenach.

• Przywitaj się!

DaNt - - Prezentacje użytkowników

Witam, Pół roku temu wróciłem do gry na Quasar. Wcześniej grałem w ogame kiedy to wszystkie uni miały cyferki a skin był prostszy. Nie powiem, bo dobrze się bawiłem na u3. Teraz gra się nawet nieźle, ale troszeczkę niepokoi mnie nieustannie padająca ilość graczy/