Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 66.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
graty zielowi miło ze złom zostawiłeś słabszym z tego co tu jest napisane , a poza tym jak zobaczyłem ze dla słabszych to nawet odpuściłem lot, moze ci słabsi pomyśleli iż mocniejszy poleci lecz ten złom zostawił ehm bywa powodzenia badit do zobaczenia kiedyś tam jakimś uni ja nicku nie zmieniam wiec moze za 5 lat hehe jak z defo pozdro jeszcze raz ps zielu masz jaja zeby przylecieć ! trzeba przyznać ze zjadłeś w tym punkcie sos !~xD !!
-
zielu75 [Heheheee] & Kuropatwa [Heheheee] & mad max [Heheheee] & Levyx [Heheheee] & Lady Fireball [Heheheee] vs Bandit Lama 27189.03% TOP 1 ACS i Pożegnanie Z Klasą !
Raa - - Starcia Xanthus
Postgraty lecielismy wszyscy na to samo zaważył nie sekundy ale mili sekudny ! graty wam, graty nam trzeba mieć jaja zeby na cos takiego polecieć bo różne rzeczy mogąsie podziać ,ciesze sie ze tyle zebraliście nam sie nie udało leciałą 3 ekpiy , szczęscie dupków brakło każdy wie o kogo chodzi xD pewnie tylko recki wysłali Bandit lamo dzięki za wszystko dobra z ciebie lama jako sojusznik pokazałeś klase szkoda ze nie mam ostanio duzo czasu ... ale moze na innej uni , powodzenia w realu , a my ku twoj…
-
LSD [LoozerSquaD 4192,65% ]vs. LSP [Lubimy Sobie Pospac]&Rzeczpospolita Galaktyczna (Korona)6779,52% Zakończona
Raa - - Wojny Xanthus
PostCytat od Dill: „Ra prawda jest taka ze cos ci mozg zezlomowalo i widze wyrastasz na drugiego teretha lepiej zapytaj kolego powinni ci wytlumaczyc Gratz Padre ” mozg to ty masz zezłomowany , remis dla mnie to nie ubicie floty ! ( moje prywatne zdanie kto wygrał jedynie ten co zebrał złom bo to remis a nie ze wygrał agresor czy obrońca ) mogl w acs leciec sond w soju nie macie ? to by remisu nie było ale wieksze straty dill ,ale w sumie mózgu to ty nie masz od urodzenia
-
LSD [LoozerSquaD 4192,65% ]vs. LSP [Lubimy Sobie Pospac]&Rzeczpospolita Galaktyczna (Korona)6779,52% Zakończona
Raa - - Wojny Xanthus
Postpowiem tak graty dorwania , lecz jak to korona nadciągłeś to rw sam sie zezłomowałeś taka prawda ...
-
Witam wszystkich , tym rw lotu troche nie pewnego było troche wcześniej recki wysłałem myślałem ze to jakaś pułapka, po ogarnięciu cały szczegółów dosłownie stwierdziłem że mozna lecieć śmiało i z racji przeprowadzenia sie do nowej gali stwierdziłem iż lece do końca obserwując co się będzie dziać , w sumie flota stała pare h ,i stwierdzam iż było warto a opóźniać nie było sensu jak wszystko pod kontrolą , powrót spokojny bo zapewniony przez pewne osoby dzieki Panowie "X" złom zebrany a teraz świ…
-
Raa - - Wojny Xanthus
Postgraty prezes ładnie weszło i wyszło bez problemów cool.gif ps niezły push
-
defo [LSD] & Ozyrys [LSD] & Bandit Lama [LSD] & pEREzini [LSD] & GoHard [LSD] vs. rzulfik [Korona] ~ 2470.56% WOJNA
Raa - - Starcia Xanthus
PostPanowie graty starcia super wam to wyszło, i jeszcze strącony moon , jak powiedziałem pojade wam nawet w 5 nie macie tego co ja w solo przypadające na gracza lamy xD defo staraj się wiecej to tylko 494,11 % na osobe lamo ubij wiecej niż ja do wojny wtedy wyśle ci krate piwa ale i tak graty pięknie !!! co do korony raven własnie o to chodzi jak sie zachowuje korona, po satkach gorzej jezdzą niż masztalski po śląsku a wojne mieliśmy z lsp nie potrzebie sie wpierdzielaliście , miało być złomowanie …
-
Raa - - Wojny Xanthus
PostDnia 09-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor defo [LSD] ________________________________________________ Niszczyciel 70 Mały transporter 2.699 Lekki myśliwiec 18.484 Okręt wojenny 3.260 Pancernik 1.232 Krążownik 10.770 _________________________________________ Agresor Ozyrys [LSD] ________________________________________________ Duży transporter 500 Lekki myśliwiec 22.790 Ciężki myśliwiec 248 Bombowiec 609 Niszczyciel 46 Okręt wojenny 693 Pancernik 884 Krążownik 4.51…
-
Raa - - Wojny Xanthus
PostCytat od whyre: „Gratuluje Raa, trochę z opisem się nie zgodzę bo kolega Gonnabungu 3 razy poleciał na satelity w naszym sojuszu(25% to nie 250% chyba problemy z kalkulatorem i cyferkami) i w końcu się przeleciał. Jeszcze raz gratuluje i oby więcej ” tak ale założyciele z nim porozmawiali żeby walka była fer mogł cos przegapić w ustaleniach , nic ubity , a sam to zrobiłem hehe
-
Raa - - Wojny Xanthus
PostGonnaBangU [LSP] vs. Raa [LSD] 1305,53% WOJNA ! Dnia 08-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor GonnaBangU [LSP] ________________________________________________ Duży transporter 600 Lekki myśliwiec 13.073 Krążownik 2.797 Pancernik 324 _________________________________________ Obrońca Raa [LSD] ________________________________________________ Mały transporter 1.583 Duży transporter 555 Lekki myśliwiec 53.193 Ciężki myśliwiec 202 Krążownik 8.878 Okręt wojenny 3.950 State…
-
Witam wszystkich taki plan od początku wojny i się udało a inwestycja w to się zwróciła jak widać .... więc przejdę do szczegółów dla ciekawskich ; akurat tak się wyszło ze handlowałem wczoraj deuterem pan X wysłał troche tej surki czesc zużyłem reszta została na moonie pomyślałem sobie iż wykorzystam zaistniałem okoliczności i zostawię jakieś śmieci na moonie moze ktoś się załapie na pułapke były tam mt dt recki i kolonizator z tego co pamiętam , zaczekałem spokojnie widziałem jak agresor skano…
-
ClubAngel [Korona] & Raven [Korona] vs vs. Jinqaz [LSD] WOJNA - 563.53%
Raa - - Starcia Xanthus
Postta sonda tam nie potrzebna raven dałeś ciała psuje rw , lecz oczywiście z pełnym szacunkiem gratuluje clubangel starcia odrazu pkt do wojny pozdrawiam wiecej takich ale nie do naszej wojny hehe