Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 639.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Hefi [TEREFERE] & nighm4r3 [TEREFERE] vs. M4ksym [BeKa] ~ 11.21% new top 1 acs hahaha
Mordi - - Starcia Kalyke
PostNo. I takie składy lotów lubię Graty Panowie! Dzięki za pozdro xD
-
ostatnia litera
Postneutron
-
Ładny stejk, pięknie dzięki za dedy i cóż... to też chyba jedno z ostatnich uni na jakim klikam... gonić gościa, ktory w godzinę przetapia 600 kk surowca mając wydobycie na poziomie 30 kk bo reszta z floty spushowanej... szkoda gadać. I dodam jeszcze, że to nie anty zniszczyło tą grę- tylko goście skupujący push- konta. A anty tylko pomaga im w szybszym i łatwiejszym pushu. Ba! Jest nawet grupa graczy, którzy wyspecjalizowali sie w robieniu kont pod sprzedaż- zatrważające... Nie taka byla idea t…
-
BRY! Rzadko się bawię falangą ale chyba zacznę częściej- sąsiad dostał sekundę na pocieszenie Obrońca podebrał troszkę złomu ale liczy się zabawa! Życzę SzO. Pozdro buddy, sojusz, Lucek! Dnia 29-05-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mordimer [DOT] ________________________________________________ Okręt wojenny 5.000 _________________________________________ Obrońca Szkalownik ________________________________________________ Krążownik 2.432 Okręt wojenny 140 Pancernik 46…
-
TOP 2 ACS: Artemis Entreri [BOSS] & Mordimer [BOSS] vs. tempa szczala [P-D] ~ 2446.15%
Mordi - - Starcia Galatea
PostBry! Art wyszukał, ja dołączyłem i poniżej wynik. Cytat od Artemis: „mozesz waskiego przeprosic odemnie ze go nie wzialem ” Cytat od Lucyfer: „kuce lubią sianko ” Cytat od Ja: „Pozdrawiam buddy i kupię deuter! ” AVE BOSS! Dnia 16-05-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Artemis Entreri [BOSS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 18.897 Krążownik 4.504 Okręt wojenny 516 Pancernik 1.058 _________________________________________ Agresor Mordimer […
-
Il Sindaco [OSA] vs. President Orbiter [Smoky] ~ 542.36% plus farmienie matki
Mordi - - Starcia Galatea
PostObrońca chyba nan15 lvl magazynu mety zbieral jak widzę