Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 93.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Kolega ma 11 lat i regulamin nie pozwala mu na założenie konta na forum. Oby tylko szlabanu na komputer nie dostał na święta... Dnia 10-12-2020 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Cosiek [ZZSS] ________________________________________________ Krążownik 15.784 Okręt wojenny 9.202 Pancernik 13.541 Pathfinder 2.504 _________________________________________ Obrońca Don Pako ________________________________________________ Mały transporter 708 Duży transporter 3.427 Lekki myśliwiec 850 C…
-
Solmyr Ibn Woli Boru [LUMP] & Tadzio Oddam [LUMP] vs. Pyton [DnW] & Freon [DnW] & Berlin777 [GRUPA] & Ekshibicjonista [DnW] ~ 43049.97% OBRONA
_pff - - Starcia Tucana
Postwronek, Ty żyjesz, grasz? Odnośnie wątku, to graty. Kto zyskał, ten zyskał, przynajmniej coś się dzieje - o to chodzi w grze. ;D
-
Teraz my. Po ostatnim dzwonie straciłem ochotę do grania, ale jakoś zacisnąłem zęby i coś wybudowałem. Wczoraj sojusznicy byli niedostępni, a więc, napisałem do koleżanki od CMów :P. Nie wiem czy się ucieszyłem jak odpisała, ale to postawiło kropkę nad i, i jestem niewyspany. Był moon, nie ma moona, kilka życzeń obrońca ma do zrealizowania. Dokładnie 7. Szybka wypadówka, szybka kulka. Atak obsługiwany przez profesjonalistkę, ja tylko dołączałem statki. Pozdro dla soja i znajomych. Asiu, dziękuj…
-
Zadanie "Ciekawość"
_pff - - Błędy w grze
PostYyyy, Może pochwalmy się tym co działa. GFowi zrobi się dobrze.
-
Nie chodzi tutaj o %, ale o sam fakt spierdzielenia się gry. Po złomie coś floty sobie klikam od kilku dni. 2 dni temu wyhaczyłem śmieci na planecie na 50kk złomu. Brak aktywności u gracza, cały czas trampki stały. Nawet komuś wysyłałem koordy to odpisał że nie opłaca się itp. (A to nie była osoba z ścisłej TOPki) No kuźwa. Lepiej klikać ekspy niż lecieć100US po 50kk PZta prawda? Dzisiaj nie dało mi to spokoju i puściłem atak, wpadło oczywiście. Dnia 29-11-2020 10:29:56 następujące floty spotkał…
-
OddamWdobreRece [ZZSS] vs. Do _You _Dare [REX] ~ 1296.83% ||| OddamWdobreRece [ZZSS] vs. Bari [REX] ~ 1025.37% - Zadyma w ulu
_pff - - Starcia Tucana
PostBrawo Ty!! Wjazd w UL na pełnym... Cieszy oko, przetapiaj.
-
OddamWdobreRece [ZZSS] vs. Do _You _Dare [REX] ~ 1036.05% - zadyma w ulu runda 2
_pff - - Starcia Tucana
PostCieszy widok odpowiedniego gracza, kierującą odpowiednią flotą reprezentującego odpowiedni sojusz w STekach. ;D Pewnie już przetopione, ale i tak graty STarcia.
-
OddamWdobreRece [ZZSS] vs. Chancellor Astral ~ 1853.32% ||| OddamWdobreRece [ZZSS] vs. Constable Eos ~ 608.97% - PUSHOWKI
_pff - - Starcia Tucana
PostJa tam z dala od puszy, fikcyjnych kont itp. Obrażać nikogo już też nie zamierzam - za stary jestem na głupoty. Gratuluję zysku i starcia.
-
Solmyr Ibn Woli Boru [LUMP] & #17 Yodeu [LUMP] vs. Sir Jezu [ZZSS] ~ 1996.79%
_pff - - Starcia Tucana
PostCóż, gratulacje. Jak się okazuje odbudowy nie będzie. I jednego u nas mniej... Szkoda. Wam gratulacje, przyjemnego przetopu.
-
I ślepej kurze ziarno o poranku się trafi. Nie wierzyłem do końca, więc poszedł atak bez dofarmu, ale jak się okazało, i dofarm wleciał z sukcesem. Pozdro dla soja z tego zabójczego jak się okazuje dla nas uni. Dnia 21-11-2020 10:53:47 następujące floty spotkały się w walce: Agresor pff [ZZSS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 12.800 Krążownik 6.777 Okręt wojenny 4.888 Pancernik 3.072 Bombowiec 422 Niszczyciel 120 Pathfinder 2.168 Mały transporter 7.991 Ciężki myś…