Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 172.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Vilebert
Vilebert - - Archiwum CT
PostCytat: „ kiedy będziesz top1 na uni68? ” W swoim czasie:) Cytat: „ile dałeś za kody na eko? ” Oddałem za nie wiele cennego czasu:P Cytat: „dasz mi te kody? ” Jak mi zwrócisz ten czas, który poświęciłem temu to czemu nie:) Cytat: „grałeś kiedyś fłotą? ” Pewnie, moje konto kiedyś było kontem flotowym, ale to dawne dzieje:D Cytat: „ile to jest 2+2x2? taki mały test na twoje IQ:D ale bez google proszę ;d” Oczywiście, że 6 - google tutaj nie są potrzebne:P Lepszym pytaniem byłoby ile wynosi całka z e…
-
Vilebert
Vilebert - - Archiwum CT
PostCytat: „ Dlaczego każdej kobiecie mówisz że seks dopiero po ślubie :D? ” A skąd takie pomówienia?:D Cytat: „sprawdzałeś swoje IQ? ile wynosi?” Owszem sprawdzałem jak w TV był narodowy test inteligencji czy coś w ten deseń, ale nie pamiętam już co mi tam wyszło:D Cytat: „pracowałeś kiedyś za granicą?” Nie miałem takowej przyjemności:) Cytat: „schabowe czy mielone? ” Schabowe!:D Cytat: „najlepsze zagraniczne danie?” Souvlaki:) Cytat: „ulubiony aktor?” Johnny Depp Cytat: „ulubiony kabaret? ” Kabare…
-
Vilebert
Vilebert - - Archiwum CT
PostCytat: „jakiego koloru masz samochodzik?” Czerwony!:D Cytat: „za którym razem miałeś największy stres na egzaminie na prawko?” Hmm, za pierwszym jak dobrze pamiętam:D Cytat: „byłeś na jakimś koncercie? jeśli tak to jakim? i czy się podobało?” I to nie jednym:D Ale tak to myślę, że najbardziej podobał mi się koncert zespołu Akurat:) Cytat: „byłeś z Magdalena na grzybach? ” Nad morzem i owszem, ale na grzybach to nie:D
-
Vilebert
Vilebert - - Archiwum CT
PostCytat: „skoro samochód to ulubiona marka? i model? ” Volvo S80:) Cytat: „z jaką największą prędkością jechałeś? śmiało niema tu policji” 140 km/h, więcej moje Seicento nie uciągnie:D Cytat: „jaki sport najlepiej lubisz oglądać? nie mów że zapasy w kisielu bo to każdy lubi” Zwykłem nie oglądać ale jak już mam coś wybrać to chyba siatkówka:D najlepiej plażowa i to kobiet:P Cytat: „znalazłeś kiedyś jakieś pieniądze ? ile to było?” Udało mi się znaleźć 50 zł najwięcej i to był wielki sukces:D Cytat:…
-
Vilebert
Vilebert - - Archiwum CT
PostEee tam, nie znasz się:P Samochód to jest to!:D
-
Vilebert
Vilebert - - Archiwum CT
PostCytat od Madzia: „Cytat od Vilebert: „Cytat: „Motor czy samochód?” Samochód!:D ” bleh Czemu?” Bo ma więcej miejsca xD Poza tym w motorze nie można przesiąść się na tylne siedzenie:P
-
Vilebert
Vilebert - - Archiwum CT
PostCytat: „Motor czy samochód?” Samochód!:D Cytat: „sedan czy kabriolet?” Kabriolet, chociaż podejrzewam, że nie na nasze drogi:P Cytat: „umiesz pływać?” No pewnie, jestem jak ryba w wodzie:) Cytat: „jakiej polskiej drużynie piłkarskiej kibicujesz? ” Żadnej xD
-
Vilebert
Vilebert - - Archiwum CT
PostCytat: „zbanuj kilka osób od razu zrobisz się słynny;]” To rozumiem, wciąż za mało się staram?:P Cytat: „grasz w dużego totka? ile już wygrałeś? ” Ostatnio próbowałem wygrać 50 mln, ale jak zwykle nie wyszło:D Cytat: „lubisz mongolski balet? ” A z czym to się je?:P Cytat: „byłeś kiedyś w operze? ” W teatrze owszem, ale w operze jeszcze nie miałem przyjemności:) Cytat: „ile bierzesz na klate? ” Obecnie na ławce prostej 96 kg, na skośnej 92 kg, a na skośnej z głową w dół 101 kg:D
-
Vilebert
Vilebert - - Archiwum CT
Post100 paragon jak dobrze pójdzie do grudnia będzie:P A co to bl2?:P Bo jakoś trudno mi rozwinąć ten skrót:D
-
Vilebert
Vilebert - - Archiwum CT
PostJakoś tak cicho u mnie tutaj się zrobiło:P Hmm...
-
No to parę pytań ode mnie:) Uważasz, że warto walczyć o marzenia? Nawet te najtrudniejsze do spełnienia? Czy jak się budzisz i spoglądasz w telefon to często miewasz ostatnio tzw: "banany"? Czy moje marudzenie doprowadza Cię czasami do zawrotów głowy?:D Wolałabyś żyć w świecie pogrążonym w ciemności czy też w świecie gdzie cały czas świeci słońce?
-
No to jeszcze tak na wieczór garść pytań z kapelusza:* Co byś zrobiła jakbyś obudziła się w świecie w którym nie ma nikogo prócz Ciebie? Kiedy jest Ci smutno, czegoś Ci brak to co wtedy robisz? Opisz swój wymarzony poranek:* Czy miałaś kiedyś sen, z którego obudziłaś się z krzykiem? Jaki był Twój najpiękniejszy sen jaki pamiętasz a którym mogłabyś się podzielić? Czy uważasz, że czasami lepiej jest przegrać w imię wyższego celu?
-
Pytania na dziś nim wyjdę na siłownię:P Chciałabyś móc czasami zatrzymywać czas, by pewne chwile trwały o wiele dłużej niż jest nam to dane przeżywać? Jak myślisz, czego dzisiaj ludziom najbardziej brakuje i dlaczego? Lubisz ryzykować, stawiać wszystko na jedną kartę? Jak rozumiesz stwierdzenie, że miłość dodaje skrzydeł? Myślisz, że jest ono prawdziwe?
-
By nie być gorszym też zadam parę pytań:P Jakie jest najszczęśliwsze i najsmutniejsze wspomnienie z Twojego życia? Co jest dla Ciebie ważniejsze, miłość czy kariera? Uważasz, że da się te dwie rzeczy pogodzić? Byłabyś w stanie wyrzec się miłości i przeżyć życie w samotności? Wolisz poczucie pewności, stateczności czy też przygodę, szaleństwo i nie myślenie o tym co będzie jutro? Zapytałaś mnie to ja zapytam o to samo: Czego chciałabyś się w życiu nauczyć i co jeszcze chciałabyś przeżyć, co poczu…
-
Vilebert
Vilebert - - Archiwum CT
PostCytat: „Czy uważasz, że dążenie do celu, o którym rozmawiamy, może komplikować życie osobiste?” Akurat moje cele nigdy nie będą kolidować z życiem osobistym, bo mam je poniekąd z nimi związane:) U niektórych owszem, mogą kolidować jak wybiorą np. drogę kariery i będą chcieli za wszelką cenę wzbić się na szczyt. Wszystko zależy do czego kto chce dążyć więc od tego będzie zależeć czy koliduje to z życiem osobistym. Cytat: „Dlaczego osoby, które są dla nas ważne zawsze wyglądają dla nas inaczej, pi…
-
Vilebert
Vilebert - - Archiwum CT
PostCytat: „Dlaczego sugerujesz, że dążenie do celu równa się z byciem perfekcjonistą?” Bo cel powinien być idealny, przynajmniej w założeniu, człowiek nie powinien zadowalać się byle jakim osiągnięciem celu tylko starać się walczyć by było lepiej. Oczywiście nigdy nie będzie to idealne, nigdy się tego celu nie osiągnie ale sam fakt dążenia do czegoś idealnego dla mnie ma sens bo jest piękny. Cytat: „Skoro jeżeli ktoś coś wyjątkowego w sobie ma, to zwracasz na niego uwagę? No dobrze w takim wypadku,…