Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 108.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
No gratki gratki, chyba większość z Nas liczyła na coś "więcej" bo mobilizacja była jak u ruskich za wschodnią granicą w każdym razie siadło jak siadło i byle do przodu ps. łosiu było jak było ale organizuj jakąś stronę oporu po drugiej stronie bo nudno się robi
-
GhosT [WIAARA] & Nightmare [WIAARA] vs. ANGRY_PogromcaLosiow [KoJaK] ~ 5526.24% + dobitka 2266.88%
PostZgodzę się z jednym, ekipa się wykrusza niestety a bywało ciekawie gratulacje uderzenia i % Łosiu Ty wracaj do Nas bo nie będzie niedługo z kim się spinać na Uni ps. wystarczy zerknąć w mój układ to obrazuje w jakim kierunku zmierzamy
-
Nahzehrer [F-F] vs. Halszka [KoJaK] ~ 2114.46% + dobitka recków - 379.78% + Sojuszowe Farmienie
PostNo więc co by tu napisać Gratulację za zgranie i szybkie ogarnięcie tematu. Zlamiłem na całej linii ale no cóż kopalnie też czasami muszą polecieć na fs w każdym razie coś tam uskrobałem z pz i moona więc
-
TOP 1 ACS: edol [WOLF] & Terror [RLR] vs. bmw s1000rr hp4 [Winter] ~ 481640.66% i dobitka recek: Terror [RLR] & edol [WOLF] vs. bmw s1000rr hp4 [Winter] ~ 8561.61%
Asmo - - Starcia Zibal
Postchwilkę zabawiłem na zibalu słyszałem o jegomościu wiele jednak dzisiaj zobaczyliśmy jeszcze więcej GRAAAAATKI % robi wrażenie aż szczena opada
-
TOP2 ACS: KotPali [RETRO] & Deki [RETRO] & GramBezInternetu [RETRO] vs. Nie chce mi sie ~ 20088.66% + moonkilling
Asmo - - Starcia Aquarius
PostNom konkretny % więc agresorom gratki co więcej dziwne że nikt nie przeszkadzał w akcji, myślę że to ukazuję dokąd zmierza uni aquarius powodzenia w realu i gratki odcięcia się od tego pasożyta