Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-64 z 64.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od turysta: „Cytat od cichah2o: „Handlarz miał pomóc a niektórzy zrobili z niego sposób na grę. ” otoz to, handlarz to tak jakby legalne pushowanie sie za antymateriea skupowanie dexu przez gornikow kuje w oczy jezeli nie chcemy stracic mozliwosci wymiany surowcow, to zrobmy widelki handlu 2.8/1.8/1 - 2.9/1.9/1 i tez bedzie dobrze ” Górnicy kłują w oczy skupem dexu, ale flociarze rozwalaniem moonow górnikom już w ogóle. Dla mnie flociarze są w lepszej sytuacji. Na wielu serwerach odskoczyl…

• sprzedam deuter

FlyMeToTheMoon - - Handel Himalia

Ten sam co z forum

• Chyba ktoś się w głowę uderzył... Na nowych uniach sobie usuwajcie handlarza, bo to gracze przy rejestracji decydują gdzie tworzą konto, ale na istniejących dajcie sobie siana. Mam budowac setki tysiecy transporterow wiecej na zalegajacy dex, ktory będzie się stale gromadził? Nie zgadzam się na taką zmianę. Jak wy chcecie to przerzućcie konta tych chcących na nowe serwery z usuniętym, ale ja na pewno nie będę tego wozil... Pojawi się setki tysięcy niszczarek, a samo robienie konta na pozycjach 1…

• Ja miałem po 3 kolonizacjach planete 275pol, po nastepnych 2 2planety 265pol, a pozniej reszta planet 255 nawet po 10kolonizacjach, wiec to loteria, z tym że według mnie szansa na wylosowanie tych najwiekszych jest śmiesznie mała i miałem farta. Poźniej przez 20kolonizatorów wpadało już samo ścierwo po 240pol