Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 366.
-
Skoki narciarskie
Maratonczyk - - Sport
PostCytat od pacek: „To znaczy jak przegoni Adama? Medalem na MŚ? Małysz miał takich bodajże 4.. w tym 2 z lotów właśnie. Gdzie tu przegonienie? Kamil jest inny od Małysza, ma inny styl, chociaż skromnością mu dorównuje, to nie powinno się ich do siebie porównywać” W lotach Adam nie miał medali. Ostatnia szansa uciekła mu przed nosem.
-
Skoki narciarskie
Maratonczyk - - Sport
PostOby Kamil zdobył medal na MŚ w lotach. Wtedy przegoni samego Adama. Kroczek po kroczku (albo raczej Kruczek po Kruczku) i Kamil dogoni naszego mistrza, a może go przegoni? Życzę mu tego. Sam Adam też mu życzy zapewne.
-
Cytat od vouss: „Witam Co myślicie o tym, żeby dodać uni x5 ? Jest ich w sumie tyle samo co x2, a dużej roboty z dodaniem kategorii nie będzie chyba:)” Może nie zauważyłeś, ale w regulaminie dopuszczam wszystkie prędkości uni. Tylko ktoś musi się wpisać. Cytat od Devlin: „ Ja jestem za, chociaż pewnie i tak się nie załapię na listę BTW, jakimś cudem jestem na liście u50 ” Jeśli coś nie tak, to pisz. Darecki55 [43] 1.080.348 AKTUALIZACJA
-
To znowu ja. Nick - Maraton uni - 43 Liczba zabudowanych pól na planecie z kryjówkami - 344 344pr.jpg Uploaded with ImageShack.us Ilość zabudowanych pól na 11 planetach z kryjówkami - 2559 I to by było na razie na tyle. Kończę z tym nędznym procederem kryjówek. Oto bilans strat: kryjówka metalu - zainwestowane 44.586.000 surowca - bezpieczne 15.252 - 17 minut produkcji kryjówka kryształu - zainwestowane 29.073.000 surowca - bezpieczne 10.966 - 38 minut produkcji kryjówka deuteru - zainwestowane …
-
... coś kiepsko z wpisami. Chyba trzeba będzie zamknąć interes... Ach - nie. Coś niecoś ludzi się zgłosiło z uni43 1. yanice [43] 1.883.427 2. TGR [43] 1.846.372 3. Kamillo [43] 1.703.071 4. Deryl [43] 1.579.026 5. Bemek [43] 1.478.853 6. Menage [43] 1.454.234 7. mahagon [43] 1.424.351 8. Atta [43] 1.389.011 9. krokodil [43] 1.251.771 10. MDL [43] 1.210.425 11. Nocarz [43] 1.190.054 12. Szerszen2 [43] 1.044.620 Wpisujcie się. A może chcecie pomóc? Można ogłosić w swoich sojuszach, lub opcja bard…
-
Cytat od ciap: „A to jak ludzie będą w drugiej kolumnie tracą ważność?! "Rekord zamieszcza osoba bezpośrednio z nim związana, zgłoszenia od osób trzecich nie będą brane pod uwagę," Zostaje?” Można będzie wpisywać za drugą osobę. Ale dla przyzwoitości ten drugi gracz powinien wyrazić zgodę. Nowy przepis - jeśli ktoś ma więcej niż 7 milionów punktów trzeba to udokumentować screenami albo budynków wydobywczych i budynków stacji oddzielnie albo screenem z raprtu szpiegowskiego. Przy czym przy raporc…
-
Skoki narciarskie
Maratonczyk - - Sport
PostCytat od pacek: „Odległości punktowe są tam tak małe że każdy z czołowej piątki w tej chwili ma wciąż szansę wygrać Kryształową Kulę.” Raczej z czołowej trójki. Chyba, że Kamil wygra prawie wszystkie zawody, a inni słabo poskaczą.
-
Cytat od ciap: „ Maratonczyk Błagam nie rób aktualizacji co 1 poziom co 2 dni x;” Teraz to szybko nie będzie, bo kryjówki coraz droższe. Jakby co, to mogę zawsze edytować post i poziomów będzie więcej. W sumie, to te kryjówki i zabudowane pola to temat gorący. W każdej chwili mogą wgrać wersję, gdzie nie będą zajmowały pól. Chociaż raczej trzeba będzie długo poczekać. Ale kto ich tam wie?
-
Niestety dalej nie zmieniają wliczania kryjówek do zajmowanych pól więc kontynuuję: Nick - Maraton uni - 43 Ilość zabudowanych pól na jednej planecie z kryjówkami - 343 - rekord światowy? 343p.jpg Uploaded with ImageShack.us Ilość zabudowanych pól na 11 planetach bez kryjówek - 2526 lość zabudowanych pól na 11 planetach z kryjówkami - 2558 kryjówka kryształu - 11 ... Może kiedyś zwiększą tę śmieszną pojemność kryjówek i będzie jak znalazł?
-
Skoki narciarskie
Maratonczyk - - Sport
PostCytat od Horizon: „O tak - w końcu Małysz jest tylko najbardziej utytułowanym zawodnikiem w historii indywidualnych skoków. Stochowi bardzo blisko? Stoch jest zawodnikiem nierównym. Owszem jest dobry, ale do bycia bardzo dobrym jeszcze Mu czegoś brakuje. Może 4 pucharów świata jak u Małysza Poza tym to co mnie niepokoi najbardziej to znów jeden jedyny polski skoczek i na nim skupiona uwaga. A ja się pytam - gdzie zespół? Bo poza pojedynczymi występami Żyły lub Kota czy Zniszczoła kompletnie nie …