Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 181.
-
Dan Brown cięzki ? No cóz .... Co do "Diuny" ... gorąco polecam Świetna książka ... bardzo wciągające i pierwsze 3 tomy "połykałem" jeden za drugim ... U Herberta S.F schodzi niejako na drugi plan... najważniejsi są bohaterowie i ich relacje ze światem - co mnie osobiście bardzo rajcuje
-
Filmowa Foto-Zagadka
Magius - - Muzyka i Film
PostA widzisz Stealth Nie widziałem tego filmu Film: Donnie Brasco Plakat : 14tq7gi.jpg Zagadka : Niby cegła ... ale w sumie da sie to ogarnąć ^ ^ Z jakiego filmu pochodzi ta fotka : 11tvd4w.jpg Proszę zdjęcie ładnej pani występującej w tym filmie , która podobno jednak nie miała operacji plastycznej o która ją posądzałem ^ ^ Podpowiedź - w tym filmie gra epizod pewien bardzo , bardzo fajny reżyser
-
Filmowa Foto-Zagadka
Magius - - Muzyka i Film
PostChodzi tu o Jodie Foster Film: Flightplan ... Zdjęcie : 347wh6x.jpg Lepszego nie znalazłem Zagadka za moment ... Coś prostego ma dobranoc Co to za film : nqp6rc.gif Poproszę o dane panów widocznych na zdjęciu ... + zdjęcie ich środka lokomocji ...
-
Filmowa Foto-Zagadka
Magius - - Muzyka i Film
PostFilm : Pulp Fiction Kluczowe postacie : Ringo, Yolanda, Kapitan Koons, Jimmie, Mr.Wolf ... Autorze:O Hasło - "kilka kluczowych postaci" dość marnie sie nadaje do jakiejkolwiek zagadki .... Więcej precyzji Zagadka za moment. Co to za film : 119bd55.jpg Proszę wkleić zdjęcie głownej bohaterki podczas bardzo ważnej dla niej czynności .
-
Filmowa Foto-Zagadka
Magius - - Muzyka i Film
PostFilm: Wrogowie publiczni Zerkający : Johny Deep Żaba w wannie : Marion Cotillard ras2vr.jpg Zagadka za moment. Co to za film : fz2f15.jpg Proszę wkleić zdjęcie pary głównych bohaterów .
-
Filmowa Foto-Zagadka
Magius - - Muzyka i Film
PostFilm: "Dzień Świstaka" Plakat : dcaue0.jpg Ubiegłeś mnie z pomysłem na zagadkę Sisko ....czemu sie nagle obudziłes i zacząłeś sie przywalać do tego tematu ... To jest foto zagadka ... normalne , ze czasami zdarzy sie większa grafika . Team wprowadził jakieś premie za ilość interwencji czy coś w tym stylu ? Żałosne sie to robi . Zagadka : Co to za film : i47.tinypic.com/6fz480.jpg Podpowiem - "klasyka" kina akcji /Duże foto-img- zastępiłem -url- *sisko
-
Filmowa Foto-Zagadka
Magius - - Muzyka i Film
PostFilm: Seksmisja Aktor : 10xhuv9.jpg Sytuacja : Znalazł pan Stuhr butelkę po tanim winie i taka go refleksja naszła. Zagadka za moment. Co to za film : 2mnlwuf.jpg W odpowiedzi proszę podać dane gł. bohatera oraz wkleić zdjęcie na którym znajduje się jeszcze 2 innych bohaterów tego filmu .
-
Filmowa Foto-Zagadka
Magius - - Muzyka i Film
PostFilm: Sekretne Życie Pszczół Plakat: b4vja0.jpg Oraz zdjęcie Alici Keys : 2nhkkfm.jpg Zagadka za moment. Co to za film : j9ooqs.jpg Proszę podać dane głównego bohatera oraz wkleić zdjęcie jego "niepalącego papierosów" przyjaciela ^ ^
-
Filmowa Foto-Zagadka
Magius - - Muzyka i Film
PostAktorem o którego chodzi jest Kevin Spacey. A filmy to kolejno : - K-Pax - Men Who Stare At Goats - American Beauty Zdjęcie w "uśmiechniętej" pracy : x1dp8h.jpg Zagadka za moment . Coś prostego ^ ^ Co ta film ? m8pa8m.jpg Proszę podać dane panów na zdjęciu oraz wkleić plakat z filmu
-
Filmowa Foto-Zagadka
Magius - - Muzyka i Film
PostChodzi tu o film : The War W rolach głównych Kevin Costner oraz Elijah Wood . Oto i plakat : nmn49h.jpg Zagadka za momencik Coś prostego i przyjemnego ... Co to za film 9zmvia.jpg Mam nadzieje ,że nie ocenzurują tego xD Poproszę o ładne zdjęcie, znanej żony jednego z głównych bohaterów
-
Filmowa Foto-Zagadka
Magius - - Muzyka i Film
PostProszę państwa .... co to za bałagan Mery, Mery, Mery .... Regis ma rację co do tytułu filmu ... nic dziwnego - czasy jego młodości ... Aczkolwiek co do zdjęcia to bym się kłócił Regisie jeżeli tylko uzupełnisz odpowiedź zdjęciem o osoby o którą mi chodzi to Ty będziesz osobą zadającą kolejną zagadkę ^ ^ P.S Mery ... trochę więcej cierpliwości
-
Filmowa Foto-Zagadka
Magius - - Muzyka i Film
PostTrochę mnie nie było a tu taki zastój ^ ^ Chodzi o pana Feathers'a McGraw znanego z serii Wallace and Gromit Oto i fota : 2i7pf7c.jpg Zagadka za moment . Co to za film : 16c9nhe.jpg Proszę o zdjęcie , chyba najładniejszej postaci z tej gromadki ^ ^
-
Filmowa Foto-Zagadka
Magius - - Muzyka i Film
PostChodzi o film : "Za linią wroga" . Zagadka za chwile . Co to za film : 4r7s09.jpg Proste , bo mam dzisiaj dobry humor
-
Filmowa Foto-Zagadka
Magius - - Muzyka i Film
PostNaturalnie chodzi tutaj o tego jegomościa : 2hrls28.jpg Czyli Ala Bundy Granego przez Ed'a O'Neilla Zagadka : Skoro jesteśmy w takich klimatach To coś dla "starszego pokolenia" .... Proszę podać tytuł tworu widocznego na zdjęciu : 301gaad.jpg W odpowiedzi proszę wkleić jakąś zwariowana fotę głównego bohatera
-
Filmowa Foto-Zagadka
Magius - - Muzyka i Film
PostFilm : Ronin Aktor : Robert De Niro Plakat : bg4bvn.jpg Nie martw się Regis ... wkrótce zapomnisz o tym, że zapomniałeś ^ ^ Zagadka z moment. Z jakiego filmu pochodzi ta fotka: 10ofvwz.jpg Proszę dane głównego bohatera i zdjęcie :d
-
Filmowa Foto-Zagadka
Magius - - Muzyka i Film
PostFilm : Life of Brian Plakat: wtt9jt.jpg "Always look on the brith side of life" Zagadka : Co to za pan na tym zdjęciu i z jakiego filmu pochodzi ta fota : iyo7ch.jpg Podpowiem, że pan ten grał w tym filmie rolę "sumienia" Film z którego pochodzi to zdjęcie opowiada historię pewnej znanej dziewicy ^ ^
-
Filmowa Foto-Zagadka
Magius - - Muzyka i Film
PostFilm : Pluto Nash Plakat: 2n1c8yc.jpg Stwierdzenie "pies mielony razem z budą" w odniesieniu do tego filmu jest bardzo na miejscu xD ( do Piły znaczy sie) Zagadka : Co to za film : 2qt9t14.jpg Proszę wkleić zdjęcie dość wziętego muzyka , które również gra w tym filmie.
-
Filmowa Foto-Zagadka
Magius - - Muzyka i Film
PostFilm : Piła Plakat : s4thkg.jpg Co do "Piły" to pierwsza część jeszcze robiła jako takie wrażenie . Następne dwie to było dno xD A kolejne dwie były ciut lepsze ^ ^ Zagadka : Co to za film aw26tx.jpg Poproszę zdjęcie głównego bohatera.
-
Filmowa Foto-Zagadka
Magius - - Muzyka i Film
PostFilm: Dzień Szakala Plakat: 2ynqywo.jpg Ołowicy miał sie nabawić niejaki Charles de Gaulle ^ ^ Zagadka : Z jakiego filmu pochodzi to ujęcie: 2aevxfk.jpg Proszę w odpowiedzi wkleić plakat z filmu