Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 144.
-
Cóż nie mogłem dać lepszego synchro na recki bo z telefonu ogarniałem i za 3 razem dałem na sec po wlocie, bywa Pozdro dla soja i znajomych może ktoś jakieś st walnie bo to nudne się robi Dnia 17-09-2019 08:46:29 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hollus Grand Master [CannaTM] ________________________________________________ Mały transporter 2.800 Duży transporter 138 Lekki myśliwiec 1.107 Ciężki myśliwiec 7.570 Krążownik 9.688 Statek kolonizacyjny 3 Okręt wojenny 11.104 Pancernik 3…
-
Akcelerator [SWISTAKI] & Feniu [SWISTAKI] & John Rambo [SWISTAKI] vs. chillout [NFZ] ~ 32299.96%
PostNo no no gratki ladne rw wyszlo, a jacket znow jedno miejsce we Flo podskoczylem Akce odbudowa just prawie skonczona jak widze. Obroncy bo nas coraz mniej sie robi
-
cóż a u nas zawsze jak w lesie wszystko nas omija szerokim łukiem No cóż nie próbowałbym lecieć w ACS z osobą którą z rana przyfarmiłem Atakującym odbudowy obrońcą przetopu
-
kilof [P F] & rybak [CannaTM] & banditt [Syndykat] vs. bosymag [UPADLI] ~ 7742.54% ZAWROCONA STACJA
PostBrawo dla składu atakującego. Rybka jak chcesz to potrafisz Miłego przetopu życzę Obrońcy SzO
-
Janko będzie coś na rozruch potem sam wyklepiesz tak jak lubisz Atakującemu no cóż gratki wyczucia
-
Troszku mnie znów tu nie było Dzięki Huciap za cynk Pozdro dla soja i znajomych Dnia 06-09-2019 21:03:51 następujące floty spotkały się w walce: Agresor RoNdEl [CannaTM] ________________________________________________ Krążownik 9.927 Okręt wojenny 2.403 Pancernik 3.905 _________________________________________ Obrońca Wampir66 ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 22 _________________________________________ Po bitwie... Agresor RoNdEl [CannaTM] ______________________…
-
Cytat od Bagins102: „ode mnie pozdro dla znajomych i ze kupie dex w 2 przypadkach moj zlom co do srobki ” Dnia 25-08-2019 19:27:10 następujące floty spotkały się w walce: Agresor bagins102 [CannaTM] ________________________________________________ Krążownik 5.178 Okręt wojenny 1.987 Pancernik 1.389 Lekki myśliwiec 27.416 Ciężki myśliwiec 3.343 _________________________________________ Obrońca Sebix ________________________________________________ Mały transporter 5.798 Duży transporter 2.334 Lek…
-
A propo wczorajszego. Ladna partia szachow rozegrales lucky . No coz mysle ze hollus wyciagnie lekcje szybciej niz jego ofiara
-
14 moje st tutaj a pierwsze w ACS po właściwej stronie, twoja kolej aby coś znaleść/kupić obrońcy