Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 101-120 z 171.

• Do tej pory Wszyscy mówili nie zwalniaj a teraz myślą i znowu Ten Popieram masz teraz przepiękną passę i życzę by trwała co najmniej tak długo jak Zdobywcy Pokonanemu pięknej miłej i szybkiej odbudowy to tylko statki

• O jednym zapomniałem a już następny tytan. Jejciu jejciu strach myśleć co będzie dalej (będzie popłoch) gratulacje skanuj lataj i nie zwalniaj Poszkodowanemu wszystkiego dobrego w odbudowie

• @Cicho Sza Ekowcy się nudzą i też flociarze znam te jak i inne przykłady. Mając wydobycie x3/x5/x7/x9 nie gwarantuje że takie znudzenie u graczy nie wystąpi. Nawet nie będę Ci mówił ile zbierał na moje ostatnie Astro (miesiąc to nie trwało) i jeszcze jedno o mnie jakieś 2 lata byłem na urlopie a gram dalej na swoim koncie i x1 mi nie przeszkadza

• @Qnick jak tak umiesz liczyć to przelicz sobie za ile lat (lat powtarzam) jest możliwe połączenie unii 68 z Nekkar jeśli oczywiście będzie to możliwe po problemach jakie wynikły w trakcie tego ostatniego UF. Moim zdanie takiego połączenia tych unii nie będzie

• Nie zmienię

• A ja mimo wszystko wolno ale idę do przodu w statystykach i dziwactwa x? nie są mi potrzebne do szczęścia

• Widzę że tym razem polowałeś z kolegą Dawid gratulację i życzę dozbierania więcej zębów byś mógł polować sam Pokonanemu niemartwienia się i łatwo miłej odbudowy

• Ooo! No widzisz jednak argumenty nas wszystkich poskutkowały. Ładny procent a zysk genialny. Brawo ale pamiętaj to Cię niezwalnia byś siedział teraz na dupie Pokonanemu/poszkodowanemu życzę miłej spokojnej odbudowy i nie przejmowania się będą jeszcze dobre dni

• Mam nadzieję że następnym razem pochwalisz się znacznie ZNACZNIE większym procencikiem. Ale i tak jest super Dużo skanuj Pokonanemu pogody ducha i szybkiego odrobienia strat

• Mózg sobie powiększ x7. Od razu niech powiększą x550 wydobycie naszym dupowłazom uni 68

• Gratulacje udanego wlotu baw się i lataj jak najczęściej by Ci flota nie zardzewiała Obrońcy pogody ducha szybko sie odbudujesz

• @Tadzior0 a co Cię interesuje top 10 i jaka jest przepaść między Tobą a nimi lub między innymi uniami - skup się na sobie !

• Prosimy o ankietę eko

bunia40U - - DiD Nekkar

Czepiliście się niby to ratowania unii za pomocą łączenia jej z 68. Mam bardzo daleko uniwersum 68 (bez urazy dla Was) mi nie zależy na wspólnej grze z nimi ja mogę też grać z każdym byle na zasadach ustalonych przy rejestracji na ogame.pl kilkanaście lat temu. (Mówię NIE leczeniu sterydami - chcę innego leczenia) Idąc Wasza chorą logiką: nie zacznę chodzić do meczetu i wychwalać Islam bo przybywają do Europy/Polski imigranci

• Prosimy o ankietę eko

bunia40U - - DiD Nekkar

Co innego Art i inni jego pokroju a co innego szary dupek jak ja będzie kazał im podnieść prędkość na Nekkar x7 czy x9 BEZ ANKIETY BO ON TAK CHCE - paranoja

• Prosimy o ankietę eko

bunia40U - - DiD Nekkar

@morloc nie rozkazuj by coś wprowadzili na twoje życzenie (demokracja była i ona dalej zostaje) jeśli coś miałoby być zmienione to tylko po Ankiecie @schweppes65 to nie jest taka prosta sprawa z debrisem jak Ci się wydaj. Raczej nie latałeś na uni 39 i 40 tam był debris z obrony i było bardzo specyficznie

• A tym razem mi się nie pochwaliłeś Ładnie Ci to nawet wyszło takie wypieszczone Pokonanemu pogody ducha i grania dalej będzie dobrze

• Prosimy o ankietę eko

bunia40U - - DiD Nekkar

Chcecie podnieść prędkość wydobycia a wcale nie myślicie głębiej o tym. Czy ktoś Wam powiedział kiedy będzie kolejne łączenie serwerów które nas dotknie - NIE! Czy ktoś Wam zagwarantuje że się połączymy z 68 przy następnym łączeniu - NIE! Zdeptać ostatnie klasyczne uniwersum bo chcecie kiedyś z kimś pograć z 68 a co jeśli taka sytuacja będzie za 5-6 lat macie gwarancję że będziecie grać do tej pory

• UniFusion

bunia40U - - DiD Nekkar

Gwarancji nikt nam nie da bo i po co. Moim zdaniem mamy sporo czasu do następnego UF 2-3 lata pewnie. Mimo że plany się pozmieniały to i tak tu tylko kilka osób się wypowiada a większość chce prędkości standardowej (x1). Po co zmieniać prędkość bo inni mają? Nie popadałbym w paranoję

• UniFusion

bunia40U - - DiD Nekkar

Spokojnie bo nadmierna krytyka czy pochwała jest niesmaczna. Wszystko dobrze się potoczyło i serwer z prędkością x1 zostaje. @Art dobra robota Nikt nam nie zapewni że nasza przyszłość będzie taka i taka. Teraz jest tak i tylko tego się trzymajmy.

• UniFusion

bunia40U - - DiD Nekkar

Nie mogę waszych wypocin czytać co się Wy tu wypowiadacie z innych serwerów. A gówno wan do tego co wybraliśmy w ankiecie i jak teraz będzie po fuzji. A prawda jest taka że to Wy wszyscy na innych serwerach po ankiecie sobie nam i całej społeczności ogame.pl to sprawiliście że teraz nie będzie już normalnego x1 "brawo Wy wszyscy bez rozumu" Ola boga bo jeden na drugiego czeka za stare porachunki lub z nas się śmiejecie bo wcześniej mogliśmy sobie podnieść wydobycie - żałosna żenada dzieciaków!!!…