Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 104.
-
Pozdrowienia dla najlepszego sojuszu na świecie czyli RedBaron, halszki, Dziubka wszystkich znajomych i tych którzy chcą być pozdrowieni. Obrońca chwilę po ataku się zalogował i postawił 2 000 ldl za dopalacze. Złom niestety też zebrał za recki z dopalaczy lub anty. Ale przynajmniej zatankowałem trochę. Dnia 15-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wujo [RedBaron] ________________________________________________ Pancernik 1.400 _________________________________________…
-
Jak zwykle miałeś farta:P lepiej w totka zagraj Na prezenty urodzinowe się nie nadajesz. Obrończyni SzO A Tobie Reaver miłego przetopu
-
Cytat od Krucjo: „Wujo weź kalkulator nie liczydło. Chociaż w tym spamie miałeś prawo się pogubić. Minionki - 763.6% brawo dla wszystkich RedBaron - 4800.51% brawo dla wszystkich Chyba tak o ile się nie mylę to rw z mojej obrony dodałeś do swojej puli. ” Ani razu Ciebie nie obraziłem. Zawsze staram się zachować odpowiednio więc od drugiej strony nie życze sobie żadnych dogryzań. Można to wyjaśnić na pw prawda?? Sugerowałem się tym Wobec wątpliwości co do tegoż rw straty agresora: 7 917 000 - 1 4…
-
Bobir nastepnym razem neospazminka na uspokojenie:P a potem pisz do soja :D:D:D hehe gray wlotu i zysku a obroncy pakiecik
-
Jako że założyciel tematu ma zakaz wypowiadania sie na forum zrobiłem podliczenie i proszę moderatora o aktualizację wyniku wojny RedBaron 4903,95 % vs. Minionki 660,16 %
-
To jeszcze takie małe co nieco Agresor - wujo[RedBaron] Właściciel księżyca - Przemo[Minionki] Atak na księżyc 28.09.2017 06:32:27 Od: dowódca floty Flota z Księżyc [3:204:12] dotarła do księżyca planety Wanheda [3:204:6]. Gwiazda śmierci wystrzeliwuje grawitony w kierunku księżyca, rozrywając go. Wszystkie budynki na księżycu zostają zniszczone - pełny sukces. Flota wraca na swoją rodzimą planetę. Szansa na zniszczenie księżyca: 7 % Szansa na zniszczenie GŚ: 46 % korzystajac ze wzoru % za znisz…
-
Zrobione Po za tym nie wiem czy odebranie fsa coś by pomogło skoro lata się z moona na kolonizuj i na falandze wszystko widać. Zawsze mógł ktoś się podstawiać ale wtedy niekoniecznie sam bym leciał P
-
Krótka obserwacja, ściągnięcie moona lot i BUUMMM !!! Najważniejsze że % do wojny wpadł a i zysku trochę tez jest. Pozdrawiam Najlepszy na Świecie sojusz RedBaron, znajomych z Vivo, Bractwa z Tarazeda, Halszkę, Dziubka za dobre trzymanie oraz wszystkich którzy chcą być pozdrowieni Dnia 28-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor wujo [RedBaron] ________________________________________________ Niszczyciel 834 Krążownik 6.930 Mały transporter 11.332 Lekki myśliwiec 46.173 O…
-
To i ja dodam coś od siebie a że nie chce mi się wdawać w bezsensowne dyskusje to wkleje to starcie wujo [RedBaron] vs. Przemo [Minionki] - 2017,61 % Dnia 28-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor wujo [RedBaron] ________________________________________________ Niszczyciel 834 Krążownik 6.930 Mały transporter 11.332 Lekki myśliwiec 46.173 Okręt wojenny 2.036 Pancernik 1.415 _________________________________________ Obrońca Przemo [Minionki] _____________________________…
-
Takie tam sojuszowe rozbijanie się nocą na spontonie Pozdrowienia dla RedBarona, Ciotki klotki Halszki, znajomych z Vivo i nie tylko oraz wszystkich którzy chcą być pozdrowieni Obrońcy miłego urlopu Osobne gorące pozdrowienia i podziękowania dla Feika b bez niego tego St by nie było Dnia 19-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor khz [RedBaron] ________________________________________________ Krążownik 5.500 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ A…
-
Cytat od Krucjo: „Cytat od Dziubek: „Widzisz jak mocno kciuki trzymałam? Jak trzymam to zawsze wychodzi ” Pani Dziubek czy mogłaby Pani potrzymać też innym kolegom z sojuszu?Niektórzy chyba potrzebują by im też coś wyszło Cytat od ciupciak: „Pięknie wujo, dawaj też coś do wojny z tymi żółtymi bałwankami ” Minionki są żółte, uraz z dzieciństwa? lepiłeś bałwany z żółtego śniegu? Wujo weź to w eko wklep co? albo badania pls flotę i tak masz ładną ” flota malutka myślę że w same sondy zainwestuje wt…
-
Historia krótka rano gąski moona nie ściągnęły ale falanga i wyliczanka ataku dała radę Pozdrowienia dla RedBarona , znajomych z Vivo,ciotki klotki halszki oraz wszystkich którzy chcą być pozdrowieni. Obrońca widział co się święci i zebrał trochę złomu wiec życzę SzO Osobne pozdrowienia dla Dziubka bo tylko ona wierzyła że się uda Dnia 18-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor wujo [RedBaron] ________________________________________________ Mały transporter 1 Lekki myśl…
-
Będzie zabawa będzie się działo Powodzenia obu stronom
-
Taki tam skan --> lot --> Bum Pozdrowienia dla sojuszu, Halszki, znajomych z Vivo oraz wszystkich którzy chcą być pozdrowieni :). Obrońcy więcej dystansu do gry Dnia 13-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor wujo [RedBaron] ________________________________________________ Mały transporter 5.000 Okręt wojenny 1.971 Pancernik 1.400 _________________________________________ Obrońca saldator [LEGION] ________________________________________________ Duży transporter 2.000 Le…