Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 44.

• uni Libra - dyskusja ogólna

.pl1. - - DiD Libra

zgadza sie starku w przyrodzie nic nie ginie tik tak tik tak : ) 1 konto - 1 uni - 1 soj te sprawy:)

• to byl przyklad - ale jak widze i on "was" przerosl . naprawde nie trzeba zakladac nowego konta na forum - zeby swoje niezadowolenie wyglosic : ) i pooczerniac graczy . fuzji chcemy po to zeby gra byla przyjemniejsza , bardziej grywalna , zeby bylo wiecej celi , ale ty i ludzie twojego pokroju oczywiscie wiedza lepiej . prawdziwi znawcy :E prawda jest taka ze trzesiecie dupa przed elektra - i tyle w temacie .

• co jest trudnego w zrozumiemu w tym ze 6k graczy jest lepsze niz 3 k graczy? - gdzie jest problem? ktos tam pisze o stratach jakich to poniesie ? o jakich stratach mowisz? - o tym ze spadniesz w top? - nie masz konta na elce i nie tracisz nic - dalej bedziesz mial tyle samo punkcikow ile masz - po prostu bedzie wiecej graczy.

• Stark przez takich graczy wlasnie jak ty - te serwery upadna - predzej czy pozniej fuzja jest wskazana - masz napisane - ze przez bardzo dlugi czas nie bedzie laczenia - czyli nie bedzie juz wtedy CO LACZYC . oba serwery sa x5 na q jest wiekszy pz i jest mlodsze - i to normalne ze powinny zostac polaczone . to ze masz tam 3k graczy nie znaczy ze sa to aktywni gracze aktywnych jest malo - to Ci juz kto inny przytoczy ile o ile sie mu bedzie chcialo. 99.9% ludzi grajacych flota gra UFSEM - i tu i …

• a ja przezylem laczenie i powiem ze bez laczenia nie bylo by forka albo i elki - albo byly by w stanie wymierajacym max i co mnie obchodzi ze planety mi sie przesuna - skasuje i ustaiwe tak jak chce proste - a ekowca to nie przeszkadza czy posle 40 kordw dalej czy cokowlek

• wszystko laczcie do elki:) to najlepszy plan i napewno terry i cala paczka:) bedzie za;D :D:D 1 sensowne uni

• do elki przylaczcie wszytko co nie uwzglednili:D albo do quantuma : ) drako tez do elki - dobre floty tam sa:D i te z u1 u68 i 67 tez;D edit:D dobrzy pro gracze:D sobie poradza;D

• nie osmieszaj sie i nie oczerniaj jak pojecie masz blade tak sie sklada ze mam konto i na Q i na E i oba sa topowe przez topowe rozumiem np top1 flot i top 2 flot - i jakos mi nie zal rozstac sie z jednym z nich dla nas laczenie jest dobre - bo jest wiecej graczy - wiecej graczy lepsza grywalnosc - wiecej sie dzieje - jest mniej nudno niz dotychczas nie pisz bredni o puszach - bo nigdy nie wisialem na pregu za to - a twoje zdanie interesuje mnie tyle co zeszloroczny snieg jaki poziom sie wyrowna…

• jak czytam te brednie o tym ze ktos ma konto i tu i tu to szlak mnie trafia . to zostaw sobie te najlepsze i na nim graj proste. tak sie sklada ze tez mam konto i na eli i na Q oba topowe i jakos nie placze - bo wole zeby byla fuzja i laczenie i wiecej graczy /celi . jedno z tych kont zawsze idzie komus oddac...

• 1.laczyc elke do quantuma - debris z quantuma - zadnych usrednien . nie sluchac narzekaczy , i najlepiej jeszcze takie eiridanus tam dodac - tez x5 jest - a im wiecej graczy tym lepiej 2.kiedy sie mozna spodziewac tego laczenia? - wiadomo cos?

• mi nikt nie musi odpisywac - brak wiadomosci to tez msg right? right! a Ty sie postaw na miejscu graczy ktorzy chcieli by pograc w gre a nie latac na pare celi badz farmic gsami.. no w waszym przypadku to pewnie bez znaczenia bo zwozka surki i kopalnia - cyz cokowliek i tu moja propozycja DEMONTATOR- nowy k.statek:D leci na palnete gracza demontuje kopalnie powiedzmy 3h niechtam stoi bo musi niech kosztuje wiecej niz gs i niech po tym czasie niszczy kopalnie i niech pz z tego powstanie:):D zaraz…

• AntiGameReborn

.pl1. - - Porozmawiajmy o OGame

poprawcie w antigame zeby dalo sie przegladac literami gale - tak jak wczesniej a w lewo d w prawo i prozba o zrobienie cos z tymi raportami wiem ze to nieodpowiedni dzial ale moze ktos to przekaze :E

• i co ten tydzien odpowiadaja? nic echo? czy nie teraz? sory robimy wersje 7.0? czy jak to wyglada? pytam z ciekawosci a nie z jakiejs zlosliwosci edit dzis wszedlem na eri a tam 3k gracza no masakra najmniej z posrod wszystkich spid uni - chodz pewnie i tak najwiekszy ruch lacznie jest potrzebne tak czy siak

• niewiem jaki jest odpowiedni temat ale wiem ze jak wyjdzie 6.0 to bedzie mowa o laczeniu - LACZCIE! dlaczego nas nie laczycie - zbychu nikt nie powiedizalze Q do elki bo i po co ale gdzie kolwiek indziej a elkte tez tam gdzies tam i co lipa zlaczenia bo niemiaszki sa skompe i tyle . dla nas lepiej jak bedzie 6k graczy niz 3 k - no nie ? upilem sie i jestem polakiem wiec troche ponazekam 1. mialo byc 6.0 mialy byc rozmowy o laczeniu - gdzie one sa 2. 6.0 smierdzi 3. lykne se a wy niekompetentne c…

• kiedy laczenie quantuma , elki , eridanusa ? i tam innych spidowych super wersja 6.0 pro elo juz w grze - kiedy laczenie?

• dalej nie dziala raport szpiegowski z podgladu galaktyki - a to jest kluczowe ! czaty malo wazne - rs wazne! to poprawiac

• AntiGameReborn

.pl1. - - Porozmawiajmy o OGame

poprawcie przegladanie gali literkami a , d - a nie tak jak obecnie ze przechodzenie pomiedzy galami

• dajcie na nowe uni 6.0 zobacycie jak szybko liczba graczy spadnie - niewazne jaka dacie konfiguracje 6.0 - jest kompletnie niegrywalne - i jak czytam wypowiedzi ludzi ktorzy nie grali na tej wersji to mi sie noz w kieszeni otwiera ja wole zaplacic za tego komandora i miec normalna gre , gralem na wersji 6.0 i spowodowalo to wlaczenie u i nie sciaganie go od czasu wprowadzenia tej oto zacnej wersji rozszerzcie sobie testy na nowe uni + jakies ze 3 x1 - dopiero bedzie placz

• gratsy luckers ! ledwo zyje ale gratuluje nalezalo Ci sie mariowi powodzonka a wszystkim pastuchom kij w oko:)

• Witamy Pozdrawiam moja sliczna Kalinke i caly ZS Dzieki za akcje i czas , oraz za pobudke Moze szczegoly pozniej youtube.com/watch?v=vDwRfFVeD5g Starcie następujących flot: Agresor Luciel [FRIENDS] (x;xxx;xx) Broń: xxx% Tarcza: xxx% Osłona: xxx% Flota: So.szpieg.: 1 Agresor lucky666 [ZLY SEN] (x;xxx;xx) Broń: xxx% Tarcza: xxx% Osłona: xxx% Flota: G.Smierci: 30.001 Agresor Migi [FRIENDS] (x;xxx;xx) Broń: xxx% Tarcza: xxx% Osłona: xxx% Flota: So.szpieg.: 1 Agresor pl1 [ZLY SEN] (x;xxx;xx) Broń: xx…