Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-23 z 23.
-
Co prawda to prawda obrońca był lekko "narwany" no i wyszło jak wyszło... Oko sprawiedliwości go dopadło Gratulacje Okon bardzo ładnego Steka Obrońcy udanego urlopu i powodzenia w realu Pozdrawiam
-
Jak to się mówi na każdego przyjdzie w końcu czas... Niektórzy jednak jak Owens ten czas sami świadomie wybrali widząc wynik dużo wcześniej na fali... Owe powodzenia w realu i udanego letniego odpoczynku życze, a i może za jakiś czas do nas powrócisz...? Rzeczywiście wg mnie jak i kilka postów wyżej - pewien rodział się kończy na andro z Twoim odejściem. Obrońcom gratuluje nowego rekordu %. Pozdrawiam
-
Poszukuję tytułu starego filmu ok z lat 80-90 dobrze się nie orientuje ale jeszcze jako dzieciak oglądałem go na vhs'ie na video... Film mniemam amerykański... Po krótce strzeszczę wydarzenia z filmu, które zapadły mi w pamięci: - na początku konkretna zbiorowa bijatyka w barze - dwóch osobników miedzy innymi zamknięto w jednej celi, udali że jeden dusi drugiego, policjant otwiera cele, a oni go napadają i kradną mu jego "czerwony samochód" sportowy ( nie wiem może mustang) - uciekają przed poli…