Twoja przeglądarka ma wyłączoną obsługę JavaScript. Jeśli chcesz korzystać ze wszystkich funkcji tej strony, wymagane jest włączenie JavaScript.
Cytat od Fabiano: „Miszczu dawaj tak na europie, na europie dawaj tak miszczu! piotrusiu panie, ja cie nie poznaję XDD ” mogłeś zacząć na nowym od początku jak wszyscy a nie teraz wypisywać nie wiadomo co !
Pięknie ci to idzie mistrzu ! Nie zwalniaj tempa i top surke ! Czekaja kolejni na ciebie ....
Nie zwalniaj tempa Przetapiaj ! I rosnij dalej !
Gratulacje ekipa ! Powodzenia i przygotowujcie się do następnych celów .... Zostało ich już malutko
Brawo ! Słyszałem że gdzie uderzyło ale nie wiedziałem gdzie.... Działaj dalej i rób swoje jak do tej pory
Gril wieczorny zrobiony Stek ogromny Rosnij w siłę! WYSTARCZY CHCIEĆ....
Konto oddane Nick nie zmieniono
Gdy reszta odpoczywa w weekend to działasz i nie zwalniasz ! Przetapiaj i lecisz dalej
Brawo Tyski Teraz można odpocząć i wypić należne Tobie piwko
fajnie wyszło Widze ze do odbierania fs jestes najlepszy ! Przetapiaj
Ładnie cisniesz nie zwalniaj tempa !
Widać ze nowe uni służy oby jak najdłużej ! Przetapiaj i rosnij w sile
gratulacje panowie za współpracę , co w rodzinie to nie zginie Przetapiaj i zabawa trwa dalej
Pewnie 14.00 lub 16.00 standard
Gratulacje gościu Przetapiaj rosnij w sile i dzialaj z resztą
Remont i rodzina ważniejsze niż cyferki Brat spoglądał i grał fife i przegapił trudno się mowi Powodzenia ! Moze spotkamy się na innym uni!
Witam kiedy planujecie łączenie uni ? Ewentualnie są jakieś propozycje które z którym?
Elegancko ekipa Juz nie dużo zostało i uni nasze w sumie już jest NASZE !!! Przetapiajcie i liczę na pobicie rekordu w nie długim czasie Agresorzy odbudowy
Nowy Dominator na uni ..... Ładnie zyskałeś !